Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Op zoek naar een band voor Koningsdag?

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Live muziek is vaak toch wel een van de belangrijkste aspecten van een goed feest op Koningsdag, naast de traditiegetrouwe vrijmarkt. Ooit wel eens op een Koningsdagfeest geweest waar geen band sfeer stond te maken? Het is een volksfeest voor iedereen, dus een goede coverband moet zowel jong als oud kunnen vermaken. Ook qua repertoire is veelzijdigheid natuurlijk de grootste eis.


Koningsdag staat inmiddels alweer om de hoek. Ben jij nog op zoek naar de perfecte band om voor Koningsdag te boeken of huren? Bij Bandzoeker kies je uit meer dan 300 bands, duo's of zangers, waarvan er velen jaarlijks op Koningsdag spelen. Van achtergrondmuziek voor overdag tot meezingers voor in de feesttent of op het dorpsplein. Natuurlijk kan je bij ons ook een DJ boeken! Hulp nodig bij de keuze voor een geschikte band? Hieronder vind je een selectie van vijf ervaren bands die op Koningsdag bij jullie op de planken zouden kunnen staan!
 

Red Cars


Met een repertoire voor alle leeftijden haal je met Red Cars een band in huis die iedereen leuk gaat vinden. Middelpunt van de show is Monique, die als een echte ras artiest het publiek op afwisselende wijze bedient met gitaar en zang. Red Cars heeft inmiddels bakken ervaring opgedaan op de vele dorpsfeesten en kermissen. Ook de binnenkant van een feesttent kennen zij maar al te goed!
 

2Play4


Op zoek naar wat anders? Maak kennis met alle uithoeken van de popmuziek met 2Play4! De combinatie van feestband met een akoestische gitarist(e) is iets wat je tegenwoordig niet vaak meer ziet, maar geeft wel toegang tot een gevarieerde mix van genres en interessante composities van de bekende hits. Wellicht heb je de zangeres al een keer in The Voice of Holland zien en horen zingen?
 

Chill and Bounce


Niet elk feestje op Koningsdag wordt natuurlijk �s avonds in een feesttent gevierd. Voor een relaxte, ongedwongen sfeer wil je een bandje die de gezelligheid kan benadrukken en bijvoorbeeld op een lekker akoestisch volume speelt. Chill and Bounce is hiervoor de perfecte keuze. Ook voor wanneer de voetjes toch even van de vloer moeten, aan het einde van de set!
 

Duo Swart Wit


Zoek jij een DJ voor tijdens Koningsdag? Neem dan ook eens een kijkje bij Duo Swart Wit. De DJ komt namelijk standaard met een geweldige zangeres. Je krijgt dan niet alleen het gevoel van een live show, maar je hebt ook iemand op het podium staan die de focus legt op het vermaken van jouw publiek. Interactie blijft toch een enorm belangrijk element van een goed feestje!
 

Round About Now


Voor wie op zoek is naar het neusje van de zalm onder de coverbands is er Round About Now. Dat wordt professioneel feestvieren met een ongeevenaarde show, uitgebreide licht- en geluidsset en een front van maar liefst twee zangeressen en een zanger. Ze zijn dan ook niet voor niets de huiscoverband van RTL 4 spelshow The Big Music Quiz.
 

Meer informatie over deze, of andere bands?

Neem gerust contact met ons op, of neem zelf een kijkje op onze site. Wij hebben voor elke band een leuk filmpje, een aantal foto's, korte biografie en uitgebreide repertoirelijst. Voor een advies op maat en bandsuggesties die aansluiten bij jouw wensen van het feest kan je elke werkdag met ons bellen. We sturen je daarna meteen een vrijblijvende offerte via de mail.

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen