Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De beste live muziek op jullie feest in Middelburg?

Ook in Middelburg, de prachtige hoofdstad van provincie Zeeland, ben je voor live muziek bij Bandzoeker aan het juiste adres. Het zou zo maar eens kunnen dat je ��n van de bandleden van onderstaande bands herkend uit The Voice of Holland of een andere talentenjacht op TV! Wij selecteren alleen de beste bands met een breed repertoire, vaak conservatorium geschoold.

Boek live muziek in Middelburg via Bandzoeker

Boeken via Bandzoeker brengt meerdere voordelen met zich mee. Inhoudingsplichtigenverklaringen, belastingen en contracten worden uit handen genomen. Zo kan jij je focussen op het feest of de grote avond! Bij ziekte of overmacht zorgen wij direct voor een vervangende act, zonder hier extra kosten voor de regelen. Niet zeker of de band in het filmpje het live waar kan maken? Al onze bands worden beoordeeld door hun klanten via ons transparante reviewsysteem. Neem gerust contact op, wij helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte band voor jouw feest.


2 Artiesten

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd

Memphis Revival Memphis Revival

Deze energieke soul en R'n'B band uit Zeeland weet hoe ze hun publiek moeten vermaken! De band is ontstaan uit een liefde voor soul muziek. Inmiddels is er een mooie vriendschap ontstaan tussen de bandleden, wat de optredens extra bijzonder maakt. De inspiratiebron komt van de artiesten a...

  • Swingen

€ 1450

|

5

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Cabin Crew Cabin Crew

Welkom aan boord. Cabin Crew neemt je mee in een turbulente show langs vele hits met een hoog meezinggehalte. Cabin Crew past in de hedendaagse tijd van de beleving van muziek. In een vlucht van minimaal 1,5 uur vuren we vele grote hits van allerlei genre op je af in een spectaculaire show. Dit zond...

€ 2495

|

5

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen