Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Zakelijke feesten en live muziek: boek een bandje!

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Geef jouw evenement kleur met een leuke band, DJ of instrumentale artiest. Boek in een handomdraai online en zorg dat klanten en genodigden jouw evenement zullen onthouden. Organiseer je een bedrijfsfeest? Geen feestje is compleet zonder band, dus ook dan zit je op de goede plek!
 

Coverband op jouw bedrijfsfeest

Een spetterende coverband die aanstekelijke muziek speelt en makkelijk contact maakt met de gasten past perfect op elk personeelsfeest. Een live band maakt mensen los, krijgt ze aan het dansen en zorgt dat er een gezamenlijke band wordt opgebouwd. Een goede coverband vormt samen met het publiek een feest. Bekijk bijvoorbeeld de band Legend. Met het enorme repertoire krijgen ze elke zaal los. Ook coverband Spotted is een geweldige optie, zij spelen perfect in op de gasten en krijgen zowel de IT’ers als de magazijnmedewerkers op de dansvloer.
 

Organiseer je een beurs?

Voor de perfecte sfeer op een beurs huur je een live duo in. Een duo kan vaak zowel versterkt spelen als akoestisch rondlopen tussen de gasten. Ook een idee: je schudt iedereen even lekker wakker met een exotische brassband. Wat ook leuk werkt is een verzoekjespianist op je beurs. Dit trekt enorm de aandacht, is interactief en doorbreekt de ‘saaie’ sfeer die er af en toe hangt op een lange beurs met veel bezoekers.
 

Omlijsting van jouw klantendag

Voor het versterken van een relatie, organiseer je een klantendag met impact. Live muziek kan daarbij helpen. Een sfeervol duo voor op de achtergrond zorgt voor een losse sfeer, maar zal nooit overheersen. Wil je juist de gelegenheid aangrijpen om een nieuwe product te lanceren? Ga dan voor een trio met iets meer pit, bijvoorbeeld door een percussionist toe te voegen voor het ritme. Mocht je het echt laid back aan willen pakken is het slim om een jazzband te huren. Dit zijn vaak ontzettend goede muzikanten, en is echt te gek voor op de achtergrond! Bekijk bevoorbeeld eens het Cool Jazz Trio, of ga meer richting de jazzy popliedjes met Mr J.
 

Jubileumfeest

Als je hard hebt gewerkt aan je bedrijf, dan laat je een jubileum niet zo maar aan je voorbij gaan. Dit moet met iedereen gevierd worden. Hoe leuk is het om een geweldige zanger of zangeres te hebben staan die jouw feestelijke dag nóg feestelijker maakt? Wil je liever iemand met soul, of een lekkere Hollandse zanger?Speciaal voor de bedrijven in Amsterdam: de Andre Hazes Tribute Show is echt fantastisch. Als jij weet waar jouw werknemers van houden, is de perfecte act zo gevonden!
 

Netwerkborrel

Soms wil je live muziek op de zakelijke evenement, maar moet er nog steeds gepraat kunnen worden. Een netwerkborrel is hier een perfect voorbeeld van. Mensen komen om contact te maken, niet om naar live muziek te luisteren. Toch gaan muziek en een borrel hand in hand. Een fervente singer songwriter is perfect voor deze gelegenheden. 
 

Contact

Wil jij ook jouw personeel, klanten of relaties feestelijk ontvangen? Boek dan nu live muziek voor jouw evenement. Via onze website is dit zo geregeld, maar we geven je natuurlijk ook graag advies. Stuur dan even een mailtje naar info@bandzoeker.nl met jouw wensen en budget. Wij sturen je dan binnen no time een aantal passende suggesties! 

Dit blog is onderdeel van de serie 'Hoe boek ik een band? Tips, suggesties en alles wat je nodig hebt voor het boeken van een band!'.

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen