Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Ontmoet de band: Living Jukebox

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Living Jukebox is een van onze bands die op dit moment erg populair is. Het concept? Alle verzoekjes worden gespeeld! De naam zegt het al, deze heren spelen op verzoek en brengen interactie met de gasten naar een nieuw level. Om de band wat beter te leren kennen, namen we een kort interview met ze af. Dat lees je hier onder! 


-    Hoe lang spelen jullie al samen? En hoe lang voor Bandzoeker?
Samen spelen we ongeveer 10 jaar en voor Bandzoeker nu 5 jaar.

-    Zijn jullie bevriend of collega's?
Het begon allemaal als collega’s, alleen muziek verbindt en we kunnen nu wel zeggen dat we zeker ook goede vrienden geworden zijn! 

-    Wat voor soorten feestjes spelen jullie het meest?
Op dit moment spelen we veel bruiloften en verjaardagen. Maar de laatste tijd komen er steeds vaker bedrijfsfeesten bij. 

-    Spelen jullie door heel Nederland? En waar dan vooral?
We spelen door heel Nederland maar we laten ons ook niet door een landsgrens tegen houden! ;) 


Alle feestjes die Living Jukebox op zijn kop heeft gezet

-    Welke nummers worden het vaakste aangevraagd?
Bij een bruiloft worden ‘Proud Mary’ van CCR en ‘Paradise by the Dashboard Light’ van Meat Loaf eigenlijk altijd aangevraagd. Ook ‘Leef’ van André Hazes komt bijna elk optreden voorbij (of het komt omdat onze geluidsman deze liedjes te gek vindt🤪). 

-    Welk muziek vinden jullie zelf leuk om te spelen?
Dat verschilt bij ons alle drie! Wiebe (pianist, zanger) houdt erg van ballads en chansons. Florian (bassist) speelt graag wisselbasjes, gitaarsolo's en instrumentale muziek. Daan (drummer) mag graag rocken en neigt af en toe naar zijn favoriete drummer: Animal!

-    Wat was het leukste feestje waar jullie via Bandzoeker hebben gespeeld?
Eigenlijk heeft elk optreden wel iets leuks. Een paar hoogtepunten:
Steenbergen. Hier hebben we nu twee keer gespeeld. Beide keren speelde de zoon van de eigenaar mee op trombone. De tweede keer moesten we (gepland) in 10 minuten opbouwen. Stress stress leuk. :)
Ons eerste echte grote bedrijfsfeest in Amsterdam. Hier kwam ook de vraag of wij zaallicht konden verzorgen. En aangezien wij dat nog niet eerder hadden gedaan, was ons antwoord: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.
En natuurlijk de Pollepleats, een prachtige moderne boerderij in Friesland. Hier zagen wij een unieke openingsact en hadden we veel extra techniek mee. Met 2 Dj's hebben we de nacht laat afgesloten. Erg leuk, al zeggen we het zelf!
 

Wil je meer weten over Living Jukebox? Of denk je dat jouw feest de leukste feestjes die ze hebben gespeeld kan toppen? Bel ons gerust even op, dan vertellen we je meer over de band of sturen we je gelijk een vrijblijvende offerte!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen