Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Latino BM Royale

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Latino BM Royale

Zomers Tropisch Dansen
Op zoek naar entertainment, muzikaliteit, show en gezelligheid dan is Latino BM Royale de succesfactor voor uw geslaagde evenement. Divers en smaakvol voor een breed publiek en geschikt voor zowel uw besloten feestpartijen zoals uw bruiloft, jubilea, bedrijfsfeesten tot uw grootse commerciële festivals, evenementen, concerten.

Latino BM Royale is een 7 koppige formatie die het moderne Westen en het swingend Latin in haar songs verwerkt. Hierdoor is deze swingende band erg gewild en staan zij heel bekend om haar brede repertoire met show, spektakel, entertainment, sound waar zang en muzikaliteit op nummer 1 staat.

Het repertoire van Latino BM Royale is Spaans-, Engels-, Surinaams- en Nederlandstalig en is voor elk evenement variërend en aangepast. Een maatwerk op het publiek en op uw aanvraag. Hierdoor word uw party omgetoverd tot een uniek onvergetelijk tropisch feestfestijn met de mooiste covers en klassieke hits. De band speelt Top40, LatinPop, salsa, soca, merenque, reggae, dancehall, souls, kaseko-kawina, bachatta etc.

Zoekt u toch liever een grotere formatie dan wordt Latino BM Royale omgetoverd tot een 12-koppig Latin-XL showformatie met een geweldige blazerssectie (sax, trompet, trombone) en een uitgebreide ritmesectie. Om een optreden compleet te maken, kunnen er ook eventueel danseressen, andere artiesten/muzikanten, DJ en andere showelementen bijgeboekt worden.

Heeft u toch nog andere wensen? Bij Latino BM Royale is alles bespreekbaar en leverbaar.

Latino BM Royale is de garantie voor uw geslaagde event. Of het een bruiloft, bedrijfsfeest of festival is,

"We’ll shake you to the ground"

 Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

15 reviews

Schrijf review

4.9 / 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen:

Uitstraling

4.9 / 5

Professionaliteit

4.9 / 5

Repertoire

4.9 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.7 / 5

Interactie met publiek

5.0 / 5

"Swingt de pan uit!"

Door Ingrid Groeneweg (Feestdatum: 24-06-2023, feestlocatie: Dierenpark Amersfoort )

5 / 5

We gingen voor de XL band en dat was grandioos. Wat een fantastische dynamische band. Aangenaam verast door deze groep. Ook de communicatie in aanloop naar het feest toe verliep vanaf dag ��n goed met de bandleider. Ze komen hun afspraken na en zijn flexibel. Ook tijdens het feest. Een volgende keer zal ik ze zeker weer boeken. Bedankt voor de geweldige avond!!!!

"Vanaf moment ��n een enorm knalfeest, wat een fantastische band!"

Door Robbert van Beek (Feestdatum: 23-04-2022, feestlocatie: Kasteel Hooge Vuursche)

5 / 5

Eerst hadden we wat twijfels, een Latijns-Amerikaanse band op bruiloft in een kasteel. Maar wat pakte het fantastisch uit. Vanaf moment ��n een enorm knalfeest, de dansvloer is niet leeg geweest. Samen met de bandleider een goede afstemming gehad over wanneer de band speelde en dj het overnam en visa versa. Helaas mochten vergunning technisch niet door, maar anders had de band er nog graag een uurtje aangeplakt.

"Kunnen de zaal enorm stimuleren en vermaken."

Door Rick Uriah Gerritsen (Feestdatum: 23-09-2021, feestlocatie: Lokatie 78, Bunnik)

5 / 5

Voelen goed aan wat het publiek nodig heeft, zangers betrekken de mensen ook actief, door meezingen of meedansen. Zijn thuis in domicaanse, cubaanse en surinaamse klanken, maar kunnen ook Europese popsongs aan. Zij overleggen ook met de organisator van het feest over mogelijke opties, in goede harmonie. Ook qua licht en geluid een mooie show. Bedankt voor een geweldig feest als afsluiting van mijn carri�re. Rick Gerritsen

"GRANDIOOS!"

Door Yvonne & DIego (Feestdatum: 10-07-2021, feestlocatie: Den Hout, Trouwfeest)

5 / 5

Als je �cht goed wilt uitpakken op je feest, moet je zeker Latino BM Royal boeken! Wij hebben op ons trouwfeest in eigen tuin een waar festival gekregen door bandleider Anand en zijn groep. Mega professionele installatie, licht en geluid waren van topniveau. Vanaf de 1e seconde hadden ze onze familie en vrienden op de dansvloer. Ze weten het publiek mee te nemen, dansend en zingend de avond door. De communicatie was snel en duidelijk vooraf. Leuk voor mijn Colombiaanse man dat we de latino vibes z� hebben kunnen uitstralen. We genieten nog iedere dag van deze pracht avond! Muchas gracias chicos!

"Fantastisch"

Door Sharon (Feestdatum: 19-09-2019, feestlocatie: Ermelo)

4.8 / 5

19 september 2019 hebben wij tijdens onze bruiloft genoten van een fantastisch gezellige band! Ook de communicatie voor de bruiloft met de bandleider Anad was super!

"Fantastisch!"

Door Jorge & Kirsten (Feestdatum: 10-11-2018, feestlocatie: Buitenplaats Vaeshhartelt)

5 / 5

Latino BM Royale heeft onze trouwfeest onvergetelijk gemaakt. Vanaf begin tot eind hebben ze onze gasten vermaakt en ons als bruidspaar extra speciaal laten voelen. Wij hadden niet beter kunnen kiezen!

"Van begin tot eind een swingend feest!"

Door Diane Burger (Feestdatum: 10-08-2018, feestlocatie: De Zuidpier)

5 / 5

Wij hadden de band geboekt voor ons trouwfeest bij strandtent de Zuidpier. Het stormde die avond heel erg maar het was dankzij de band binnen zo?n sfeervol feest dat je er eigenlijk geen erg in had! Van begin tot het eind was het een swingend feest en zelfs mensen die wij nooit zien dansen konden niet stil blijven staan. De band maakte ook leuke interactie met de zaal. Kortom het was een topavond!

"TE GEK !!"

Door Jim en Maaike (Feestdatum: 10-08-2018, feestlocatie: IJmuiden)

5 / 5

Zeer professioneel, Super gezellig, Erg verrassend. Wij wisten niet wat we hoorden. Deze super band maakte de bruiloft compleet en zonnig. Iedereen was de onweersbui buiten vergeten.... we hebben allemaal flink gedanst.

"top avond verzorgt door een topband"

Door patrik puyn (Feestdatum: 11-11-2017, feestlocatie: markant uden)

4.6 / 5

top avond verzorgt door een top-band, leuke gasten die een prettige sfeer meebrengen.

"Fantastisch"

Door Bo en Jessica (Feestdatum: 11-11-2017, feestlocatie: Markant Uden)

4.8 / 5

Voor mij zijn jullie de beste Latino band!!!!!!! Zelfs de Hollandse carnavalspubliek kregen jullie vollop in beweging. Klasse band. Met volle overtuiging te boeken voor mijn feestjes. Show en interactie was top. Ga zo door.

"Divers en TOPPIE"

Door Kimberly (Feestdatum: 24-06-2017, feestlocatie: Rotterdam)

5 / 5

Wat een band!! Vond het geweldig, mooie nummers en goed repertoire voor allen. Ik kon mijn benen niet stilhouden. Heb lekker gedanst en leuke gasten met leuke entertainment. Blijf zo door gaan.. jullie zijn erg goed

"Super!!"

Door Anita (Feestdatum: 24-06-2017, feestlocatie: V. Loggerfestival)

5 / 5

De band was super! Enorm genoten van het festival, maar dit gaat het wel een extra feestelijk tintje. Hoewel het helaas af en toe regende, mocht het de pretty niet drukken en brachten zij wat zon mee met de vrolijke deuntjes! Ze hebben mijn verwachting overtroffen..!

"Zeer goed muziek en heel allround. Fabuloussss partyband"

Door Daniel Vermeer (Feestdatum: 12-09-2015, feestlocatie: hotel quellenhof)

5 / 5

Mijn bruiloft was helemaal te gek dankzij jullie optreden. Een professioneel voorkomen met een heel breed en afwisselend repertoire. Dat maakt jullie echt een top band van eerste klasse. Voor ieder een aanrader. Ga zo door jongens en zangeres. Nog bedankt voor jullie presentje.

"Latino BM Royale Supergoed"

Door Anita Alkemade (Feestdatum: 12-09-2015, feestlocatie: Hotel Pullman Aachen Quellenhof te Duitsland)

4.8 / 5

Latino BM Royale jullie waren in 1 woord supergoed. Het was erg gezellig met jullie. Accommodatie was zeer goed en met jullie erbij was het feest op en top geslaagd. We hebben tot in de laatste uren volop gedanst. Mede jullie muzikaliteit waren wij niet van de dansvloer weg te slaan....... Dank aan jullie allemaal. Fijn dat jullie zo flexibel waren en met onze drukke programma mee konden denken. Vond jullie presentatie en muziek echt goed. Vooral ook omdat iedereen lekker gezellig kon genieten van jullie muziek.

"Latino BM Royale Supergoed"

Door Mariska Verweij (Feestdatum: 12-09-2015, feestlocatie: Hotel Pullman Aachen Quellenhof te Duitsland)

4.4 / 5

Latino BM Royale in 1 woord helemaal op en top. Jullie zijn zo goed dat wij helemaal niet van de dansvloer weg te slaan waren. Iedereen heeft tot in de laatste uren volop gedanst en van jullie genoten. Naast een mooie accommodatie was de bruiloft met jullie helemaal compleet. Zowel muzikaliteit als presentatie werkelijk zeer hoog van niveau. Fijn dat jullie ook zo flexibel konden meedenken met ons.


Repertoire

Despacito   

Bilirubina       

Suavemente   

Get On Your Feet   

Thriller Salsa  

Vivir Mi Vida                 

Nuestra Canio

Wittie Visie

Let’s Get Loud

Burbojos di Amor

Celia-Cruz mix

Pedir Su Mano   

Faluma     

Laganera    

Elle es mi fiesta

Samini mina

Morena     

Palm

Cuentale         

Bakre       

Zoukla

Kokolampoe

Rosalia

La gozadera

Echame la culpa

Etc.

(Eigen Hitproducties)

Donde Quera        

Press And Play

Salsaton            

Amor Verano   

Etc. etc.

Overig Te Combineren Party Repertoire

Celebration           

Shape Of You

Careless Whisper               

Pum Pum

La Bamba               

Just The  Way You Are

Zij Gelooft In My                   

All Of Me   

Lets Get Loud             

Balada             

I Wanna Dance With Somebody               

I Feel Good                

No Woman No Cry

Could You Beloved

You’re The One That I Want             

Sweat A La La Long        

End Of The Road

Valerie            

Sopa De Characol                            

Ay se tu pego           

I Got You Babe                   

Dancando Lambada

Heb Je Even voor mij               

Always On My Mind         

Let Me Roll                 

Follow The Leader                           

Happy   

Purple Rain

Etc. etc.


Anderen bekeken ook

La Fiesta La Fiesta

La Fiesta, dé feestelijke allround band. Door de veelzijdigheid van het aangeboden repertoire is ieder evenement om te toveren tot een uniek festijn. De variatie in genres, zoals danceclassics, salsa, merengue, bachata, soca, reggae, (neder)pop, rock ‘n roll en ballads, maakt het mogeli...

Prijs op aanvraag

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Feelings en DJ Feelings en DJ

Feelings staat bekend als het neusje van de zalm onder de cover- en feestbands. Met zes bandleden én een DJ voor in de pauzes geeft deze band een non-stop feestgarantie! Door het grote aantal getalenteerde muzikanten in deze band is het naast een imponerend gezicht op het podium ook een ge...

€ 2795

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Lean On Me Lean On Me

Wil je iedereen op de dansvloer zien? Samen opgaan in de muziek en aan niets anders hoeven denken? LEAN ON ME geeft je het feest waar je zóóóó naar uit kijkt! Zowel in de aanloop als de dag zelf... wij zorgen ervoor dat je je volledig kunt richten op je familie, vrienden,...

€ 2300

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Latino BM Royale.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Latino BM Royale.

(15) |

€ 2750

|

7

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen