Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Living Jukebox

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Living Jukebox

Verzoekjes Enthousiasme Interactief
Wat wilt u horen? Mooi, dan gaan we dat spelen! Eigenlijk is het concept van de Living Jukebox zo simpel. U vraagt, wij spelen. Ideaal voor een feest in de tuin, huwelijksfeest, bedrijfsgelegenheid of zelfs voor in de huiskamer!

Speciale verzoekjes om nummers in te studeren? De Living Jukebox bestaat uit drie muzikanten die allemaal aan het conservatorium hebben gestudeerd en maken zich de nummers tijdig voor uw feest eigen. Zo wordt uw feest nog specialer. Aan alle nummers wordt een eigen draai gegeven waardoor de avond onvergetelijk wordt.

De Living Jukebox heeft samen al meer dan 300 feestjes extra leuk gemaakt en doet dat ook graag bij u. Wij regelen naast de muziek ook het licht en het geluid zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw feestje. Waar wacht u nog op? Lever die verzoeknummers in!

De Living Jukebox levert haar diensten in drie pakketten. Deze zijn geschikt voor zalen tot 100, 120 en 150 man. Vanaf 120 man (Compleet/Bruiloft) verzorgen wij ook een lichtshow en vanaf 150 man (KnalFUIF!) nemen wij tevens de zaalverlichting en een rookmachine mee.

Heeft u een groter feest of speciale wensen? Geen probleem, want speciaal is nou precies wat wij doen.

Liever een even groot feest, maar dan akoestisch? Bekijk dan de Acoustic Jukebox.Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

37 reviews

Schrijf review

4.65 / 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen:

Uitstraling

4.5 / 5

Professionaliteit

4.6 / 5

Repertoire

4.8 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.6 / 5

Interactie met publiek

4.8 / 5

"Onuitputtelijk enthousiasme en veelzijdigheidd"

Door Michiel en Marije (Feestdatum: 19-11-2022, feestlocatie: Hoogeveen, Paviljoen Nijstad)

5 / 5

Voor het avondfeest van onze bruiloft hadden wij Living Jukebox geboekt. Dit feest hebben we twee keer moeten verzetten door corona-regels, maar de communicatie met de band hierover verliep zeer soepel. Toen we het avondfeest eindelijk konden houden hebben we zeer veel plezier van deze band gehad. Ze hebben ons openingsnummer (wat geen bekende hit is) speciaal ingestudeerd voor onze openingsdans. Er is weinig tot niks wat deze band niet kan. Sommige gasten daagden de band flink uit met moeilijke verzoekjes, maar niks was hun te gek. Het publiek deed enthousiast mee met alle nummers die door de band met vol enthousiasme werden gespeeld. Van Queen en Elvis tot the Spice Girls en van Rammstein tot Snollebollekes er is haast niks wat deze mannen niet kunen spelen. Alles werd gespeeld met evenveel zo niet steeds meer enthousiasme. Nog een extra compliment voor het feit dat de band deze avond noodgedwongen in een alternatieve bezetting moest spelen maar dat er nog steeds werd gespeeld alsof ze al jaren samen optreden.

"Wat een feest"

Door Svenja en Kees (Feestdatum: 10-07-2022, feestlocatie: Nieuw Westert Egmond Binnen )

5 / 5

Wat een toppers zijn jullie! Enorm genoten van jullie muziek en enthousiasme wij het bruidspaar en de gasten vonden het geweldig!!!! Bedankt voor het mooie feest!

"Geweldige enthousiaste band die er een top feestje van maken."

Door Esther (Feestdatum: 28-05-2022, feestlocatie: Oranjerie / Kasteel Ruurlo)

4.6 / 5

Mede dankzij de jongens van Living Jukebox werd onze bruiloft afgesloten met een geweldig feestje. We wisten niet goed wat we moesten verwachten aangezien we ze nog niet live hadden kunnen zien (corona). Maar we werden blij verrast met een ervaren band die de sfeer er al snel goed in kreeg. Ze weten goed in te spelen op verzoekjes en wensen. We zouden ze zo weer boeken.

"Geweldig flexibele muzikale sfeermakers"

Door Jens en Mandy (Feestdatum: 19-09-2020, feestlocatie: Hoeve Zzamen, Zoetermeer )

5 / 5

De Living jukebox heeft onze corona-proof bruiloft toch tot een feest gemaakt. Er was veel flexibiliteit nodig, door een last minute wijziging van de datum en verplaatsing van binnen naar buiten (waardoor ze niet op vol volume mochten spelen), maar dat was geen probleem. Sterker nog, ze deden er alles aan om het te laten werken en ze hadden er zelf ook zichtbaar zin in. Alle gasten vonden de band ook heel leuk, we krijgen alleen maar positieve reacties. Geweldig aangepast naar de sfeer en maatregelen. Ik hoop dat we ooit nog eens een feest kunnen geven waarbij jullie spelen en we dan volledig "los" kunnen.

"Wat een topband!"

Door AV (Feestdatum: 22-08-2020, feestlocatie: Nagele)

5 / 5

Wat heeft Living Jukebox een lekker feestje gebouwd op onze bruiloft! Door de coronamaatregelen is in de voorbereiding alles een paar keer gewijzigd maar dit was geen probleem. En die flexibiliteit raakten ze op het podium niet kwijt. Er zijn veel verzoekjes aangevraagd maar werkelijk alles kunnen deze jongens spelen alsof ze het zelf geschreven hebben! Ze zorgden echt voor een topfeest, de dansvloer stond vol en iedereen genoot. Wat zo leuk is aan deze band is dat ze van het saaiste nummer nog een lekker dansnummertje kunnen maken. Op het eind van de avond moest de muziek zachter wegens geluidsoverlast, maar zelfs fluisterend spelen ze nog geweldig. Niet verder zoeken maar boeken!

"Professionele enthousiaste band, met erg goede muziek!"

Door Gerben Reitsma (Feestdatum: 13-12-2019, feestlocatie: Lewinski, Sneek)

5 / 5

Toen we op de locatie aankwamen was de band al volledig voorbereid en stond alles al klaar.De vele verzoeknummers werden vol enthousiasme gespeeld, en daarmee wisten ze de hele zaal mee te krijgen in hun eigen enthousiasme. Engelstalig, Nederlandstalig, en zelfs Fries, alles is voorbij gekomen. Zeker een aanrader!

"Verrassend en muzikaal sterk improviserend"

Door Henk Boeree (Feestdatum: 11-10-2019, feestlocatie: De Miente)

4.8 / 5

De verzoeknummers werden op fraaie wijze gespeeld en het mooie was dat ze alle genres op fraaie wijze ten gehore brachten. Het wat oudere publiek werd door het enthousiasme zelfs de dansvloer op gestuurd

"Een band die heeft gezorgd voor een interactieve en knallende feestavond."

Door Jager (Feestdatum: 07-09-2019, feestlocatie: Loods op een camping)

5 / 5

We hielden onze bruiloft op een camping in een loods. Vooraf hadden we goed contact over onze wensen. Daar was ook alle ruimte voor en er werd goed meegedacht. Op de avond zelf zat de sfeer er al snel in en wist de band een goede aansluiting te vinden bij het publiek. Daarnaast was er goede afstemming met de dj die de pauzes vulde. Kortom: aanrader voor een knalavond!

"Hele goede band!"

Door Mark Zijlstra (Feestdatum: 19-07-2019, feestlocatie: Ie-sicht)

5 / 5

Wat een fantastische band! Voor ons trouwfeest hebben zij de muziek gespeeld. Dit zijn mensen die echte passie hebben voor muziek en daarnaast heel leuk contact heeft met het publiek. Ze hebben zelfs ons openingsnummer leren spelen in 3 dagen. Alleen maar complimenten voor deze band.

"Wat een topartiesten!"

Door Arnold en Ingrid Hulstijn (Feestdatum: 22-06-2019, feestlocatie: Herberg de Gouden Leeuw, Bronkhorst)

5 / 5

Na een lange zoektocht zijn wij bij de jongens van Living Jukebox uitgekomen. Dit zoeken werd beloond! Wiebe, Daan en Florian zijn zo verschrikkelijk muzikaal en stralen vooral veel plezier uit. En wat een leuke formule met de verzoeknummers die je aan kan vragen. Wij durfden de geijkte bruiloftbands met hun vaste playlisten los te laten en voor Living Jukebox te kiezen. Wat een interacties ontstonden er tussen hun en onze gasten. De mooie, leuke en vooral ook de herinneringen die kleefden aan de keus van de verzoeknummers van onze gasten en dat Living Jukebox deze nummers kan spelen, verrasten ons en menigeen voortdurend. De jongens wisten er met hun muziek een super feest van te maken. Dank je wel, dank je wel, Arnold en Ingrid.

"Enthousiaste muzikanten met een groot repertoire die er een top feest van maken"

Door Jasper (Feestdatum: 17-05-2019, feestlocatie: Watergoed Valburg )

5 / 5

Living Jukebox heeft het huwelijksfeest van mijn broer en schoonzus tot een top feest gemaakt ! De interactie met het publiek die alles kunnen aanvragen is erg leuk en het enthousiasme van de mannen is erg aanstekelijk. Ik vond het helemaal super dat ze de openingsdans live hebben gespeeld en dat terwijl ze pas ?s morgens te horen kregen het moest worden.

"Buiten categorie band"

Door René de Koning (Feestdatum: 26-04-2019, feestlocatie: Grand café de Keuning)

5 / 5

Super toffe band met een geweldig optreden alleen maar lof erg aardige gasten die zich snel thuis voelen en dat schept een (band)

"Goede band! Leuk dat ze verzoeknummers spelen, publiek is daardoor interactief"

Door Venrooij (Feestdatum: 28-12-2018, feestlocatie: Dukdalf Kerkdriel)

4.6 / 5

Leuke band, goede prijs voor het geen ze leveren. Publiek vond verzoeknummers leuk. Ze spelen.maar 3 sets van 45 minuten ipv 4 (wat de meeste bands doen) waardoor we een DJ bij moeaten huren. Ze waren wel heel coulant met opruimen van de hun spullen en achteraf bleek 3 sets van 45 minuten voor de band genoeg en was de DJ een leuke afwisseling. Band heeft het netjes.gedaan. Leuke nummers gespeeldmet interactie publiek. Super netjes dat de DJ hun geluid ed mocht gebruiken en dat z3 hebben gewacht tot de DJ klaar was

"Hele leuke ervaring"

Door Bjorn (Feestdatum: 31-12-2018, feestlocatie: Beers&Barrels Breda)

4.4 / 5

Motto jij vraagt, zei spelen is ook zeker waar! Hele diversiteit met wat er gespeeld word. Gezellige boys die weten waar ze mee bezig zijn.

"Veelzijdige band met uitstraling"

Door Frans de Waal (Feestdatum: 24-11-2018, feestlocatie: Gouderak)

4.8 / 5

Leuk concept met verzoeknummers waarbij mij gasten en ik versteld stonden hoe groot het repertoire was. Unaniem "lof "over deze jongens die hun publiek goed los weten te krijgen. Zeer geslaagd feest mede dankzij de Living Jukebox. Dank!!

"Superfeest"

Door Petra en John Schulte (Feestdatum: 22-09-2018, feestlocatie: Noabers Hellendoorn )

4.6 / 5

We vieren ons 25- jarig huwelijksfeest. De band die we hadden geboekt had afgebeld, we hadden nog 3 dagen om en nieuwe band te zoeken. Living jukebox werd ons aangeraden, maar we hadden oze twijfels hierover. Geheel onterecht want de jongens van living jukebox speelden echt geweldig en ze spelen goed in op het publiek. De hele avond stond de dansvloer vol. En ook super dat ze nog beschikbaar waren op zo'n korte termijn. Dus in één woord "GEWELDIG "

"Fantastische sfeermakende band"

Door Margareth (Feestdatum: 25-08-2018, feestlocatie: eigen tuin)

5 / 5

Mede dankzij deze band was de bruiloft van onze dochter en schoonzoon onvergetelijk. Voor mij was het bijzonder dat mijn gedicht "De ballade van de bruid" muzikaal omlijst werd.

"1 toffe, gave band die het publiek een fantastische feest bezorgd."

Door Esther van Velden (Feestdatum: 31-08-2018, feestlocatie: Kasserie de Ock)

5 / 5

De bandleden zijn hele aardige gasten. We spraken ze nog even vlak voor het feest zelf, en kwamen professioneel, en relaxed over. De muziek die ze maken is van zeer goede kwaliteit. We hoorden tijdens het feest alleen maar goede reacties van onze gasten. Ze hebben werkelijk alle gasten een toffe avond bezorgd. Wij hebben onszelf geen beter feest kunnen wensen! Bedankt hiervoor!

"Goed!"

Door Martha de Boer (Feestdatum: 18-08-2018, feestlocatie: De Rijd, Nieuwe Niedorp)

4.4 / 5

We waren op zoek naar een band die op de achtergrond speelde tijdens de aanvang, het feliciteren en het eten. Tijdens het feest mocht er wat meer dansmuziek gespeeld worden. Aan beide vragen is voldaan. Hoewel we het niet hadden verwacht, stond al snel de hele dansvloer vol, en is er na de ceremonie en het eten gedanst tot het laatste rondje. De afsluiter met de drumsolo was waanzinnig!

"Leuke, vrolijke en kwalitatief goede band"

Door Arieke Omta (Feestdatum: 25-08-2018, feestlocatie: Luttelgeest)

4 / 5

Prima band! We hebben een hele gezellige avond gehad, merkte nog wel dat samenstelling soms wat onvoldoende op elkaar was ingespeeld, waardoor ze soms even nodig hadden voor t volgende liedje. Maar alles wat je aanvroeg konden ze spelen en klonk heel goed. Prijs kwaliteit heel goed!

"supergave band"

Door rob van Campen (Feestdatum: 23-08-2018, feestlocatie: ellens restaurants & zalen)

4.6 / 5

Ze hebben er een super feest van gemaakt en veel gasten hebben gezegd dat ze een super avond hebben gehad en de band zeer goed vonden.

"Geweldige sfeermakende band"

Door Jordy en Sharon (Feestdatum: 10-08-2018, feestlocatie: Fort beemster )

4.6 / 5

Een geweldige band. Heel veelzijdig. Heel veel interactie met de gasten jong en oud. Ze maken er echt een feestje van. In combinatie met de dj was het echt super. Lekker de voetjes van de vloer en zingen en dansen maar!!!!!! Hele leuke spontane mannen. Erge fijne communicatie. Al met al toppers!!!!

"Rete strak en super origineel."

Door Jenneke de Jonge (Feestdatum: 15-06-2018, feestlocatie: Kappers Hoonhorst)

5 / 5

Er werd een erg toffe sfeer neergezet. Ze kunnen alles spelen. Ze zingen alle drie erg mooi en staan ook nog open voor evt medewerking aan bruiloftsacts.

"Super fantastisch feest!"

Door Nico (Feestdatum: 01-06-2018, feestlocatie: De Budde)

4.6 / 5

Erg leuke band die vanaf het moment dat ze beginnen de sfeer erin krijgt. Super spontane en erg vriendelijke bandleden! Muziek is fantastisch en meedenken is ook standaard. Zeker een aanrader om in te huren!

"Goede band met een uitgebreid repertoire."

Door Bertus Bannink (Feestdatum: 12-05-2018, feestlocatie: Eetcafe De Woerd)

4.8 / 5

Zaterdag 12 mei jl. vierde mijn vriend zijn 60-ste verjaardag. Het was een mooie dag, prachtig weer, mooie locatie, gezellige mensen èn een goede band! Vooral het feit dat je verzoeknummers op mocht geven viel in goede aarde. Dan heb je toch al veel betrokkenheid bij de mensen met de band. Door de Living Jukebox kijken we terug op een zeer geslaagde avond en we denken zeker te weten dat we bij een volgend feest ze weer zullen contracteren!

"Geweldige band die de zaal snel mee kreeg"

Door Hans (Feestdatum: 07-10-2017, feestlocatie: Markelo)

4.2 / 5

Ze hebben een breed muzikaal vermogen van hoge kwaliteit en als de zaal enthousiast spelen graag nog even door. Leuke band die de mensen op de dansvloer krijgt. In 1 woord TOP

"Het was geweldig."

Door Hubert en Carla Suijkerbuijk (Feestdatum: 01-07-2017, feestlocatie: Restaurant Moerstede Bergen op Zoom)

4.6 / 5

Mede dankzij Living jukebox hadden we een geweldig feest. Goede muziek, voelde de sfeer goed aan, enthousiaste mensen, speelden met veel plezier en uitstraling

"Fantastische sfeer"

Door Borckink (Feestdatum: 02-09-2017, feestlocatie: Eibergen)

4.2 / 5

Goede interactie met publiek, leuke sfeer en goed optreden.

"Heel goed"

Door Steen (Feestdatum: 03-06-2017, feestlocatie: Rottevalle)

4 / 5

Leuke band met goede muziek. Leuk dat je de verzoeknummers mocht opschrijven en doorgeven..

"Helemaal perfect"

Door Ralph (Feestdatum: 19-05-2017, feestlocatie: Weeshuys)

5 / 5

Living Jukebox heeft gespeeld tijdens de receptie en gedurende het diner (ongeveer 35 gasten). Het idee om onze gasten muziek te laten kiezen werkte uitstekend. De band speelde enthousiast en was helemaal perfect voor deze gelegenheid.

"Spetterend optreden! We hebben genoten."

Door Sietske Horeman (Feestdatum: 27-01-1977, feestlocatie: partycentrum haarlem)

3.8 / 5

Jong, enthousiast en geweldig muzikaal!! Zo zou ik de mannen van de live jukebox willen omschrijven. Met hun afwisselende concept en muzikale talent hebben ze ervoor gezorgd dat ik een bijzonder leuke verjaardag gehad. Lekker dansen, swingen en vooral heel veel sfeer, dat waren de kenmerken van deze avond. Als ik 50 word boek ik deze mannen weer?.;-) Bedankt voor jullie spetterende optreden.

"Het was geweldig"

Door Eline Delis (Feestdatum: 30-12-2016, feestlocatie: Landgoed Arcadia in Steenbergen)

5 / 5

Het feest met band was precies wat ik wilde en al mijn verwachtingen werden waar gemaakt. Iedereen vond het een superband. Er werd heel veel gedanst.

"Goede band, leuke nummers"

Door Lisette (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: Radion Amsterdam)

4.4 / 5

Hoewel de band in een wat andere samenstelling speelde dan ze gewend waren (we boekten ze last minute dus ze zijn erg flexibel) hadden we duidelijk te maken met pro's. Leuke nummers en het klonk super goed. Zou ze zo weer boeken!

"Top band!"

Door Niek en Sanne (Feestdatum: 02-09-2016, feestlocatie: De Watermolen, Denekamp)

4.6 / 5

We hebben Living Jukebox geboekt voor het spelen op onze bruiloft. Ze hebben een uitgebreid repertoire en hebben veel lol in het spelen! Dankzij de band en het concept van nummers aanvragen waren er veel mensen op de dansvloer wat precies was wat wij wilden en gehoopt hadden. Meerdere gasten waren onder de indruk hoe goed ze waren. Mede dankzij hun is het een fantastisch feest geworden!

"Goed en sfeervol"

Door Fam. Pos (Feestdatum: 17-06-2016, feestlocatie: 't Losse Hoes, Holten)

3.8 / 5

Living Jukebox speelde op onze bruiloft. Ze hadden een uitgebreid repertoire en speelden erg mooi en sfeervol. Ook niet te luid. De bandleden kwamen erg enthousiast over en hebben met hun muziek bijgedragen aan een fantastische avond!

"Mooie borrel, veel interactie met de studenten door verzoekjes!"

Door Colin Spiegelaar (Feestdatum: 23-04-2016, feestlocatie: R.K.S.V. Albertus Magnus)

3.4 / 5

Living Jukebox verzorgde de live-muziek op de broertjes- en zusjesdag van Albertus Magnus. Alle tweedejaars mochten hun broers en zussen laten zien hoe het leven op de vereniging is. Door de live muziek bleef iedereen lang plakken en was de sfeer onderling en met de band zeer gezellig. De verzoekjes-kaartjes die Living Jukebox over de kroeg verspreid had, zorgde voor een speelse interactie met de studenten. Het uitgebreide repertoire reikte van Happy tot Piano man en creëerde een afwisselend tempo, waardoor er voor ieder wat wils was. Heren bedankt! Groeten, de Broertjes/zusjesdagcommissie Albertus Magnus

"Het was meer dan waanzinig goed"

Door Gerald Wansink (Feestdatum: 16-04-2016, feestlocatie: Tante Loes / Moeke Rhenen)

5 / 5

De mannen van Living Jukebox zijn erg relaxed en rasechte muzikanten. De verzoeknummers worden met veel enthousiasme op een perfecte manier gespeeld. De manier van spelen zette zelf het wat oudere publiek swingend op de dansvloer. Ze voelen erg goed aan welke nummers ze moeten spelen van de verzoeken. De vele muzikanten in de familie waren allemaal erg lovend over de band. Kreten als want een professionals, wat spelen ze geweldig goed, wat een fantastische band. Kortom onze avond was helemaal geslaagd. vanaf het eerste tot laatste nummer 1 groot feest. Living Jukebox is echt een aanrader. Door het concept van verzoeknummer wordt ten alle tijden de juiste muziek gespeeld. Daarbij is te zien dan de mannen er zelf veel plezier aan beleven en geen verplicht nummertje spelen. Ook het contact met de gasten is super. Niet twijfelen maar gewoon boeken. Het feest zal een succes worden. Gerald


Repertoire

Elk optreden leren we weer nieuwe liedjes, ons repertoire blijft daardoor groeien. Hieronder een greep uit ons repertoire. Heeft u een speciaal verzoekje, geef die dan van te voren aan. Dan studeren wij het in.

Classics ('60 t/m '80)

A-HA - Take on me

ABBA - Dancing queen

ABBA - Waterloo

AC/DC - TNT

AC/DC - Whole lotta Rosie

Aretha Franklin - A natural woman

Bee Gees - Islands in the stream

Bee Gees - Stayin' alive

Bill Withers - Ain't no sunshine

Billy Joel - Piano man

Billy Joel - She's always a woman

Black Sabbath - Paranoid

Bob Marley - I shot the sherriff

Bob Marley - No woman no cry

Bon Jovi - Livin' on a prayer

Boston - More than a feeling

Bryan Adams - Summer of '69

Cab Calloway - Minnie the moocher

CCR - Bad moon rising

CCR - Have you ever seen the rain

CCR - Who'll stop the rain

Chi Coltrane - Go Like Elijah

Chuck Berry - Johnny be Good

Cliff Richard - Living doll

Deep Purple - Child in time

Dire Straits - Sultans of swing

Dire Straits - Walk of life

Dolly Parton - 9 to 5

Dolly Parton - Jolene

Doobie Brothers - Listen to the music

Earth, Wind & Fire - September

Elvis Presley - Little less conversation

Eric Clapton - Layla

Eric Clapton - Tears in heaven

Eric Clapton - Wonderful tonight

Fleetwood Mac - Don't stop

Fleetwood Mac - Go your own way

Foolâ€â„¢s garden - Lemon tree

Foreigner - Cold as ice

George Baker - Una paloma blanca

Golden Earring - Radar love

Golden Earring - When the lady smiles

J.J. Cale - Cocaine

Jerry Lee Lewis - Great balls of fire

Joe Cocker - Unchain my heart

Joe Jackson - Is she really going out with him

John Denver - Country roads

John Lennon - Imagine

Johnny Cash - I walk the line

Johnny Cash - Ring of fire

Katrina & The Waves - Walking on sunshine

Kiss - I was made for loving you

Led Zeppelin - Stairway to Heaven

Leonard Cohen - Hallelujah

Little Richard- Tutti Frutti

Lou Reed - Perfect day

Lynyrd Skynyrd - Sweet home Alabama

Madness - Baggy trousers

Madness - One step beyond

Meatloaf - Paradise by the dashboardlight

Men at work - Down under

Moody Blues - Nights in white satin

Nancy Sinatra - These boots are made for walking

Neil Diamond - Sweet Caroline

Paul Simon - 50 ways to leave your lover

Paul Simon - You can call me al

Peter Gabriel - Solsbury Hill

Phil Collins - Another day in Paradise

Phil Collins - In the air tonight

Phil Collins - Something happened on the way to Heaven

Phil Collins - You can't hurry love

Pink Floyd - Shine on you crazy diamond

Pink Floyd - Wish you were here

Police - Every breath you take

Police - Every little thing she does is magic

Police - Message in a bottle

Police - Roxanne

Queen - Bohemian Rhapsody

Queen - Don't stop me now

Queen - We will rock you

Ray Charles - Hit the road Jack

Rolling Stones - Angie

Rolling Stones - Paint it black

Roy Orbison - Pretty woman

Santana - She's not there

Shocking Blue - Venus

Simon & Garfunkel - Bridge over troubled water

Status Quo - Rockin' all over the world

Steppenwolf - Born to be wild

Stevie Wonder - I wish

Stevie Wonder - Sir duke

Talking Heads - Once in a lifetime

Talking Heads - Psycho killer

The Animals - House of the rising sun

The Beatles - All you need is love

the Beatles - Come together

The Beatles - Hey Jude

The Beatles - Let it be

The Beatles - Twist and shout

The Beatles - With a little help from my friends

The Beatles - Yellow Submarine

The Beatles - Yesterday

The Doors - Riders on the storm

The Dubliners - Wild Rover

The Eagles - Desperado

The Eagles - Hotel California

The Eagles - Take it easy

The Mamaâ€â„¢s & The Papaâ€â„¢s - California dreaming

The Monkeys - I'm a believer

Tina Turner - Proud Mary

Tina Turner - Simply the best

Toto - Africa

Toto - Hold the line

Turtles - Happy together

Van Morrisson - Brown eyed girl

Vaya con dios - Neh nah nah nah

Village People - YMCA

ZZ Top - Sharp dressed man

90's & 00's

Adele - Make you feel my love

Amy McDonald - This is the life

Amy Winehouse - Valerie

Anouk - Girl

Blur - Song 2

Britaney Spears - Hit me baby onemore time

Bruce Hornsby - The way it is

Caro Emerald - A night like this

Coldplay - Clocks

Coldplay - Viva la vida

Coldplay - Yellow

Gotye - Somebody that I used to know

Green day - American Idiot

Green day - Basket case

Green day - Holiday

Jason Mraz - I'm yours

Jett - Are you gonna be my girl

John Mayer - Daughters

KC and the Sunshine Band - That's the way

Kings of Leon - Sex on fire

Krezip - I would stay

Liquido - Narcotic

Los del Rio - Macarena

Lou Bega - Mambo no. 5

Maroon 5 - This love

Michael Buble - Feeling good

Mumford & Sons - Lover Of The Light

Muse - Knights of cydonia

Paul McCartney - Live and let die

Peter Gabriel - Book of love

Peter Gabriel - Sledgehammer

Phil Collins - Can't stop loving you

Rage against the machine - Killing in the name of

Red Hot Chili Peppers - Otherside

Robbie Williams - Angels

Robbie Williams - Feel

Robbie Williams - Let me entertain you

Roberto Jacketti - I save the day

Simply Red - Something got me started

Soulsister - The way to your heart

Spice Girls - Wannabe

Sting - Englishman in New York

Sting - Seven days

Supertramp - School

the White Stripes - 7 Nation Army

Train - Drops of Jupiter

Triggerfinger - I follow rivers

U2 - One

Wham - Last christmas

Nu:

Adele - Hello

Adele - Rolling in the deep

Avicii - Hey brother

Bruno Mars - Marry you

Bruno Mars - Uptown funk

Daft Punk - Get lucky

Douwe Bob - Slow down

Ed Sheeran - Perfect

Ed Sheeran - Shape of you

Ed Sheeran - Thinking out loud

George Ezra - Shotgun

Hozier - Take me to church

Imagine Dragons - Natural

Imagine Dragons - Next to me

Justin Bieber - Love yourself

Kenny B - Parijs

Macklemore & Ryan Lewis - Thrift shop

Nielson - Sexy als ik dans

Pharell Williams - Happy

Pitbull - Fireball

Nederlandstalig:

Abel - Onderweg

Ande Hazes - De vlieger

Andre Hazes - Leef

Andre Hazes - Zij gelooft in mij

Bloem - Even Aan M'n Moeder Vragen

Bof - Aan de kust

Daniel Lohues - Prachtig mooie dag

De Dijk - Als ze er niet is

De Dijk - Dansen op de vulkaan

De kast - In nije dei

De Kast - Woorden zonder woorden

De Poema's - Zij maakt het verschil

Doe Maar - 32 jaar

Doe Maar - Smoorverliefd

Frank Boeijen - Kronenburg Park

Guus Meeuwis - 't Dondert en 't bliksemt

Guus Meeuwis - Brabant

Guus Meeuwis - Het is een nacht

Guus Meeuwis - Laten we proosten

Guus Meeuwis - Per spoor

Hans de Booij - Annabel

Het Goede Doel - Belgi�

Jan Smit - Als de morgen is gekomen

Jannes - Een beetje meer

Mannenkoor Karrespoor - Mooi man

Marco Borsato - De waarheid

Marco Borsato - Margherita

Mooi Wark - In de blote kont

Normaal - Oerend hard

Ramses Shaffy - Laat me

Ramses Shaffy - Zing vecht huil bid

Rene Schuurmans - Laat de zon in je hart

Rob de Nijs - Banger hart

Rob de Nijs - Malle Babbe

Rowwen Hèze - Bestel mar

Skik - Op fietse

Stef Ekkel - Woonboot

The Scene - Iedereen is van de wereld

Tino Martin - Zij weet het

Toontje lager - Stiekem gedanst

Vader Abraham - Kleine caf� aan de haven

Van Dik Hout - Stil in mij

Vinzzent - Dromendans

VOF De Kunst - 1 kopje koffie

VOF De Kunst - Suzanne

Foute muziek:

Aqua - Barbie girl

de Dikdakkers - Cowboys & Indianen

de Jeugd van tegenwoordig - Whatsgebeurt

DJ Paul Elstak - Rainbow high in the sky

Gebrouders Co - Schatje mag ik je foto

Hakkuhbar - Gabbertje

Inner Circle - Sweat A lalalala Long

Jebroer - Kind van de Duivel

Jovink - Brommerskieken

K3 - Alle kleuren van de regenboog

K3 - Oya lele

Kabouter Plop - Kabouterdans

LMFAO - Sexy and i know it

Normaal - Mama woar is mien pils

Rabalje - Wat zullen we drinken

Ren� Karst - Atje voor de sfeer

Snollebollekes - Links Rechts

Snollebollekes - Vrouwkes

Stef Ekkel & Ren� Karst - Liever te dik in de kist

T-Spoon - Sex on the beach

Technohead - I want to be a hippie

Vengaboys - We're going to Ibiza


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2100

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Acoustic Express Acoustic Express

Gewapend met een hoge dosis muzikaliteit en een brede muzikale database weet Acoustic Express op iedere gelegenheid de gewenste sfeer te creëren. Het fundament van dit duo staat als een huis, gevormd door tweestemmige zang met gitaar. Met een minimale bezetting weten ze een volle sound te ...

€ 1145

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Living Jukebox.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Living Jukebox.

(37) |

€ 2699

|

3

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen