Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Nxt Level

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Nxt Level

Sfeermakers Professioneel

Deze band moet je gewoon zien en horen! Door het enthousiasme van de muzikanten wordt je voordat je het door hebt meegetrokken in het feestgewoel. De vijf muzikanten zijn in het dagelijks leven ook een hechte vriendenclub, iets wat er tijdens het spelen vanaf spat!

Met een doorgewinterde en ervaren zangeres aan front worden de zanglijnen ondersteund door de stemmen van de overige vier bandleden, die uitzonderlijk goed op elkaar zijn ingespeeld. Het repertoire wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste nummers. De nummers die zich keer op keer hebben bewezen op elk soort feest, blijven natuurlijk vast in het speelprogramma. Met allerlei soorten genres uit de Top 40 in combinatie met classics, moeten jullie favoriete nummers er wel tussen zitten!

Interesse in Nxt Level? Vraag dan een vrijblijvende offerte op. Wij kunnen dan ook gelijk de beschikbaarheid voor je controleren!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

13 reviews

Schrijf review

4.7 / 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen:

Uitstraling

4.6 / 5

Professionaliteit

4.8 / 5

Repertoire

4.8 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.8 / 5

Interactie met publiek

4.6 / 5

"FANTASTISCH!!! Super leuke swingende feestende gezellige band met de hele avond de dansvloer vol."

Door Henk en Anne Mogezomp (Feestdatum: 20-09-2019, feestlocatie: Oranjerie Groot Warnsborn Arnhem)

5 / 5

Vanaf de eerste tonen stond de dansvloer vol en dat is de hele avond zo gebleven. Een super leuke aanstekelijke band, die onderling ook zo veel lol heeft. Ze voelden de sfeer goed aan en heeft een breed repertoire. Zij hebben onze wens voor een dans(bruilofts)feest meer dan waar gemaakt, iedereen stond op de dansvloer!!! Alleen maar lof, TOP!!!

"Fantastisch"

Door Rob en Judith Schut (Feestdatum: 22-09-2018, feestlocatie: De Berk Bergen op Zoom)

5 / 5

Na selectie op internet en gaan luisteren op een oefenavond hebben we gekozen voor Nxt Level. Dat bleek een hele goede keuze. Gezellige mensen en fantastische muziek. Spelen met hun sets goed in op de avond. Hebben van nagenoeg alle gasten zeer goede reacties over Nxt Level gekregen.

"Een top band!"

Door Rik & Annelies (Feestdatum: 07-09-2018, feestlocatie: De Gouden Leeuw , Vessem)

5 / 5

Nxt Level is een hele goede band die zorgt voor een groot feest. Echt een band om te boeken als je een avond goed wil swingen.

"Wat een geweldige band!"

Door Irene Biegstraaten (Feestdatum: 30-06-2018, feestlocatie: Santbergen, Hilversum)

5 / 5

De band was geweldig! Een zangeres met een prachtige stem en professionele bandleden. Ze wisten zich uitstekend aan te passen aan ons publiek, waardoor het feest top werd. De band was erg enthousiast en dat werkte zeer aanstekelijk!

"Fantastisch, enorm genoten."

Door Chris en Angelique Wouters (Feestdatum: 08-06-2018, feestlocatie: Partyboerderij Vossenberg te Epe)

4.8 / 5

Na 1x in de studio te mogen kijken en luisteren voelde het goed en de band vastgelegd. Toch spannend hoe het zal zijn op onze speciale dag. Wat zijn jullie goed, van begin tot het eind. Zo goed ingespeeld op het publiek. Het was een fantastische avond. De dansvloer heeft ook de hele avond volgestaan. Onze complimenten. Wij bevelen jullie zeker aan. Ook vanuit de gasten veel complicomplimenten gehad voor onze bandkeuze.

"Fantastisch, genoten, geweldig en jullie maakte onze prachtige dag compleet en onvergetelijk!"

Door Maressa en Chris (Feestdatum: 01-09-2017, feestlocatie: Finley)

4.6 / 5

Via youtube hebben wij besloten om jullie te boeken voor onze bruiloft. Vond dat super spannend, want vind het altijd fijn om een band gehoord, gezien of gesproken te hebben. Maar ... het was echt super! Wij hebben een super avond gehoord en krijgen nu nog regelmatig de vraag waar we jullie vandaan hadden etc. Dus wie weet ... tot snel!

"Geweldig"

Door Dennis Speijer (Feestdatum: 08-07-2017, feestlocatie: Carlton Oasis hotel te Spijkenisse)

4 / 5

Uitgebreid repertoire, goed geluid en verlichting. De kers op de taart.

"Sfeermakers"

Door Vincent ten Berge (Feestdatum: 17-06-2009, feestlocatie: Festivalbruiloft in Haaksbergen)

5 / 5

Professionele band die perfect in kan spelen op de wensen van het publiek en zo een gezellige feestsfeer kan creëren. Het repertoire is divers en wat ik knap vind is dat de kern van het nummer altijd benaderd wordt of het nu een nummer van The Black Eyed Peas, André Hazes Jr. of Metallica is.

"Goede band, goede sfeer, alles volgens afspraak."

Door Klompmaker (Feestdatum: 01-07-2016, feestlocatie: Oranjerie Groot Warnsborn Arnhem)

4.6 / 5

Vanaf het begin van de avond zat de sfeer er goed in. De band speelde goed in op diverse situaties. Zowel de muziek als de zang waren top! Wil je meezingen, dansen of gewoon even uit je plaat...alles komt voorbij. Een spetterend feest voor onze bruiloft gehad. Nogmaals bedankt.

"Super sfeer en prima muziek"

Door Op de Beek (Feestdatum: 28-05-2016, feestlocatie: Amersfoort )

4 / 5

Leuke en gezellige band die anticipeert op de behoefte en sfeer van de gasten. Goede zangeres en prima bandleden. Geen lange pauzes. Aanrader!

"Goeie band"

Door Arie (Feestdatum: 27-04-2016, feestlocatie: Turfmarkt, Roskam)

4.2 / 5

Voorafgaand veel positieve reacties op de band. De Koningsdag verliep erg wisselvallig kwa weer, en hebben dan ook alleen de 1e set in droog weer kunnen luisteren. Bij aanvang van de 2e set begon het te regenen en gingen veel bezoekers naar binnen of naar huis. Ondanks alles bleef er een groep mensen staan die het gehele optreden wilde horen ondanks het weer. De reacties en de sfeer waren perfect! Leuke enthousiaste band die er graag een feest van maken!

"Het was in 1 woord TOP."

Door Reinoud Vos (Feestdatum: 16-04-2016, feestlocatie: De Waltakke Lochem)

5 / 5

De band NxtLevel kreeg er vanaf de eerste minuut de stemming er helemaal in tot en met het eind. Deze band niet gehoord of gezien is een gemis.

"Top performers voor een super feest"

Door Jurgen & Irma Bruin (Feestdatum: 28-08-2015)

5 / 5

Bij het zoeken naar een band voor ons huwelijksfeest via deze site stuitte ik op de band Nxt Level. Door de goede demo's, de zeer prettige stem van Leonie en het uitgebreide repertoire van de band was de keuze niet moeilijk. Op onze trouwdag schrokken we een beetje van de hoeveelheid apparatuur die het strandpaviljoen werd binnengereden. Het resulteerde in een waanzinnig professioneel optreden, waarbij Leonie's stem alle demo's op de site overtrof. Wat een feestje hebben we gebouwd op het strand. NXT Level heeft door haar optreden (net als bij vorige recensies) een grote bijdrage geleverd aan onze mooiste (en langste) dag van ons leven.


Repertoire

Het repertoire van Nxt Level varieert van de jaren '70 tot hedendaagse top-40, rock, dance, disco, nederpop, house, happy-hardcore, ski-hut, NL-talige smartlappen, feesthits en meer.

Zoals je wel ziet, enorm veelzijdig. Deze band kan voor ieder feest een geschikte setlist opmaken!


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2100

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
ReMixx ReMixx

De geoliede feestmachine ReMixx bestaat uit drie enthousiaste muzikanten die overal het dak eraf kunnen spelen! De band biedt een energiek, allround en swingend repertoire voor jong en oud, waardoor elk optreden een muzikaal feest wordt. Een wervelwind aan genres komt voorbij razen tijdens de dynami...

€ 1645

|

3

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Nxt Level.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Nxt Level.

(13) |

€ 1995

|

5

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen