Saxy White

va. €1275

Saxy WhiteOver Saxy White

Wanneer je twijfelt tussen een band of DJ, overweeg dan eens een DJ met live muzikant. Dit kan zijn een percussionist, Vocalist, Violist of Saxofonist of een combinatie hiervan.

Meest populair is DJ icm Saxofonist, deze is op nagenoeg alle muziekstijlen inzetbaar. Begin van de avond draai ik relaxte lounge muziek of sfeervolle moderne jazz sounds, de saxofonist improviseert live op de muziek. Later op de avond swingt de saxofonist mee op lekkere dance classics of moderne house muziek. De interactie tussen DJ, Saxofonist en natuurlijk je gasten maken dit iedere avond weer tot een succes!

Op een bruiloft is de saxofonist multi inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, of buiten op ’t terras tijdens de receptie. In een persoonlijk gesprek vertel ik je hier graag meer over.

Steeds vaker geboekt is de Vocaliste samen met Saxofonist. De zangeres kan improviseren en mee zingen op door mij ingemixte instrumentale versies van hits van toen en nu. Met z'n 3en vormen we eigenlijk een band, maar dan enkel met de voordelen van een band, niet de nadelen.

Nieuwsgierig geworden? Beluister dan nu een van onze fragmenten!

Video

+ Meer video's

Nog geen reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Saxy White, wees de eerste!

Schrijf review

Repertoire


Anderen bekeken ookEen feest om nooit te vergeten?

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Saxy White.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze Privacy policy