Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Coverband boeken? 5 redenen waarom jij een band moet boeken bij Bandzoeker!

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Leuk, binnenkort heb je wat te vieren! Of het nu een bruiloft is, een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement en jij op zoek band naar een te gekke band, zoek dan niet verder! De perfecte band boek je namelijk makkelijk en snel bij Bandzoeker. Ook wanneer je je aan het oriënteren bent en alleen maar op zoek bent naar goed advies, ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom? Hieronder 5 redenen waarom je jouw band nou juist via Bandzoeker boekt.
 

1.    Groot aanbod

Wat voor artiest of band je ook zoekt, bij Bandzoeker vind je het allemaal. Je kunt op onze website al makkelijk fileteren op basis van jouw muziekvoorkeuren, budget en soort feest. Of dat nu voor een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of bedrijfsfeest is. Staat jouw favoriete band er niet tussen? Via ons grote netwerk kunnen wij aan contactgegevens komen en kan je elke band alsnog via ons boeken, zodat je profiteert van onze garanties en veilige voorwaarden. Een band boeken doe je dus het beste via Bandzoeker!
 

2.    Veilig, transparant en betrouwbaar

Wil jij precies weten wat een band in huis heeft? Via de artiestenpagina’s op onze site kun je in één oogopslag bekijken hoe een band klinkt, er uit ziet en wat ze zoal spelen. Vervolgens lees je een aantal reviews van klanten die je voorgingen met boeken.

Bij Bandzoeker worden alle bands geselecteerd door professionals, niet iedereen kan zich zomaar aanmelden. Zo weet je zeker dat jij alleen de beste artiesten op jouw feest ontvangt. Vraag makkelijk een vrijblijvende offerte op krijg de juiste prijs voor jouw feest via de mail, zonder bijkomende kosten achteraf. Zo weet jij waar je aan toe bent!
 

3.    Persoonlijk advies

Wat het boeken van een band via Bandzoeker zo aantrekkelijk maakt is het persoonlijke advies. We sturen je niet simpelweg door naar de artiest, maar nemen samen met jou de wensen en voorkeuren van jouw feest door en geven je een advies op maat. Zo weet je zeker dat jij ook de perfecte band krijgt die op jouw feest past. We hebben al duizenden feesten voorzien van een band en 15 jaar ervaring in het vak. Hierdoor weet je dat jij van ons een betrouwbaar advies krijgt. Een goede match is natuurlijk wel zo belangrijk als het gaat om de dag van je leven of een enorme feesttent met iedereen uit het dorp!  
 

4.    Geen verrassingen 

Heb je wel eens nagedacht over alles wat je moet regelen bij het inhuren van een band? Naast de juiste keuze moet je ook rekening houden met geluidsinstallaties, lichtsets, inhoudingsplichtigenverklaringen, belastingen en contracten. Je moet ook de juiste vragen aan de band stellen en organiseren dat ze op tijd komen, kunnen op- en afbouwen, een hapje te eten hebben, weten hoe de podiumindeling eruit komt te zien en de invulling van de speeltijd verdelen. Begint het al te duizelen? Geen zorgen, want als je via Bandzoeker boekt nemen wij al die verantwoordelijkheden van je over. Binnen alle wettelijke kaders zorgen wij dat de band voor jouw feestje en alles wat daar bij komt kijken helemaal geregeld is.
 

5.    Zekerheid

Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar stel je eens voor dat een band op het laatste moment niet kan komen spelen door ziekte of overmacht. Heb je een band rechtstreeks geboekt, krijg je alleen een zeer teleurstellend telefoontje. Heb je via Bandzoeker geboekt, krijg je altijd een vervangende band uit dezelfde categorie! Het feest gaat dus gegarandeerd door, zonder dat het jou stress oplevert. Op het laatste moment een nieuwe band vinden is natuurlijk erg lastig, maar wij hebben de ervaring en het netwerk om er met de juiste band alsnog een fantastisch feest van te maken! 
 

Eenvoudig minder stress 

Moraal van dit verhaal? Boek jouw coverband of feestband via Bandzoeker en tel uit je winst! Je hebt het al druk genoeg, dus waarom zou je meer werk op je hals halen dan nodig is? Neem gauw een kijkje op onze site, of bel even met een van onze professionals en bereid je voor op een fantastisch feest. Een coverband boeken doe je via Bandzoeker!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen