Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Dineren met live muziek

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Stijlvol eten met een een leuke band. Je maaltijd wordt er spontaan lekkerder van! Sommige kookkunsten vallen natuurlijk niet te redden, maar de sfeer in ieder geval wel. Live muziek maakt elke gelegenheid compleet. Op zoek naar een leuke band voor tijdens het bruiloftsdiner, een zakelijk diner, walking dinner of tuinfeest diner? Op Bandzoeker vind je altijd de perfecte band voor jouw feest. Wij zetten een paar van onze bands op een rijtje


RAE Band

Coverband RAE werkt perfect als je op zoek bent naar een volledige live band, die niet te hard speelt, maar waar eventueel wel de mogelijkheid bestaat om later op de avond te dansen. De band kan spelen van aangenaam gespreksvolume tot feestelijk dansbaar. Perfect voor tijdens een diner in een hotel of een gezellig tuinfeest. Deze heren spelen alle bekende nummers van vroeger en nu in hun eigen stijltje. Bijkomend voordeel: verzoekjes on the spot zijn altijd mogelijk!


Bandleden: 3
Prijs: v.a. € 1150
Tags: bekende hits, eigen stijltje, verzoekjes

Bekijk hier het profiel van RAE Band voor meer informatie
 

Sounds Right

Wil je allround muziek, maar dan wel rustig en sfeervol sodat je normaal een gesprek kan voeren? Bij Sounds Right is dat de specialiteit van het huis. De band komt met een klassieke vierpersoonsbezetting en speelt muziek in een uitermate rustige setting. Zo kun jij je focussen op de gasten en het gesprek zonder in te leveren op de sfeer. De muziekstijl bestaat uit easy-listening, jazzy, soul, ballads, top 100. Een gevarieerd en divers repertoire dus. Hier moet voor iedereen wel wat tussen zitten!


Bandleden: 4
Prijs: v.a. € 1150
Tags: aangenaam volume, sfeervol, ingetogen

Bekijk hier het profiel van Sounds Right voor meer informatie
 

Serge Solo

Sinds hij op jonge leeftijd op het podium kwam te staan is Serge inmiddels uitgegroeid tot een ware entertainer. Als rock top 100 troubadour speelt hij op terrassen van cafés, zingt hij tijdens tuinfeesten en bouwt hij feestjes bij een walking dinner. Je zult veel muziek in zijn repertoire herkennen en dankzij de akoestische setting is het nooit te hard. Serge speelt ook in de bekende verzoekjesband PlusSupportAct, dus eigenlijk kan hij tijden jouw feestje alle kanten op.


Bandleden: 1
Prijs: v.a. € 600
Tags: liefhebber, entertainer, ervaren

Bekijk hier het profiel van Serge Solo voor meer informatie
 

Souljazz Duo

Organiseer jij een stijlvol zakelijk diner? Voor de perfecte sfeer boek je een getalenteerde jazzband. Jazz verleent zich uitermate goed als achtergrondmuziek tijdens een heerlijk diner. Souljazz Duo heeft inmiddels al heel wat optredens onder de riem. Deze ervaren band bestaat uit twee heren met een passie voor jazz. Het fijne van jazz is dat het dynamische muziek is die eigenlijk nooit hard uit de bocht vliegt. Het zal dus nooit de sfeer overstemmen.


Bandleden: 2
Prijs: v.a. € 900
Tags: jazz, professioneel

Bekijk hier het profiel van Souljazz Duo voor meer informatie
 

Acoustic Express

Acoustic Express is een van de meest geboekte duo’s in ons aanbod. Allround, gezellig en enorm muzikaal. Met een herkenbaar programma is deze band op elk soort feest in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest met kampvuur, of een walking dinner op een prachtige locatie. Indien nodig zet het duo een beat onder de muziek, waardoor een dansje gewaagd kan worden. Ook bij deze band geldt: verzoekjes zijn geen probleem!


Bandleden: 2
Prijs: v.a. € 950
Tags: authentiek, samenzang, verzoekjes

Bekijk hier het profiel van Acoustic Express voor meer informatie
 

Band boeken tijdens een diner?

Zit jouw perfecte band hier niet tussen? Ons aanbod is nog veel groter. Bekijk alle boekbare bands op onze website of neem contact op voor een advies op maat. Wij kennen al onze bands persoonlijk en helpen je graag mee met zoeken!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen