Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een dansbare funk band op jullie feest?

Bij funk staat ritme centraal. Kan jij de voetjes niet van de vloer houden bij het horen van een strakke baslijn en ritmische drumpartij? Dan is een funk band voor jouw feest de perfecte keuze! Om funk te kunnen spelen heb je een gezelschap van goede, strakke muzikanten nodig. Wij selecteren alleen de beste bands om jou een succesvol feest te kunnen garanderen. Nu al zin om te dansen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor advies over een band op jullie bruiloft, feestavond of verjaardag!

2 Artiesten

Zorgvuldig geselecteerd

3 Filters geselecteerd

Dr Groove Dr Groove

Dr. Groove, de soul, funk en discoband uit Noord-Holland, maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest. Dat betekent niet stil kunnen staan bij de funk, soul en dance classics, het dak eraf bij dampende disco, en weer even op adem komen bij een gevoelige ballad. Dr. Groove laat het je beleven...

€ 1950

|

9

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Step the Gap Step the Gap

Step the Gap betekent het verschil tussen een leuke avond en een onvergetelijke! Laat je verleiden door het muzikale schouwspel van Step the Gap met al het beste dat de 70’s te bieden hebben. Step the Gap bestaat volledig uit professionele muzikanten en hun show bevat enkel de beste, meest fee...

€ 3045

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
Genres: wat is wat?

Genres: wat is wat?

Wat is jouw favoriete genre? Veel mensen weten wat ze leuk vinden, maar welk genre is het? Hoe vind je de band die jouw favo nummers speelt?

Hoe boek ik een coverband? | Coverbands inhuren

Hoe boek ik een coverband? | Coverbands inhuren

Een band boeken gaat makkelijk online via Bandzoeker. Maak de zoektocht naar de perfecte band makkelijk!


BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2021
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen