Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Brassbands | Zoek je energieke muzikale invulling voor je feest?

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Zin in een knallende opening van je verjaardag, bruiloft of personeelsfeest? De brassband Crashbrass stond onlangs op hun eerste feestje sinds maart (!). Vanaf 23 maart stond het live muziekcircuit stil. Premier Mark Rutte kondigde toen aan dat alle gelegenheden waar mensen bij elkaar komen zijn verboden. Honderden bruiloften en verjaardagen moesten worden verplaatst. Met de huidige versoepelingen kunnen er weer voorzichtig feestjes worden georganiseerd.


Wil jij toch een leuke muzikale act om jouw feest op te fleuren? Een brassband is perfect! Neem bijvoorbeeld de band Crashbrass. Dit is een groep drummers die een kort maar energiek optreden geeft. Zij mochten onlangs het spits afbijten op een verjaardag. Drie maanden stilzitten is niks voor de drumband, die normaliter in de zomer meerdere keren per week op bruiloften, verjaardagen of bedrijfsfeesten door Nederland speelt.

De band werd makkelijk online geboekt. Het feestje, buiten op een plein achter het huis, was een groot succes en de band zorgde voor een impact die is blijven hangen bij de gasten. Hieronder vind je de enthousiaste review die voor de band is achtergelaten:
 

"Het was een superfeest"

★ ★ ★ ★ ★  5 / 5

Een unieke band die er een feest van maken voor jong en oud. Mijn dochter die 12 werd vond het geweldig en na een periode van regeltjes ivm corona konden we heerlijk even uit de band springen. Bedankt leden van de Crashbrass!

Ook waren er op andere plekken in Nederland bandjes geboekt. Ga jij binnenkort ook wat leuks organiseren? Maak je feest compleet en huur een energieke brassband! Hier vind je het profiel van de band Crashbrass.Toch liever wat anders? Ook dat kan! Bel ons gerust op om te overleggen welke band het beste bij jouw feest past. Wij matchen namelijk al 15 jaar de beste bands bij het juiste feestje!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen