Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een swingende brassband op jullie feest?

De leukste en meest swingende brassbands vind je bij Bandzoeker. De kwaliteit en ervaring van iedere band zijn door ons grondig gecheckt. Ben je op zoek naar een brassband voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Met ons overzichtelijke aanbod bieden we de beste bands om van ieder feest een geweldige muzikale belevenis te maken. Gebruik de filteroptie hiernaast om onder andere het soort feest en de prijsklasse te kiezen. Advies of hulp nodig? Neem contact met ons op en wij helpen jou de beste brassband vinden!

1 Artiest

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd

Caribbean Energy Brass Caribbean Energy Brass

CEB is 17 jaar geleden gestart als een cursus en de jongeren vonden het zo leuk dat ze hiermee doorgingen. Jovanny nam de rol van leider over hij heeft jaren ervaring in de brassband wereld en wilde deze over brengen aan de jongeren. Het was geen makkelijke weg maar met veel knokken, zweet en tranen...

€ 900

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde

Brassbands | Zoek je energieke muzikale invulling voor je feest?

Voor een knallende opening van jouw feest is een brassband de perfecte keuze.

Boek een te gekke Brassband

Boek een te gekke Brassband

Blaas leven in jouw feestje, evenement of bruiloft met een energieke brassband. Benieuwd welke de beste zijn?


Een brassband via Bandzoeker

Met een brassband via Bandzoeker weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Wij garanderen transparantie door ons reviewsysteem; de optredens van de bands worden beoordeeld door hun klanten. Wij hebben alleen ruimte voor de beste bands, dus je bent altijd verzekerd van de beste selectie. Daarnaast profiteer je via Bandzoeker van de beste prijs; onze artiesten garanderen een volle agenda in ruil voor een korting op hun gage. Ook nemen we Inhoudingsplichtigenverklaringen, belastingen en contracten volledig uit handen. Kom je er niet uit? E�n telefoontje of mailtje en we maken de juiste match op basis van je wensen. Neem contact met ons op en wij helpen jou de beste brassband vinden!


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen