Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Coverband uit Amsterdam huren?

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Knallende, feestelijke coverbands heb je door heel Nederland. Reizen is vaak geen probleem, want bands rijden doorgaans liever een stukje om te kunnen spelen dan dat ze de zaterdagavond thuis op de bank doorbrengen. Soms is het toch handig om een band uit eigen stad te regelen. Al is het alleen al voor de reiskosten die je bespaart. Ook in onze hoofdstad Amsterdam vind je een groot aantal coverbands. Om het je wat makkelijk te maken zet ik een aantal veel geboekte bands op een rijtje, uit verschillende categorieën
 

Nughter

De gezelligste coverband van Amsterdam. Deze groep weet hoe je een leuk feestje geeft. Met vijf bandleden spelen ze al meer dan 10 jaar de beste allround muziek en de meest dansbare klassiekers. Wil jij zelf in de hand hebben welke muziek er gespeeld gaat worden op je feest? Neem dan van te voren de playlist samen door, want bij deze band kan je zelf de nummers uitzoeken uit een lijst met opties. Ook speelt de band medleys: korte stukjes van nummers van één artiest of genre. Hou het tempo er in met Nughter!


Bandleden: 5
Prijs: v.a. € 1150
Stijl: allround, dansbaar, aanpasbaar repertoire

Bekijk hier het profiel van Nughter voor meer informatie
 

PlusSupportAct

In Amsterdam vind je ook een van de meest ervaren verzoekjesbands van Nederland. Verzoekjesband? Jazeker, zij spelen álles. Denk aan een mix tussen het Crazy Piano’s concept en een Jukebox meter in alle nummers die je kunt bedenken. PlusSupportAct speelt al jaren op alle podia door Nederland. Ze zijn de begeleidingsband van cabaretier Najib Amahli geweest, ze hebben een netwerk met muzikanten waar je u tegen zegt en, last but not least, ze kunen dus ONTZETTEND veel soorten muziek spelen. Wil je echte muzikale entertainment op je feest, sla deze band niet over.


Bandleden: 3
Prijs: v.a. € 1400
Stijl: allround, verzoekjes, entertainment
Bekijk hier het profiel van PlusSupportAct voor meer informatie

 

Agogo

Voor een modern feest met een luxe uitstraling boek je Agogo. Deze band heeft zijn zaakjes goed op orde. Zo nemen ze standaard een pauze DJ, een eigen podium, een lichtset en een geluidset mee. Het kost wat meer dan de gemiddelde band, maar dan krijg je ook wat! De twee prachtige zangeressen zijn de kartrekkers van deze energieke band. Perfect voor op een personeelsfeest, bruiloft of evenement.


Bandleden: 7
Prijs: v.a. € 3950
Stijl: modern, dansbaar, klassiekers

Bekijk hier het profiel van Agogo voor meer informatie
 

Caramelos

Zoek jij voor je feest een kleinere band, waarbij mensen nog steeds kunnen praten terwijl ze van de muziek genieten? Dan zou ik Caramelos absoluut aanbevelen. Voor een akoestisch, exotisch tintje op je feest. Met z’n vdrieren brengen ze de Zuid Amerikaanse latin klanken op een heerlijk en aangenaam volume. De liefhebber kan de salsa dansen terwijl een gesprek op normaal volume ook gewoon mogelijk is. Je zou niet zeggen dat dit gezelschap in Amsterdam woont!


Bandleden: 3
Prijs: v.a. € 835
Stijl: latin, zomers, akoestisch

Bekijk hier het profiel van Caramelos voor meer informatie
 

Tips voor een leuke band uit Amsterdam?

Vind je onze tips interessant voor jouw feest in Amsterdam? Of zit de band die jij zoekt hier niet tussen? Amsterdam en omgeving biedt nog een veel groter aanbod aan verschillende bands. Bekijk hier het complete overzicht. Of neem even contact met ons op, want op basis van jouw specifieke wensen hebben wij zo de perfecte band gevonden. Tot snel!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen