Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Duo Swart Wit

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Duo Swart Wit

Betrokken Dubbele vocalen Interactief

In duo Swart Wit zingt de zangeres en draait de DJ de passende muziek voor jullie gasten. Bovendien hoor je ook samenzang van de DJ & de zangeres. Het is als gast ook mogelijk om een nummer met hen mee te zingen. De invulling is per gelegenheid weer anders en de gasten kunnen aanvragen wat ze graag willen horen. Het repertoire is slechts een greep uit de diverse mogelijkheden, alles kan gezongen of gedraaid worden tijden uw feest. Interactie staat hoog in het vaandel bij duo Swart Wit. 

De avond begint voor duo Swart Wit bij binnenkomst en jullie worden ontvangen met sfeervolle live muziek. Bovendien creëren zij een gezellige aankleding en lichtshow op aanvraag. De invulling, de muziek en de duur van de show is compleet naar wens af te stemmen. 

De zangeres is ook als solo act te boeken. Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

14 reviews

Schrijf review

4.65 / 5

Gemiddelde uit 14 beoordelingen:

Uitstraling

4.7 / 5

Professionaliteit

4.6 / 5

Repertoire

4.9 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.3 / 5

Interactie met publiek

4.8 / 5

"Het duo Swart-Wit is geweldig"

Door Fam. Kluit (Feestdatum: 16-11-2019, feestlocatie: Strandpaviljoen Badlust Rockanje)

5 / 5

Het duo heeft er een fantastische avond van gemaakt, voldeed perfect aan onze wensen voor ons verjaardag feest. We zijn ontzettend tevreden en kijken met veel plezier terug.

"geweldig!"

Door Ignas Huijbers (Feestdatum: 27-04-2019, feestlocatie: Theehuis Odapark, Venray)

5 / 5

Rosanne en Anne hebben ons en het publiek goed aangevoeld. Vanaf het eerste contact was het erg vertrouwd en ontspannen. Swart-Wit heeft een breed repertoire, en past zich perfect aan aan de situatie. De uitstraling en contact met het publiek is ook erg goed, er waren vele zeer positieve reacties op de kwaliteit van het duo. We zijn geweldig tevreden en kijken met heel veel plezier terug op het optreden

"geweldig"

Door Duijvelshoff (Feestdatum: 15-09-2018, feestlocatie: zoetermeer)

4 / 5

een top ceremonie op onze bruiloft

"Het duo Swart-Wit voldeed perfect aan onze wensen."

Door Nel Hofstee (Feestdatum: 22-09-2018, feestlocatie: Café Die Twee)

4.2 / 5

Het duo Swart-Wit voldeed perfect aan onze wensen voor een geweldig verjaardagsfeest ter gelegenheid van de 65e verjaardag van mijn man. Ze waren erg flexibel en de DJ speelde in op de muziekwensen van zowel jong als oud. Het was een swingend feest met dank aan de goede zangeres en dito DJ.

"Mooiste bruiloft dankzij Duo Swart wit"

Door Marieke (Feestdatum: 17-05-2018, feestlocatie: The Upperdeck Naarderbos)

5 / 5

Wat een geweldig Duo! Voor de bruiloft geregeld een fijn contact gehad om alles door te spreken. Zij heeft zelfs kort voor de bruiloft nog 3 liedjes ingestudeerd voor ons. Tijdens het diner heeft de Dj gezellige en gepaste muziek gedraaid. Het feest sávonds was geweldig, de Dj draaide gezellige nummers en draaide tevens op verzoek. Rosanne zong fantastisch en was interactief op de dansvloer aanwezig wat het nog gezelliger maakte. Als wij ooit nog een feest geven dan vragen wij absoluut Duo Swart wit weer!! Bedankt voor jullie geweldige optreden!

"Geweldig"

Door Eddy en Angelique Schonewille (Feestdatum: 01-09-2017, feestlocatie: Zaal- en partycentrum Schoonhoven )

4 / 5

Duo Swart Wit was een geweldige keus! Rosanne is met haar zang een bijzondere toevoegingen geweest tijdens onze huwelijksceremonie en ook Anné weet met zijn dj-skills precies in te spelen op wat gasten willen. Het was een super dag! Ook het contact vooraf hebben wij als gemoedelijk en erg prettig ervaren. Dus...Rosanne en Anné bedankt voor jullie aandeel in onze top dag!!!

"Top duo!"

Door GD (Feestdatum: 20-12-2016, feestlocatie: Lebuinis kerk)

5 / 5

Het duo SwartWit heeft al onze collega's met hun muziek een geweldig sfeervol kerstdiner en feestavond bezorgd in de Lebuiniskerk in Deventer. Na het spelen van kerstnummers als achtergrondmuziek bij het diner hebben ze een mooie aanloop genomen naar een waar dansfestijn, door het uitgebreide repertoire en uitstraling hebben alle aanwezigen een knalavond gehad met dit superduo!

"Wat een fijne muzikale omlijsting!"

Door Petra Burger (Feestdatum: 01-12-2016, feestlocatie: Kasteel Henkenshage)

5 / 5

Het was een prima optreden van Duo Swart Wit tijden de Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2016 in Kasteel Henkenshage. Het was precies goed: niet te hard, niet te zacht zowel qua geluid als songkeuze. Zonder twijfel een aanwinst op ons feest!

"Interactief voor jong en oud!"

Door Jeffrey Krijnen / Buurtschap De Berk (Feestdatum: 15-10-2016, feestlocatie: Cafe/Zaal 't Wapen van Zundert)

4 / 5

We waren op zoek naar een interactief optreden voor een gemengd publiek, jong en oud. Duo Swart-Wit werd ons aanbevolen en ze hebben gelijk. Een breed repertoire en de zangeres loopt door de menigte heen waardoor het interactief wordt. Ook kan het publiek nummers aanvragen en dit nummer wordt dan live gezongen door de zanger/zangers of gedraaid door de dj. Een perfecte combinatie. Het feest is geslaagd, mede dankzij Duo Swart-Wit!

"Prachtig duo dat geweldig inspeelde op de gasten."

Door Trippaers Armand (Feestdatum: 18-06-2016, feestlocatie: Kantine Sportorganisatie Soest)

5 / 5

Onze dankavond voor de vrijwilligers van het afgelopen seizoen werd een mooi succes. Dit mede te danken aan de prachtige afsluiting via het Duo Swart Wit. Een geweldige muziekkeuze en een schitterend optreden. Vooral het ingaan op verzoeken en het inspelen op het publiek was klasse !

"geweldig optreden, spontaan en afgestemd op onze wensen!"

Door Jolanda en Erik Panis (Feestdatum: 21-05-2016, feestlocatie: Koetshuis Kasteel Rijckholt)

4.6 / 5

Aangenaam verrast door het opstreden van Duo Swart Wit tijdens onze bruiloft. De afwisseling van dj en zangeres pasten perfect in de sfeer van de avond en werd aangepast aan de wensen van ons en onze gasten. Ook het persoonlijke contact voorafgaand aan het optreden hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Een dik compliment dus!

"Fanatastisch !!!!"

Door Corina (Feestdatum: 23-04-2016, feestlocatie: Hagestein)

5 / 5

Duo Swart Wit heeft op het 50-jarig jubileum van de paardenvereniging de muziek verzorgd. Het was echt fantastisch !!!! Speelden goed in op het publiek en hebben jong en oud op de vloer gekregen !!! Ook lekker interactief. Gewoon meezingen en dansen tussen het publiek. De hele avond is de dansvloer bezet geweest. De mensen konden er ook geen genoeg van krijgen. Zelfs toen het afgelopen was, bleven ze nummers aan vragen. Duo Swart Wit Bedankt !!!! Mede dank zij jullie was het een super geslaagd feest !!!!!

"Top!!"

Door Hendrik-Jan (Feestdatum: 23-04-2016, feestlocatie: Hagestein)

4.6 / 5

Het was een fantastische avond, het duo Swart Wit heeft er echt een geweldig feest van gemaakt, heerlijk kunnen dansen op de leuke nummers, Bedankt!!

"Geweldig!! Spelen goed in op het publiek!"

Door Monique (Feestdatum: 05-09-2015)

4.6 / 5

Dank jullie wel. Onze feestavond was mede door jullie top! We hebben lekker kunnen swingen en tijdens ons diner was het genieten van de lounge/jazz muziek.


Repertoire

Op aanvraag

Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Acoustic Express Acoustic Express

Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een brede muzikale database weet Acoustic Express op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creëren. Het fundament van dit duo staat als een huis, gevormd door tweestemmige zang met gitaar. Met een minimale bezetting weten ze een volle sound te ...

€ 1195

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
B-normal B-normal

Voor elk wat wils, van jong tot oud. Alles kan bij B-Normal! Samen vormen deze bandleden in het echte leven een stel, waardoor ze heel goed op elkaar ingespeeld zijn en precies weten wat ze aan elkaar hebben. Over het repertoire hoef je niet te twijfelen: van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie ...

€ 1050

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Duo Swart Wit.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Duo Swart Wit.

(14) |

Prijs op aanvraag

|

2

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen