Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een leuke folk band op jullie feest?

Folk is de afgelopen jaren enorm gegroeid als muziekgenre, met name door de vele festivals en evenementen door heel Nederland. Het is dan ook een muzieksoort die zich goed leent voor een vrolijke, zomerse sfeer. Oorspronkelijk werd deze muziekstijl van generatie tot generatie overgedragen door het volk. Tegenwoordig spelen vooral de kenmerkende instrumenten een grote rol bij een folkband en mogen dan ook zeker niet ontbreken: viool, tinwhistle, banjo en accordeon. Interesse in een folk band, Ierse folk muziek of country folk voor jouw feest? Neem contact met ons op en wij checken de beschikbaarheid en prijs van de perfecte match voor jouw feest!

1 Artiest

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd

Jolly McMatthews Jolly McMatthews

De gezelligste folk band van Zuid-Nederland is terug en enthousiaster dan ooit. Snelle folkrock, afgewisseld met sfeervollere luisternummers, een snufje Balkan, wat country en een mespuntje Klezmer zorgen voor een onvergetelijk optreden, waarbij interactie centraal staat. Meebrullen tijdens de Wild ...

€ 1700

|

5

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
Hoe gaat het boeken van een band via Bandzoeker?

Hoe gaat het boeken van een band via Bandzoeker?

Online je laptop of telefoon bestellen en je vakantie reserveren is heel normaal, maar is het boeken van een band net zo simpel? Hoe gaat dat dan in zijn werk?


BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen