Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Round About Now

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Round About Now

Bekend van TV Vriendengroep Enthousiaste performance

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewezen. Daarnaast werken de individuele bandleden regelmatig samen met grote namen in de muziekindustrie.

UITSTRALING, KLASSE EN PLEZIER!

Met hun charismatische uitstraling en energieke podium presence weten ze het publiek te betrekken en te vermaken met een mix van hedendaagse hits, soul- en popklassiekers. Verwacht bij Round About Now geen standaard setlijsten maar flexibiliteit, plezier en muzikale topkwaliteit. Round About Now garandeert een feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

EXTRA MOGELIJKHEDEN

U verwacht maatwerk van een goede coverband. Wij leveren naast onze 7-mans formatie, die in 2 sets van 60 minuten (of 1 van 90 minuten) een te gekke show speelt, ook de extra mogelijkheid van een intieme formatie. Hiermee krijgt uw huwelijksceremonie of zakenborrel vooraf aan het feest de perfecte ambiance. Daarnaast kunnen wij een DJ, een extra vocalist en een blazerssectie toevoegen. Zo kunnen wij bijdragen aan uw wensen voor uw perfecte feest.Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

28 reviews

Schrijf review

4.9 / 5

Gemiddelde uit 28 beoordelingen:

Uitstraling

4.9 / 5

Professionaliteit

5.0 / 5

Repertoire

4.9 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.9 / 5

Interactie met publiek

4.9 / 5

"Geweldige band."

Door Petra Ritzerfeld (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: Liefde voor de Drentse Aa)

5 / 5

Goede zangers! Goede muzikanten. Heerlijk dansen op fantastische muziek. Voor mij was het jaren 80. Maar heb het gevoel dat de band alles kan! Ook waren alle muzikanten zeer representatief. Dank voor een prachtig feest!

"Fenomenaal"

Door Angela (Feestdatum: 23-09-2022, feestlocatie: Suikerunie terrein groningen )

5 / 5

Wat een geweldige band, sfeervol, enthousiast, goede zang, humor, heerlijk. Alleen maar gedanst en mee gezongen, super genoten en zeker voor herhaling vatbaar!! Simon Myrthe en Nienke ga zo door, jullie chemie op het podium is geweldig om naar te kijken en zeker om naar te luisteren zeker in combinatie met de muzikanten!

"Geweldig"

Door Charles en Yvonne Raasveld (Feestdatum: 23-04-2022, feestlocatie: de Landgoederen Bunnik)

5 / 5

Wij hebben ons 50 jarig huwelijk gevierd met de muziek/zang van jullie band en een d.j. En het was geweldig. Heerlijke nummers en grote inzet en interactie met publiek. Ook de showelementen en elk show blok met andere kleding werd erg gewaardeerd. Onze gasten waren ook allemaal enthousiast en wilden graag weten hoe wij met jullie in contact zijn gekomen, dus meteen info verschaft. Als muzikale familie met een vader die beroepsmuzikant was in show en dansorkest hadden we geen betere. keus kunnen maken. De sax en trompet brachten ook echt iets extra's. Nogmaals geweldig bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest. Het maakte het onvergetelijk. Charles en Yvonne Raasveld IJsselstein

"GEWELDIG!"

Door Monique en Hans van den Berg (Feestdatum: 21-09-2019, feestlocatie: Brasserie Waalhaven Rotterdam)

5 / 5

Wat hebben wij een geweldige avond gehad. We hebben de band gewoon hun ding laten doen, tenslotte zingen en spelen zij wat ze het beste kunnen! Onverwachts toch 1 verzoeknummer gedaan halverwege de avond en bij de laatste set werd dit ook gewoon in hun repertoire verwerkt! Echt super. In 1 woord geweldig. Leuke interactie, zang talent een 10, leuke aankleding (elke set in een andere outfit, heel gaaf). Een aanrader als je een lekker dansfeest wilt!! TOP!

"Ze hebben de avond gemaakt tot een groot feest"

Door Miety Heiden (Feestdatum: 23-11-2018, feestlocatie: Westerliefde)

4.6 / 5

see above

"Top band!"

Door Aukje (Feestdatum: 21-09-2018, feestlocatie: Friesland )

5 / 5

Van begin tot eind een feest! Wat een enthousiasme!

"Het beste feest van ons leven!"

Door Jasper en Hewy (Feestdatum: 31-08-2018, feestlocatie: Van der Valk Hoorn)

5 / 5

De zin zegt het al: ?Round about now? heeft ons huwelijksfeest tot het allerleukste feest van ons leven gemaakt. Er is geen moment geweest dat we een lege dansvloer hadden. De muzikale kwaliteiten van de bandleden, maar vooral de vocale kunsten van alledrie zijn zo onwijs goed!! We hadden een groot deel van het publiek wat zelf muziektheater maakt dus de lat lag hoog, maar iedereen was omver geblazen van de kwaliteit van deze band. Twijfel niet, boek! Je gaat er geen spijt van krijgen.

"Gezellige band met enthousiaste en professionele bandleden."

Door Niels (Feestdatum: 01-09-2018, feestlocatie: Feesttent)

4.4 / 5

Het was een gezellige avond en de band heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Het uitgebreide repertoire en de veelzijdige zangers en bandleden zorgen voor veel afwisseling. In overleg was alles mogelijk. Perfect!

"Echt de allerbeste band die je kunt boeken voor een feest."

Door Rene van Damme (Feestdatum: 02-09-2017, feestlocatie: La Mere Anne in Oudendijk)

5 / 5

Op basis van de reviews op internet en de trailers hebben wij Round about Now gevraagd te komen spelen op onze bruiloft. Naast het vaste team hadden wij ook 2 blazers extra ingehuurd en dat..........is echt super want dit maakt het echt helemaal af. Nog een bonus gekregen (extra bassist) en zo stond er 10 topartiesten een fantastisch optreden te geven. Een betere band hebben wij nog niet ervaren. Als we weer een groot feest geven dan is Round About Now een van de vaste gasten :)

"Prachtig en professioneel optreden."

Door Gerrit Wigger (Feestdatum: 07-07-2017, feestlocatie: Burggolf Legemeer)

5 / 5

Round About Now is een fantastische band, die een groot scala heeft aan liedjes kan spelen en zingen. De band is goed op elkaar ingewerkt en speelt vanuit hun gezamenlijke passie. Even aanrader voor elk feest.

"Fantastisch!"

Door Pauline Ottervanger (Feestdatum: 13-01-2017, feestlocatie: Louwman Museum Den Haag)

5 / 5

Je geeft een feest voor 250 mensen op een prachtige locatie. Je hebt Roud About Now als band, aangevuld met een saxofonist. Vanaf de eerste toon tot het laatste akkoord was de dansvloer vol. Mooie mensen, mooie outfits, mooie stemmen, mooie muziek. Je hebt gegarandeerd een fantastisch feest met deze band!

"Super!"

Door Uschi Maas (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: Westergastheater)

5 / 5

.

"Fantastisch"

Door Jordy (Feestdatum: 18-09-2016, feestlocatie: The boathouse)

5 / 5

Super sfeer met een perfect repertoire. Super coverband!

"Top!!!!"

Door Jacqueline Driessen (Feestdatum: 02-09-2016, feestlocatie: Zee van Tijd)

5 / 5

Ik kan niet anders zeggen, ge-wel-dig! top verzorgd qua uitstraling, goed, flexibel. Super band!

"Heerlijk hippe band met veel enthousiasme en mooi geluid"

Door Lauren Vis (Feestdatum: 12-08-2016, feestlocatie: Bruiloft)

5 / 5

Het was een mooie avond en de band heeft daar zeker een grote bijdrage aan geleverd. Heerlijk geluid, veelzijdige zangers en bandleden en een uitgebreid repertoire (zowel modern als vintage en verschillende stijlen). Heel enthousiast ook en een goede connectie met de gasten.

"Round About Now heeft door haar spetterende optreden een belangrijke bijdrage aan huwelijksfeest gegeven."

Door Ronald van Buuren (Feestdatum: 28-05-2016, feestlocatie: De Kalkovens in Huizen)

5 / 5

Op 28 mei 2016 heeft Round About Now tijdens ons huwelijksfeest een fantastisch optreden gegeven. Deze zeer professionele coverband creëerde een sfeer waarbij niemand stil kon blijven staat. Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten van de muziek en het enthousiasme van de band! ? ? ?

"Round About Now maakt er een feest van!"

Door Pieter-Bas Beekman (Feestdatum: 27-08-2016, feestlocatie: Strandtent Soomers Scheveningen)

5 / 5

Wil je een spetterend feest waar werkelijk al je gasten zich op de dansvloer begeven? Zoek dan niet verder! Boek Round about now! Dé coverband die je feest tot een onvergetelijke maakt. Geweldige muzikanten en loepzuivere zanger en zangeressen. En ze weten stuk voor stuk de dansvloer op te zwepen met alle mogelijke muziekstijlen, of het nou soul, dance of hedendaagse pop is. Deze professionele en enthousiaste band maakt het helemaal waar. Daarbij stralen ze uit dat ze er zelf ook veel plezier in hebben, onder de bezielende leiding van zanger Simon. Kortom: superlatieven schieten tekort. Niet verder zoeken, gewoon snel boeken!

"Super sfeermakers en hoge kwaliteit zanger, zangeressen en muzikanten."

Door Janny Bakker (Feestdatum: 12-08-2016, feestlocatie: Hof van Hoenkoop)

5 / 5

Deze band speelt ook verzoeknummers en ze weten sfeer te maken en iedereen aan het dansen te krijgen.

"Super, super, super!"

Door Karin (Feestdatum: 12-08-2016, feestlocatie: Hof van Hoenkoop)

5 / 5

De band ging meteen van start met een goed feest nummer waardoor er meteen werd gedanst. Uiteindelijk stond er niemand meer stil! Verschillende stijlen van muziek werden er gespeeld. Voir ieder wat wils! Hele fijne band met goede muzikanten!

"Een droom komt uit in Nootdorp"

Door Saskia Kuipers (Feestdatum: 01-07-2016, feestlocatie: Het Witte Paard)

5 / 5

Bij het zien van de trailer 2014 waren wij al verkocht en dit positieve gevoel werd bevestigd tijdens de kijkrepetitie in Utrecht die heel speciaal voor ons was omdat wij zelfs even alleen waren met de band. Wij dachten toen nog: dit kan nooit mooier worden! Niets was minder waar. Round About Now heeft tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest gezorgd voor een onvergetelijke avond. De zangers en musici van de band zijn van een zodanig hoog niveau dat ze de hele zaal kunnen inpakken. Daar stonden dan 7 prachtige mensen die zich 100% inzetten om er een geweldig feest van te maken. Een speciale geluidstechnicus was aanwezig om alles super te laten klinken. Wij, vijftigers, genieten erg van jaren de 70-80-90 muziek, maar de band kan eigenlijk alles spelen en we hebben ook heerlijk gedanst op de nieuwe hit van Justin Timberlake. De dansvloer was van het begin tot het eind vol en iedereen kon zien dat de band zeer gepassioneerd de avond vulde met zang en dans. Alles klopte, het was geweldig om dit mee te maken. Naast de fantastische zang zag de band er ook prachtig uit en na de pauzes verraste de band ons met een nieuwe outfit. Ook onze gasten waren erg lovend over Round About Now en hun professionaliteit. Wij zullen nog heel vaak terugdenken aan deze avond, waar wij zo intens van hebben genoten, mede dankzij deze fantastische band; Round About Now heeft ons hart gestolen!!!

"Top feestje!"

Door Jeanne-Marie (Feestdatum: 16-06-2016, feestlocatie: HO-link 2016)

5 / 5

Tijdens de HO-link 2016, een zakelijk congres voor medewerkers uit het onderwijsveld,l heeft Round About Now er een top feestje van gemaakt in een kleine setting. Het repertoire is zeer uitgebreid, van disco tot tot 40. Ze zijn erg flexibel en fijn om mee samen te werken. Een aanrader voor elk evenement!

"Geweldig!"

Door J. Tio (Feestdatum: 18-06-2016, feestlocatie: De Wevershoeve)

4.4 / 5

Een heerlijke avond gehad! Er is heel veel gedanst van jong tot oud (onze kleindochter van 8 stond de héle avond vooraan!) Professioneel en aardige mensen.

"Fantastische band van hoog niveau, de dansvloer is vanaf het eerste lied niet leeg geweest!"

Door Guido en Iris Mascini (Feestdatum: 17-06-2016, feestlocatie: Sonnenborgh)

5 / 5

We hebben genoten van 'Round about now' op ons huwelijksfeest! Tijdens onze zoektocht naar een geschikte band voor ons feest zochten we vooral naar een band die niet alleen muzikaal van hoog niveau is, maar die ook in staat is het publiek mee te nemen . Voor zover we van de filmpjes konden beoordelen 'Round about now' leek aan deze eisen te voldoen. We mochten een keer komen luisteren tijdens het oefenen en we waren meteen dol enthousiast, de band voldeed aan onze hoge verwachtingen, een lust voor het oor, maar ook voor het oog! Het contact met de band voorafgaand aan ons huwelijksfeest verliep prettig. We konden onze wensen en verzoeken doorgeven en daar is gehoor aan gegeven. Het optreden was fantastisch, vanaf het eerste liedje is er gedanst. Ook onze gasten waren heel enthousiast, we kregen zo veel complimenten over de band! 'Round about now' is een echte aanrader voor een ieder die van goede muziek en feesten houdt!

"Geweldig en professioneel"

Door Rik van Sommeren (Feestdatum: 16-06-2016, feestlocatie: HO-Link)

5 / 5

Top muziek en vocalisten, geweldige interactie met publiek, zeer professioneel, denken mee over de opbouw, flexibel qua afspraken. Een hele dikke aanrader!

"Super gave, professionele coverband!"

Door Annelies Suijs / Linda Bisschop (Feestdatum: 16-12-2015, feestlocatie: Dierenpark Amersfoort)

4 / 5

Tijdens het Eindejaarsfeest heeft Round About Now opgetreden. Het was een groot succes en de dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Hartelijk dank voor jullie super optreden!

"Fantastisch, 1 groot feest echt geweldig"

Door Erwin en Marielle Zwart (Feestdatum: 26-09-2015)

5 / 5

We hebben ons bruiloftsfeests in Brekers, Callantsoog gegeven (ook een aanrader). Een echte feest locatie en daar past Round About Now helemaal bij. Wat een geweldige band. 2 zangeressen en 1 zanger maakt dat ze alle nummers kunnen spelen en wat een stemmen. Zo ongeloofelijk goed. We hebben van alle gasten gehoord wat een geweldige band ze het vonden. Ze maakten de avond echt tot het feest dat wij graag wilden. Ook hadden wij een speciaal verzoek. In plaats van met een openingsdans te beginnen wilden we graag een 'eigen nummer' spelen in samenwerking met de band. Dit was geen probleem en de band was hier zelf ook super enthousiast over! Super professioneel. We zijn echt super tevreden en we kunnen deze band aan iedereen aanraden: Voor elk gelegenheid: Round About Now!

"9 ras artiesten op één podium: vuurwerk van begin tot eind"

Door Gerrit en Talitha (Feestdatum: 29-08-2015)

5 / 5

Tijdens de ceremonie zong één van de zangeressen, ondersteund door een gitarist al de sterren van de hemel. 's Avonds sloten de overige 7 bandleden (waaronder een top saxofonist en -trompetist) zich aan en van het eerste tot het laatste nummer dansten de aanwezigen de blaren op de voeten. Deze mensen hebben plezier in het maken van muziek, dat voelt en ziet het publiek, en bovendien klopt alles: het repertoire, de zang, het volume (precies goed!). Mede door Round About Now is ons bruiloftsfeest een groot succes geworden met alleen maar positieve reacties. Hulde en nogmaals dank@!

"De meest fantastische, professionele en mooiste band ooit!"

Door Rob & Susanne (Feestdatum: 27-06-2015)

5 / 5

Voor je bruiloft en als muziekliefhebber ben je extra kritisch op je bandkeuze. Na een try-out van vier nummers hadden wij kippenvel. Wat een geweldige band. Niet alleen de zang, de kleding en interactie met het publiek was geweldig maar ook het meedenken over het repertoire en de communicatie tijdens de voorbereidingen waren erg prettig. Onze gasten gingen los en de dansvloer stond bomvol zelfs met heel mooi weer en een groot terras buiten! Onze gasten hebben het er nog steeds over hoe gaaf de band was. Jongens bedankt!


Repertoire

2000 - 2015

7 Nation Army - Ben L’Oncle Soul

Kids - Robbie W en Kylie M.

Crying at the discotheque - Alcazar

Moves like Jagger - Maroon 5

Next to me - Emeli Sandé

One - U2 en Mary J B

Price Tag - Jessie J.

Work it out (live-versie) - Beyoncé

Lady - Modjo

At last - Etta James

Addicted to you - Aviccii

All about that bass - Meghan Traynor

American Boy - Estelle

Animals - Maroon 5

Baby when your gone - Mel C en Brian A

Another Day - Jamie Lidell

Break Free - Adriane Grande

Gimme gimme gimme - Narada en Patti

Candy - Robbie Williams

Closer - Ne-Yo

Counting Star - One Republic

Enough is enough - Barbra Streisand & Donna Summer

Crazy - Gnarls Barkley

Crazy in Love - Beyonce

Get here - Oleta Adams

Domino - Jessie J

Don't Know Why - Norah Jones

Firework - Katy Perry

Geronimo - Shepard

Get Lucky- Daft Punk

If i Ain’t got you - Alicia Keys

Just the way you are - Bruno Mars

Locked out of heaven - Bruno Mars

Make you feel my love - Adele

Mercy -Duffy

Mesmerized - Faith Evans

Moves like jager - Maroon 5

Next to me - Emili Sande

Price Tag - Jessie J

Rather Be Clean - Bandit

Rolling in the deep - Adele

Rude Boy - Rihanna

Someone like you - Adele

Sex on fire - Kings of Leon

Super Duper Love - Joss Stone

Tell me bout it - Joss Stone

This is what it feels like - Armin van Buren

Treasure ( Live versie) - Bruno Mars

Uptown Funk - Mark Ronson ft Bruno Mars

Valerie - Amy Winehouse

Waiting on a world to change - John Mayer

Wanna dance with somebody - Mando Diao

When i was your man - Bruno Mars

When love takes over - David Guetta ft Kelly

Work it out - Beyonce


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
ReMixx ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynami...

€ 1695

|

3

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
B-normal B-normal

Voor elk wat wils, van jong tot oud. Alles kan bij B-Normal! Samen vormen deze bandleden in het echte leven een stel, waardoor ze heel goed op elkaar ingespeeld zijn en precies weten wat ze aan elkaar hebben. Over het repertoire hoef je niet te twijfelen: van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie ...

€ 1050

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Round About Now.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Round About Now.

(28) |

€ 4350

|

7

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen