Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De leukste acts voor jullie ceremonie

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Een live coverband op een avondfeest, dat zie je natuurlijk ontzettend vaak. Maar wist je dat ook veel mensen kiezen voor live muziek tijdens de ceremonie en de daaropvolgende borrel? Oke, dat is meestal geen 7 koppige feestband die met alle gasten de Snollebollekes doet, maar meer één in de categorie van prachtige zangeres begeleid door sfeervolle pianist. Oftewel, een mooie romantische muzikale omlijsting. Vind hier de act die perfect bij jullie ceremonie past!
 

Boek een pianist

De piano, je kent hem wel, een geweldig dynamisch instrument dat sinds rond de 18e eeuw meedraait en bekend staat om de prachtige klanken die de speler ervan kan produceren. Je kan wel zeggen dat het instrument zijn fair share aan bruiloften heeft meegemaakt. Met een pianist op jouw ceremonie hou je de sfeer intiem en persoonlijk. Boek je een pianist via Bandzoeker, dan bespreek je van te voren de muziek die voor jullie zo belangrijk is. De pianist vertolkt de liedjes (alles is mogelijk!) naar piano-taal en past het tempo aan zodat je op je gemak door het gangpad kan lopen terwijl de muziek wordt gespeeld. Voor de echte ervaring boek je een pianist compleet met klassieke vleugel!

Op deze pagina vind je al onze pianisten
 

Boek een zangeres

Sommige dingen kun je gewoon niet onder woorden brengen. Muziek kan dat wel. Laat een zangeres met prachtige fluwelen stem bijvoorbeeld het nummer zingen van toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten. Laat jullie gasten de emotie van het moment voelen met een prachtig gezongen nummer dat veel voor jullie betekent. Uiteraard perfect te combineren met een begeleidend bruiloft pianist, waar we het net over hadden. Een bruiloft gitarist op akoestische gitaar past ook geweldig in deze setting.

Bekijk hier het profiel van zangeres True
 

Huur een gitarist

Zowel solo als met zangeres te boeken! De gitaar is bij uitstek een instrument dat emotie kan overbrengen, mits bespeeld door een goede muzikant. Een goede gitarist vind je niet zo maar op Google, maar wel op Bandzoeker. Wij hebben alvast een voorselectie voor je gemaakt van de beste bruiloft gitaristen. Of je nu klassieke flamenco wilt, gevoelige blues of je favoriete popliedje in een akoestisch jasje met zang. Alles kan!

Bekijk hier het profiel van klassiek gitarist Martyn
 

Jazzbandje boeken

Ook leuk: een sfeervolle jazzband. Helemaal na de ceremonie, tijdens de borrel, is dit perfect. Jazz is er in vele vormen en leent zich altijd perfect voor achtergrondmuziek. Het is nooit te hard en geeft altijd gelegenheid om te praten. Wat ook populair is, is een band die pop nummers in een jazz jasje speelt (bekijk bijvoorbeeld Mr J eens!. Zo zijn alle nummers herkenbaar maar treden ze niet op de voorgrond. 

Op deze pagina vind je al onze jazzbands
 

Boek een akoestisch bandje

Wil je alleen maar muziek van nu of vroeger? Boek dan een akoestische allround band. Wederom perfect voor tijdens de borrel en receptie. Drie, vier of vijf personen, akoestische instrumenten en een bak aan sfeer. Wil je the best of both worlds, dan vraag je de zangeres en gitarist van de band om tijdens de ceremonie alvast een paar nummers te spelen. Ze zijn ten slotte toch al aanwezig, dus dat kan dan vaak voor een gereduceerd tarief!

Op deze pagina vind je al onze akoestische bands
 

Zo zie je maar

Een bruiloft artiest kan jullie lievelingsnummers live spelen. Live muziek kan jullie ceremonie onvergetelijk maken. En het hoeft helemaal niet duur te zijn! Neem contact op voor suggesties die goed bij jullie smaak passen, of neem zelf ook even een kijkje op de website en gebruik onze handige filters!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen