Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Hoe gaat het boeken van een band via Bandzoeker?

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Online een band boeken, hoe werkt dat precies? Dat is eigenlijk enorm simpel! De perfecte band vind, bekijk en boek je makkelijk thuis vanaf de bank. Hieronder lees je hoe je een band boekt via Bandzoeker, in 4 stappen.
 

Stap 1: Vind de perfecte band op onze website

De perfecte band. Dat klinkt als een onmogelijke eerste stap, maar eigenlijk is het niet zo ingewikkeld. Onze website biedt de meeste hulpmiddelen al om de eerste selectie te maken van bands die je leuk vindt, die jou aanspreken of waar je wel meer over wilt nemen. Kies het soort feest, de muziekgenres die je leuk vindt en geef je budget aan. Op de bandprofielen zelf vind je alle benodigde informatie over de band, zoals foto’s, filmpjes, een repertoirelijst en een biografie. We hebben alles voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag mee zoeken. Wij kennen al onze bands persoonlijk en weten precies welke band het beste bij welk feestje past. Zo heb je gelijk een aanbod afgestemd op jouw wensen en feestvoorkeuren. Makkelijker kan toch bijna niet?
 

Stap 2: Vraag de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte op

Is de perfecte band gevonden, is het natuurlijk belangrijk hoe duur deze precies wordt én of ze nog beschikbaar zijn op jouw datum. Omdat wij veel van de agenda’s beheren van onze bands, kunnen wij hier vrij snel uitsluitsel over geven. Ook hebben wij korte lijntjes naar de bands, dus je hoeft nooit lang te wachten op een antwoord. Met een paar basisgegevens over jouw feest (zoals de tijden, het aantal gasten en de locatie) kunnen wij de exacte prijs voor jouw feest berekenen. De prijzen op onze site zijn namelijk altijd vanaf prijzen. Dan weet je waar je aan toe bent, zonder extra kosten achteraf. De offerte krijg je via de mail, samen met een heldere opsomming van alle benodigde informatie over de band. Wij houden rekening met de opbouwtijden, vertrektijden van bandleden en andere zaken. Eventueel plaats je gelijk een optie, dan heb jij namelijk de eerste keuze en weet je zeker dat niemand anders de band voor je neus wegkaapt. 
 

Stap 3: Bevestig jouw favoriete band en ontvang een overeenkomst

Keuze gemaakt? Ga voor de band die je het meeste aanspreekt. Waarbij het gelijk goed voelt. Bij veel bands in de categorie bruiloften kan je bijvoorbeeld verwachten dat het repertoire in grote lijnen op elkaar lijkt. Kies daarom de band die jullie lekker vinden klinken, en wij regelen de rest. Je ontvangt van ons een simpele overeenkomst met duidelijke afspraken. Deze krijgt de band natuurlijk ook. Daarnaast letten wij op alle randvoorwaarden: adresgegevens, geschikte licht en geluid set voor het aantal gasten, belastingen en alles waar je niet denkt bij het boeken van een band. Terwijl wij de saaie klusjes doen, kan jij je bezig houden met het invullen van de avond of bellen met de band om kennis te maken!
 

Stap 4: Wacht en vier jouw perfecte feest!

Zodra je het optreden bij ons hebt bevestigd, staat alles in kannen en kruiken. De band is gereserveerd voor jullie datum, heeft hem in de agenda staan en gaat zich buigen over de juiste invulling. Nu alleen nog een fantastisch feest! En als je onze bands ergens op kan vertrouwen, is dat het wel. 

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen