Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Choice

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Choice

Veel enthousiasme Sfeermakers
PUT YOUR HANDS UP!

Zin in een goed feest? Met CHOICE (voorheen ‘Spotted’) ben je daarvan verzekerd!

Zing, dans en spring mee met de nieuwste, de mooiste, de foutste, de lekkerste, de bekendste en de meest dansbare hits!

Wat maakt CHOICE uniek in vergelijking met andere allround bands?

Het enorme enthousiasme en entertainment van de 7 ervaren professionele muzikanten zorgt ervoor dat het publiek meegenomen wordt in het feest van begin tot eind.

Wat kan je verwachten?

Driestemmige zang, een scheurende saxofoon en een strakke ritmesectie. Er staat een bijzonder goed op elkaar ingespeelde band op de planken met een energieke drive, waar het plezier van af spat tijdens het optreden. Samen met een zeer afwisselend repertoire en professionele geluidsinstallatie zorgt deze band voor een onbeperkte dosis lol en entertainment!

CHOICE heeft al vele feesten tot een grandioos succes gemaakt. Is jouw feest het volgende? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

28 reviews

Schrijf review

4.9 / 5

Gemiddelde uit 28 beoordelingen:

Uitstraling

4.8 / 5

Professionaliteit

5.0 / 5

Repertoire

5.0 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.9 / 5

Interactie met publiek

4.9 / 5

"Fantastisch optreden, energiek, gezellig, gasten vonden het geweldig."

Door Cor (Feestdatum: 18-03-2022, feestlocatie: Kasteel Rijnhuizen)

5 / 5

Spotted voor verjaardagsfeest gekozen vanwege geweldige stemmen van Elwin en Esther, de reviews en complete 7-koppige bezetting met saxofoon. Ze hebben (meer dan) aan de verwachtingen voldaan. Veel opmerkingen van de gasten gekregen hoe fantastisch de band is. Qua set list werken ze met een bewezen setlist, ze weten met hun ervaring heel goed hoe ze het publiek moeten entertainen. Enige flexibiliteit met setlist was mogelijk. Waar ze flexibel in waren is dat ze het publiek perfect lezen en ter plekke daarop inspelen. Performance steengoed, Esther loepzuivere stem, Elwin heerlijke stem en de band zeer goed op elkaar ingespeeld met heerlijke nummers. Professionele, enthousiaste en energieke uitstraling. Geluidstechniek en volume precies goed. Verrast dat we voor eten moesten zorgen, onze maaltijd werd wel zeer gewaardeerd. Ook locatie had fijne samenwerking met Spotted.

"Geweldige band; goed feest."

Door Bastiaan (Feestdatum: 09-09-2022, feestlocatie: Het Lokaal)

5 / 5

Geweldige band: gezellig; enthousiast; muzikaal. betrouwbaar in het maken van afspraken. Leuke interactie met het publiek. We hebben (samen met jullie) genoten van het feest. Alle gasten waren enthousiast! Onwijs bedankt!

"Fantastisch"

Door Dion (Feestdatum: 18-05-2022, feestlocatie: BRL Venray)

5 / 5

Fantastische avond gehad met deze band. Mooi repertoire en goede uitstraling.

"Geweldig!"

Door Silvana Gerritsen (Feestdatum: 11-06-2022, feestlocatie: Ohana Beach Zandvoort)

5 / 5

Onze bruiloft is echt met een feestje afgesloten! Super leuke bandleden, leuk wisselend repertoire en veel energie.

"fantastisch!"

Door Jos Beerepoot (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: Vitusgebouw , Blaricum)

5 / 5

Wat een fantastische band! We hebben Spotted gevraagd om te komen spelen op ons feest ter viering van onze 50ste verjaardag. Mede dank zij hen is het een geweldig feest geworden. Zoals altijd moest het feest een beetje op gang komen waardoor er de eerste sessie nog niet veel gedanst werd. Maar dit weerhield de band er niet van om enthousiast door te blijven gaan en met succes! Echt heel erg goed en de reacties van de gasten waren dan ook enorm positief! Ik zou deze band zeker een volgende keer weer uitnodigen en ze absoluut aanbevelen aan vrienden!

"Geweldig!"

Door Luc en Loet Kessels (Feestdatum: 21-05-2022, feestlocatie: Jachthuis Beegden)

4.6 / 5

Wij hebben een super feest gehad met een prachtige band die mooie liedjes hebben gezongen en voor ieder wat wils gespeeld hebben.

"Het was een knalfeest!"

Door Marlouk Horrobin (Feestdatum: 21-09-2019, feestlocatie: Feel Good TentEvent)

5 / 5

Ik heb altijd gezegd, als ik ooit ga trouwen, wil ik vooral een goed feestje. Nou, dat is gelukt! En voor een groot deel dankzij Spotted. Ik heb echt staan te genieten van m'n oom die helemaal uit z'n dak stond te gaan en m'n tante die zo hard heeft gedanst dat ze haar hak heeft gebroken. Tijdens het laatste nummer, Hey Jude van The Beatles, gingen mijn man en ik op de schouders van onze vrienden, en het bleef maar doorgaan! E�n van de hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk ;)) van onze dag. Onze familie en vrienden hebben hebben het er nog steeds over. E�n vriend ging zelf zo ver om het het beste feestje ooit te noemen. Een hele eer!

"FAN-TAS-TISCHE BAND. Niet twijfelen, gewoon boeken."

Door Madelon & Dennis (Feestdatum: 06-09-2019, feestlocatie: Fort Fier)

5 / 5

Na zelf jaren in een band te hebben gespeeld ben je misschien extra kritisch. Of weet je goed wat er nodig is voor een mooi feest. Een band uitzoeken voor je eigen bruiloft is dan best lastig. Na het zien van een repetitie van Spotted hebben we deze band direct vastgelegd. En wat hadden we een fantastisch feest. De sfeer, de uitstraling, mooie vocals, top sax, super muzikanten... Heel fijn contact met Bouke ook, inclusief afstemming over de openingsdans. We hebben zoveel complimenten gehad over de band. En nóg een pluspunt: de stroom viel twee keer uit. En wat doet Spotted? Ze spelen gewoon akoestisch door en het dak eraf. Wat een vakmensen. Dus twijfel je nog? Niet doen, gewoon boeken.

"Een fantastisch goed opgebouwd feest!"

Door Rowin en Marianne Batterink (Feestdatum: 22-02-2019, feestlocatie: Moeke Nijkerk)

4.2 / 5

De band speelde van begin tot eind super! Een erg goede opbouw, zoals vooraf besproken, zorgde voor een fantastisch feest waarbij de dansvloer de hele avond vol stond en er goed gedanst werd! Wij hebben genoten!

"Één groot, geweldig droomfeest!"

Door Martin & Hélène Spa (Feestdatum: 22-09-2018, feestlocatie: Barchem)

5 / 5

Spotted weet als geen andere band een feest op te bouwen en heeft van onze bruiloft voor ons een droomfeest gemaakt. Zoveel positieve reacties ontvangen van onze gasten! Zelf zo heerlijk gedanst, het was fantastisch! Echt topkwaliteit.

"Professionele feestband die een goede klik heeft met het publiek"

Door Simone Blom (Feestdatum: 05-10-2018, feestlocatie: Hipper- en Kolfbaan Gorinchem)

5 / 5

Zeer vriendelijke, flexibele bandleden, uitstekende muzikanten die een prachtig feest neer kunnen zetten.

"Helemaal geweldig!"

Door Bente Seuren (Feestdatum: 16-06-2018, feestlocatie: Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch )

5 / 5

Spotted heeft aan al onze verwachtingen en meer voldaan! Wij hebben een super feest op onze bruiloft gehad. Ze voelde na de eerste set precies aan welke muziek bij de gasten aansloegen en speelde hier perfect op in. Dit resulteerde in een ontzettend gezellig en bruisend feest. Er was ruimte voor verzoeknummers en dit resulteerde in een memorabele vader-dochter dans. Het contact vooraf was prettig en duidelijk. Er werden vanuit beide kanten wensen door gegeven en er werd meegedacht bij een openingsdans. Super! We hebben naderhand nog ontzettend veel positieve en leuke reacties gehad over Spotted!

"Mooie feestje met Spotted!"

Door Elsbeth Bokma (Feestdatum: 27-04-2018, feestlocatie: Voorstraat, Voorschoten)

5 / 5

Spotted heeft lekker gespeeld! Vanaf eerste nummer werd er al gelijk gedanst! Iedereen heeft genoten, bedankt.

"Super band die precies wist wat voor soort muziek wij wilden horen."

Door Dumoulin (Feestdatum: 14-04-2018, feestlocatie: Paviljoen De Witte Scheveningen)

4.6 / 5

Goede afwisseling tussen internationale covers en Nederlandse liedjes, vakkundige zangers die ook een mooie interactie hadden met de gasten. In het algemeen werd goede muziek gespeeld. Wij hebben veel complimenten gekregen van de gasten over hun optreden.

"Fantastisch"

Door Ilse (Feestdatum: 31-03-2018, feestlocatie: Tolhuis in Amsterdam)

4.6 / 5

De band ( en locatie) was fantastisch. Speelde het dak eraf!

"Heel de avond één groot feest!"

Door Wieke en Elise (Feestdatum: 17-03-2018, feestlocatie: The Boathhouse Kralingen)

5 / 5

Met dank aan Spotted was ons bruiloftsfeest van de eerste tot de laatste minuut één groot feest. Ze voelde het publiek goed aan met leuke en gevarieerde nummers. Ook verliep het contact met spotted voorafgaand aan het feest erg prettig.

"Simpelweg een feestje!!"

Door Loes van der Laan (Feestdatum: 14-12-2017, feestlocatie: Purmerend)

5 / 5

Spotted was echt een super leuke band! Zeer professioneel en prettig om mee te werken. Een heerlijk funky band, met interessante arrangementen op bestaande hits. Vocaal ook heel sterk, met name de zangeres. Ze maken er met elkaar een feestje van, waardoor het in de zaal ook los komt!

"Feestje!"

Door Barbara (Feestdatum: 08-09-2017, feestlocatie: Sociteit De Maas)

4.6 / 5

Spotted heeft opgetreden op onze bruiloft en we waren zeer tevreden! Goed en prettig contact voorafgaand aan het optreden, en de mogelijkheid om mee te denken voor de openingsdans. Ook via de band de geluidsman voor overdag aanwezig geweest, heel professioneel. Uitgebreid repertoire, inclusief een verzoeknummer. Zelfs een van de gasten mocht nog een nummer meezingen, erg leuk! Lange speelsets, met een duidelijke opbouw. Zeker eind van de avond ging het goed los op de dansvloer, maar ook daarvoor wisten ze iedereen aan het dansen te krijgen. Veel ervaring, sluiten aan op de doelgroep. Zeker een aanrader!

"Fantastisch"

Door Laura en Wesley Disnsbah (Feestdatum: 01-07-2017, feestlocatie: Mereveld)

5 / 5

Jullie hebben ons trouwfeest compleet gemaakt, wat een fantastische band zijn jullie. De hele avond stond de dansvloer vol, onze gasten waren vol lof over jullie!

"Wat een fantastischellende band!knap hoe jullie iedereen op de dansvloer krijgen."

Door anita en marco (Feestdatum: 07-07-2017, feestlocatie: Wevershoeve rijsoord)

5 / 5

Wat een muzikaaltalent in deze band! Het plezier straalt er van af! Alleen maar positieve reacties gehad van de gasten op ons feest. Echt een aanrader! Dankjullie wel voor deze fantastische avond.

"Buitengewoon goed, super repitoir!"

Door Martijn en Odette van de Ven (Feestdatum: 30-06-2017, feestlocatie: Centraal Ketelhuis)

5 / 5

Leuke band, leuke muziek! Super goed! Kan gewoon niet beter! Heerlijke sfeer en top repitoir! Het was echt een feest!!

"Top feest!"

Door Weggen (Feestdatum: 16-09-2016, feestlocatie: Kameryck)

5 / 5

Top feest neergezet. Band was op de juiste manier aanwezig en wist met de juiste liedjes een goed feest op te bouwen. We hebben de keuze voor liedjes volledig vrij gelaten. Goed contact voorafgaand en leuk meegedacht over het liedje voor de openingsdans.

"Zeer enthousiaste feestband die alle voetjes van de vloer kreeg!"

Door Kops (Feestdatum: 24-09-2016, feestlocatie: Kasteel Kerckebosch, Zeist)

4.8 / 5

Ideale (bruilofts)feestband met zeer enthousiaste uitstraling, een gevarieerd repertoire die alle voetjes van de vloer kreeg!

"Super leuke en enthousiaste groep muzikanten!"

Door Alida en Maarten (Feestdatum: 03-09-2016, feestlocatie: Trouwfeest boomgaard Zwolle)

5 / 5

Spotted heeft gespeeld op ons trouwfeest en ze waren super! Hele leuke band, erg goede en gezellige muzikanten die er echt een feestje van maken. Wij en onze gasten hebben genoten ;-)

"Geweldig dak ging eraf!"

Door Rutger (Feestdatum: 20-05-2016, feestlocatie: Dutch Amersfooft)

5 / 5

Wij zijn op 20 mei getrouwd in Amersfoort. Wij hebben Spotted destijds uitgekozen nadat we in utrecht op de oefenlocatie konden langskomen. Wij vonden het erg gezellig, ijs was snel gebroken desondanks de intimiteit (als enig koppeltje desbetreffende avond). Nadat ze gingen spelen was de ''vibe'' al snel gevonden! Deze band is bijzonder goed op elkaar ingespeeld, kennen elkaar goed, voelen feilloos aan wat mensen leuk vinden en waardoor de voetjes van de vloer gaan. Wij voelden ons vrijwel direct verbonden met deze ontzettende karaktervolle bandleden én met de zangeres die geweldig zuiver en helder kan zingen. Tijdens het feest op onze bruiloft is vanaf het 1e tot aan het laatste moment door iedereen gedanst en het dak ging er werkelijk vanaf! Wij hebben ontzettend genoten en willen deze band dan ook aan iedereen aanraden! Tijdens de avond zelf zijn we meermalen aangesproken waar we deze band wel niet hadden gevonden!

"Geweldig!"

Door Danielle & Henk (Feestdatum: 13-05-2016, feestlocatie: Bar brasserie joris Ijsselstein)

5 / 5

Wij hadden jullie als band geboekt voor onze bruiloft op 13 mei 2016. Vooraf konden we uitgebreid aan geven wat onze wensen waren en eigenlijk was niets te gek voor jullie. Ons feest was een groot succes! Wij hebben genoten en onze gasten waren direct fan van jullie!

"Geweldige band, een groot feest!"

Door Joost en Marloes (Feestdatum: 01-07-2016, feestlocatie: Gouda)

5 / 5

Op 1 juli waren jullie onze band op ons huwelijksfeest. Vanaf de eerste ontmoeting was er direct een klik. We hebben meerdere keren contact gehad om e.e.a. door te spreken en niets was jullie te gek. Op de avond zelf was het één groot feest. Perfecte opbouw van de avond, goede mix van nummers en iedereen was de hele tijd aan het dansen ondanks dat het best warm was binnen. Jullie stralen zelf ook feest uit met elkaar en dat merk je. Ook jullie hulp en samenwerking met onze openingsdans was perfect want dat vonden we toch wel spannend. We hebben heel veel complimenten ontvangen van onze gasten. We zullen jullie zeker boeken bij een volgend feestje, dus tot over 12,5 jaar?!

"te gekke band die ons feest maakte zoals we het wilden, en zelfs meer dan dat!"

Door Wellema Jos en Marcelle (Feestdatum: 03-06-2016, feestlocatie: Haarlem)

5 / 5

Wat een geweldige avond hebben we gehad op ons 12,5 huwelijksfeest. Band had alles tot in de puntjes voorbereid en zelfs een zelfs ons openingsnummer van onze bruiloft 12,5 jaar geleden als verassing via mijn broer perfect ingestudeerd. Leuke mix van oude en nieuwe hits. Fijn ook dat ze ruim de tijd namen alles van te voren met ons door te nemen, niets was te veel. Wij raden ze aan iedereen aan!


Repertoire

Laat je verrassen door onze versies van de hits van o.a. de grootste artiesten, hierbij een greep uit het repertoire van CHOICE!

 

Stiekem (goldband & maan)

Noodgeval (goldband)

Ik kan het niet alleen (de dijk)

Multicolor (son mieux)

Flowers (miley cyrus)

Crazy in love (beyoncé)

Links rechts (snollebollekes)

Let me entertain you (robbie williams)

Disco inferno (the trammps)

Narcotic (liquido)

Think (aretha franklin)

Proud Mary (Tina Turner)

Shut up and dance (walk the moon)

Grease megamix

Iedereen is van de wereld (the scene)

September (earth, wind & fire)

Smells like teen spirit (nirvana)

Uptown funk (Mark Ronsen & Bruno Mars)

Het dondert en het bliksemt (guus meeuwis)

I'm so excited (pointer sisters)

Walking on sunshine (katrina & the waves)

Leef (andré hazes junior)

I feel good (james brown)

The time of my life (bill medley & j. warnes)

YMCA (vilage people)

Treasure (bruno mars)

Relight my fire (dan hartmen)

Smoorverliefd (doe maar)

Blurred lines (robin thicke)

Dancing on the ceiling (lionel richie)

Love me just a little bit more (dolly dots)

Valerie (amy winehouse)

Verliefd zijn (guus meeuwis)


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
ReMixx ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynami...

€ 1645

|

3

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Choice.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Choice.

(28) |

€ 2499

|

7

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen