Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De beste bands uit Brabant

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

In Brabant is het altijd gezellig! Ze staan bekend om de cultuur van muziek en een dynamisch uitgaansleven. Veel van onze bands zijn daarom ook gevestigd in Brabant. Of je nu in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda of een kleinere gemeente woont, er is altijd een geweldige band bij je in de buurt.


Bijna al onze bands spelen natuurlijk in Noord-Brabant, want met de auto is het in Nederland nooit ver rijden. Soms wil je echter graag een band uit de omgeving, omdat ze de lokale mensen en gewoontes wat beter kennen. Daarom hebben wij de beste bands uit Brabant op een rijtje voor je gezet. Dat scheelt jouw weer tijd met zoeken en je weet zeker dat je een echte Brabants gezellige band op je feest hebt staan!
 

Red Cars

Meer informatie over deze band
Feestsensatie Red Cars maakt al sinds 1997 Brabant onveilig. Zij hebben ervaring waar niet veel bands aan kunnen tippen. Met als stralend middelpunt Monique “de meid op gitaar”, die zingt, speelt, danst en entertaint. Deze groep uit Den Bosch is van alle markten thuis en kent een wereld aan repertoire. Verwacht dus een hoop afwisseling, want de setlist (vol medleys) is tot in de puntjes uitgedacht. Zelfs de kleding wisselt per set!
 

ReMixx

Meer informatie over deze band
Ideaal voor de feesten met minder ruimte of een wat lager budget: een allround feesttrio. In het zuiden moet je dan wel voor ReMixx gaan. Ze hebben daar inmiddels al een gigantische reputatie opgebouwd. Verwacht een hoog feestniveau, een repertoire dat alle kanten op zwiept en verschillende instrumenten. Zo zou je zeggen dat er een complete band staat, in plaats van drie bandleden. Niet voor niets zijn ze het meest geboekte trio van onze site. Neem jij graag jouw wensen tot in detail door? ReMixx vindt het alleen maar leuk om dit met je te bespreken. Let op: niet geschikt voor mensen die willen stilzitten!
 

Eclips

Meer informatie over deze band
Wil je een band voor jong en oud, waar iedereen kan op dansen, los gaan en feesten, is Eclips de juiste keuze. Een breed repertoire met veel rock, Nederlandstalig, Dance Classics en Top 40 komt en hoog tempo op je af. Ook de nodige medleys zijn natuurlijk van de partij. De band komt uit regio Gemert en geeft al menig feest op stelten gezet. Of het nu om een tentfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag gaat, zonder Eclips is het geen echt feest!
 

Double XL

Meer informatie over deze band
Echte Brabantse gezelligheid krijg je met de band Double XL op het podium. Met maar liefst negen man sten vrouw sterk komen ze elk feest in de regio, of daarbuiten, opfleuren. Ook voor het oog is deze band dus ontzettend leuk om naar te kijken. Maar wat klinken die blazers vooral te gek! Het opent deuren naar een repertoire vol disco, funk en soul, maar ook de Nederlandstalige toppertjes en klassieke meezingers komen voorbij. Deze band  met als thuisbasis Breda wil met je dansen tot je er bij neervalt. 
 

Cherry and the Sugarstuds

Meer informatie over deze band
Met louter professionele muzikanten kan een feest eigenlijk niet meer stuk. Het is ten slotte hun werk. Deze band is alleen nog maar op zoek naar een leuk publiek. Misschien wat voor jullie? Geef je feest uit handen met deze ervaren band uit Tilburg. Compleet met goed verzorgde techniek bouwt de band een doordacht feestje waarbij niemand stil kan staan. Het sterke punt van deze band: de wervelende medleys van verschillende artiesten en genres. Ik noem er maar een paar: Michael Jackson, Paul Elstak, Rock of jaren ’90 medley. Gegarandeerd een explosief feest!
 

Band boeken in Brabant

Organiseer je een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag? Dan is een band uit Noord-Brabant een uitstekend idee. Wil je geen feestband, maar liever iets voor op de achtergrond? Ook dat kunnen we voor je regelen.

Als de gasten die je uitnodigt echte Brabanders zijn zullen ze een band uit de regio ongetwijfeld waarderen. Wil jij meer weten welke muzikale opties er voor jouw feest beschikbaar zijn? Of heb je vragen over een van de bovenstaande bands? Of wil je het gewoon even over leuke muziek hebben? Vragen mag altijd! Geef ons een belletje of stuur een mailtje naar info@bandzoeker.nl. Tot snel!
 

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen