Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Yesz

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Yesz

Vol passie Enthousiaste groep Flexibel
Op zoek naar een band die het plezier van het optreden voorop heeft staan én dit op elk feest weer uitstraalt? Dan moet je zeker Yesz hebben! Dit is namelijk niet alleen een band, maar ook een hechte vriendenclub.

  De band bestaat uit zes goed op elkaar ingespeelde muzikanten, waaronder een zangeres en een saxofonist! In de meer dan 20 jaar dat zij bestaan heeft de band een zeer goede reputatie opgebouwd en is in staat gebleken om elk feest naar een swingend hoogtepunt te brengen. Dit doen ze altijd op gevoel en weten vaak al bij binnenkomst welke nummers bij het publiek in de smaak gaan vallen.

In het arsenaal zitten genres variërend van achtergrondmuziek (zeer geschikt voor recepties, diner of bij binnenkomst van de gasten) tot stevige dans- en feestmuziek (pop, rock en alles wat er tussen zit). Zo is de band eigenlijk wel op elk terrein inzetbaar!

Leuk om te weten is dat drummer en bandleider Martin tijdens de pauzes fungeert als semi-DJ. Al onze bands nemen pauzemuziek mee voor tijdens de pauzes, maar dat is dan vaak een playlist waarop de muziek al vast staat. Martin heeft echter een laptop bij zich met duizenden nummers. Zijn pauzemuziek is echt interactief en hij beslist op basis van de sfeer welke muziek er gedraaid gaat worden.

Denk je dat Yesz goed past bij jullie feest? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!



Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

44 reviews

Schrijf review

4.65 / 5

Gemiddelde uit 44 beoordelingen:

Uitstraling

4.5 / 5

Professionaliteit

4.7 / 5

Repertoire

4.7 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.6 / 5

Interactie met publiek

4.6 / 5

"Fantastisch"

Door Veronique van Amerongen Wieringa (Feestdatum: 15-09-2023, feestlocatie: De twee provinciën )

5 / 5

Echt een leuke band, heerlijk enthousiast. Houden de stemming er goed in. Top muziek, laat ze hun gang gaan en je hebt een top feest. Dank voor een fantastische avond.?

"Superband"

Door Gert Van den Berg (Feestdatum: 17-06-2023, feestlocatie: Sassenheim )

5 / 5

Deze band heeft ons feest echt compleet gemaakt! Super aardige mensen en je ziet dat ze er zelf ook plezier in hebben! We hebben van te voren geen afspraken gemaakt over de muziek maar dat is ook totaal niet nodig bij deze muzikanten. Echt een aanrader voor elk feest.

"Geweldig leuk en positief ondanks weinig publiek"

Door Angelique Klep (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: Bunnik)

5 / 5

De organisatie van deze conferentie zijn enorm positief over hoe deze band omging met van 40+ gasten naar 10+ gasten.. super ?!! Leuke dansmuziek, heerlijk gedanst en meegezongen ( vals , maar dat mocht de pret niet drukken) . We hebben genoten! Dank jullie wel en hopelijk tot nog eens !

"Laat de band lekker zijn gangetje gaan en je hebt een top feest"

Door Ren� van der Aat (Feestdatum: 02-06-2023, feestlocatie: Bergen Noord Holland )

5 / 5

Wat voor mij belangrijk was is dat er gedanst wordt. En de dansvloer bleef gelukkig vol. Ook on verzoek om geen polonaise of Andr� Hazes te spelen is helemaal gelukt. De band straalden plezier uit. Zeker een aanrader.

"Muzikaal niets op aan te merken, communicatie kon beter."

Door Steef (Feestdatum: 10-09-2022, feestlocatie: Privé terrein)

4 / 5

Vooropgesteld: We hebben een topfeest gehad en muzikaal was er niets aan te merken op Yesz. Echter... Wij zijn 3 maanden voor het feest begonnen met (telefonisch) contact te zoeken met de band, dit is geen enkele keer gelukt. Hierdoor hebben wij geen afspraken kunnen maken over wat wij precies wilde. Via WhatsApp was er mondjesmaat contact, wij hebben onze wensen (verzoeknummer en beginnummer avondfeest) dan ook hier doorgegeven.. Helaas ging dit niet helemaal zoals wij hadden verwacht/gehoopt. Het verzoeknummer is helemaal niet gespeeld en het beginnummer van het avondfeest werd ingezet als openingsdans. De samenstelling van de band was ook niet zoals op de video's op hun pagina hier. Als we telefonisch contact hadden weten te maken, hadden we dit beter af kunnen stemmen en had ons feest een gouden randje gehad. Samengevat: Top feest gehad en Yesz was muzikaal dik in orde. Ook meedenken met de ceremoniemeester voor wat stukjes was prima. Communicatie kon (en moet!) echt beter. Ook met Bandzoeker. Na het feest contact gezocht met bevindingen, geen enkele reactie gehad.

"Wat een heerlijke band top avond"

Door Jacqueline (Feestdatum: 25-06-2022, feestlocatie: Thuis in de schuur)

5 / 5

Een top band die de sfeer goed aanvoelt . Je ziet dat de bandleden onderling ook veel plezier hebben en dat brengen ze ook over in de zaal . Veel verschillende soorten muziek . Kortom als we weer een feestje hebben weten we welke band we moeten vragen .

"Een en al passie en enthousiasme"

Door Perry (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: Gouda)

5 / 5

Geweldige band met veel ervaring en talent die plezier uitstraalt en waar iedereen enthousiast van wordt. Zou niet weten waarom ik ergens geen 5 sterren zou geven.

"lekker stukje muziek van een groep enthousiaste muziekmakers"

Door Groko (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: thuis op het bedrijf)

5 / 5

top, leuk, genoten en prima

"Yesz! Wat een feest! Deze band speelt perfect in op alle gasten."

Door Maarten en Korina (Feestdatum: 14-09-2019, feestlocatie: Kasteel Oud Poelgeest)

5 / 5

Wij hebben een fantastisch feest gehad. De band voelt precies aan waar de gasten behoefte aan hebben en wat de sfeer ten goede komt. Niet alleen qua muziek, maar ondersteunen ook bij stukjes en optredens van familieleden tussendoor. Fijne interactie. Deze band heeft het helemaal begrepen. Na het feest ontvingen wij alleen maar lovende woorden van onze gasten over Yesz. Goede muziek, volume en verlichting kloppen, vriendelijke bandleden die er een feest van kunnen maken.

"Een enthousiaste en bereidwillige feestband!"

Door Bleeker Merema (Feestdatum: 17-05-2019, feestlocatie: De Rietlanden)

5 / 5

We zijn heel enthousiast over de band Yesz! Ze hebben er echt een feest van gemaakt, waar we met enorm veel plezier op terug kijken. Ook onze gasten spraken vol lof over ? onze band?.

"Fantastisch"

Door Erna Pastoor (Feestdatum: 13-07-2018, feestlocatie: Van Tarel)

5 / 5

Voorkeursnummers en communicatie verliep prima. Op de avond zelf niets meer dat lof en vele reacties: wat een band! Voor ons mede door de band een onvergetelijke avond geworden.

"Yesz, doen!"

Door Marianne en Marcel (Feestdatum: 08-06-2018, feestlocatie: Kalkovens Huizen)

5 / 5

'Waar hebben jullie deze band gevonden?' Dat is het grootste compliment die onze gasten gaven. Yezs begon en het feest was aan. De dansvloer was continu bezet, de tijd vloog voorbij. Kortom geweldig feestje. Yesz heeft zeker laten zien hoe leuk en band kan zijn! Yesz, gewoon doen!

"goede muziek gemaakt met vele positieve feetback van de gasten"

Door wilfried (Feestdatum: 16-06-2018, feestlocatie: didam)

3.8 / 5

we zijn erg blij met deze keuze. volgende keer wil ik ze zo weer hebben.

"Zeer goed"

Door Tom Tempelman (Feestdatum: 02-06-2018, feestlocatie: Zonnestraal Hilversum )

4.8 / 5

Prettige samenwerking en afstemming over muziek vooraf. Band speelde gevraagde muziek, heeft zelfs enkele verzoeknummer speciaal ingestudeerd voor ons. Maakte het mogelijk om gast zangeres mee te zingen. Samenwerking met eigen Dj eas top.

"Geweldig feest!"

Door Elke hendriks (Feestdatum: 01-06-2018, feestlocatie: Hotel bakker)

5 / 5

We hebben echt een super mooie avond beleefd. De communicatie vooraf was top en konden zelf een aantal nummer door geven die gespeeld werden! Alle gasten stonden lekker te swingen en we werden geregeld even geroepen voor een dans samen! Ze hebben er voor gezorgd dat onze bruiloft op een geweldige manier is afgesloten!

"Heerlijke, dansbare muziek."

Door Irma Bosman (Feestdatum: 26-05-2018, feestlocatie: Arnhem)

4.6 / 5

Ik heb genoten van het dansen op de muziek van Yesz ter gelegenheid van mijn 60ste verjaardag. Van alle kanten kreeg ik te horen dat het een hele goede band was.

"Geweldig."

Door Bastiaan Duinisveld (Feestdatum: 12-05-2018, feestlocatie: Hof van Scharmer)

5 / 5

Door het warme weer bleven veel gasten eerst buiten zitten, maar de band heeft zich niet laten ontmoedigen, Zijn begonnen met spelen en de sfeer heeft de rest gedaan. Er waren iets minder gasten dan vooraf verwacht, de dansvloer was wat minder vol De zangeressen hebben dat opgelost door af en toe al zingend mee te dansen tussen de gasten. Al met al hebben ze alles gegeven om er een geslaagd feest van te maken. En met succes.

"Leuke en fijne band voor op je feest!"

Door Nicole Boschman (Feestdatum: 21-04-2018, feestlocatie: Boerderij De Diek’n in Zeerijp)

5 / 5

Het is een hele leuke band met goede zangeressen en voelen de sfeer prima aan!

"De sfeermaker op onze bruiloft!"

Door Arjan en rana (Feestdatum: 24-03-2018, feestlocatie: Grand café turf)

5 / 5

yesz! Wat waren wij blij dat we ze geboekt hadden. De sfeermaker op onze bruiloft. Vol overgave zorgde ze voor de juiste sfeer op het juiste moment. Zelfs de pauze muziek die door de band zelf ook geregeld wordt was top! Alles is mogelijk en zelfs ff tussendoor meespelen en/of zingen was geen probleem? (van korte duur gelukkig want de band kan het wel?) Van de de boeking via bandzoeker tot aan de kijkrepetitie en de avond zelf. Tip top in orde en meer dan lovende woorden ontvangen van al onze gasten. Dank!

"Leuk vlotte band die enthousiasme uitstraalt"

Door Carla Wilmink (Feestdatum: 17-02-2018, feestlocatie: Hoogspel Delden)

4.6 / 5

Mede dankzij Yesz! hebben we een fantastisch feest gehad. Ze voelden het publiek goed aan en speelden erg leuke nummers. Ze straten enthousiasme en energie uit. Leuk dat er live instrumenten werden bespeeld, de reden waarom we deze band hebben geboekt.

"Het was uitstekend!"

Door Anneke Crama (Feestdatum: 16-12-2017, feestlocatie: Hotel restaurant De Gouden Leeuw te Voorschoten)

4 / 5

Er werd volop gedanst door jong en oud. Het was gewoon een top avond met leuke reacties over de band. Allemaal positief!

"50 jaar speeltuin superleuk feest"

Door BSVRuischerbrug (Feestdatum: 02-09-2017, feestlocatie: Tent op het speeltuin terein)

4 / 5

Met medewerking van de Allround band Yes! Hebben we een super gezellig feest gehad voor alle leden en vrijwilligers ter ere van het 50 jarig bestaan van de speeltuinvereniging. Yes! boeken.......... feest geslaagd.

"Geweldig, boven verwachting!"

Door Theo en Elly (Feestdatum: 09-09-2017, feestlocatie: Horeca Tolplas Hoge Hexel)

5 / 5

40 jarig huwelijksfeest gehouden tussen 16.00 en 20.30 uur met ongeveer honderd gasten. Volledig verzorgd Inclusief buffet. Een geweldige sfeervolle band met goede muziek. Echt een aanrader. In de weken vooraf ons feest met de bandleider Martin onze wensen besproken. Ook hebben we toen kennis gemaakt met de overige bandleden in de oefenruimte en een aantal nummers aangehoord. Onze bruiloftgasten vonden de band grandioos. Wij uiteraard ook en kunnen iedereen zonder enige twijfel de band aanbevelen...Yesz!!

"Een fantastische allround band voor iedereen"

Door Nicolle (Feestdatum: 07-07-2017, feestlocatie: Old cave Nijmegen )

5 / 5

Wij hebben Yesz ervaren als een hele professionele en gezellige band. De sfeer in de zaal was fantastische en hoorde van onze gasten verschillende positieve geluiden. Veel interactie met het publiek en vonden verzoek nummer geen probleem. Erg flexibel. We hebben genoten van jullie!

"Waanzinnig gespeeld"

Door Rob (Feestdatum: 27-05-2017, feestlocatie: Vlietzicht in Rijswijk)

5 / 5

Wat een enthousiaste band. Speciaal voor ons een salsanummer ingestudeerd voor onze openingsdans. Goede muziek en goed gezongen. De drummer ging tot en met het einde helemaal los. Hij kwam zelfs los van de grond om de laatste slag te maken. Ook de saxofoon is een gouden toevoeging. Klinkt waanzinnig. Ze kunnen echt een feest maken.

"fantastische avond"

Door Ingrid & Roy (Feestdatum: 04-06-2016, feestlocatie: Amstelveen)

4.4 / 5

Lang nagedacht of we een DJ of een band wilden op ons huwelijk, wat zijn we blij dat we voor een band kozen. Vooral de keuze voor Yesz is fantastische geweest, wat hebben ze een mooie bijdrage een ons huwelijksfeest gegeven. Ze sprongen heerlijk in op het publiek en de verschillende momenten (binnenkomen gasge, BBQ, dansen later op de avond) Volgend jaar worden mijn vrouw en ik samen 100, We hebben het er nu al over om Yesz weer in onze eigen tuin uit te nodigen voor dat feest.

"Geweldige, professionele, veelzijdige band."

Door Willem Deijs (Feestdatum: 15-12-2016, feestlocatie: UMCG)

4 / 5

De band beheerst vele muzieksoorten en zijn zowel in zang als in technische vaardigheden van de gebruikte instrumenten zeer vaardig. Er is ook een leuk contact met het publiek. Ook een goede kwaliteit van geluidsversterking. In onze grote hal was het geluid van zeer goede kwaliteit.

"Grandioos feest, geweldige bruiloft"

Door Dirk Luteijn (Feestdatum: 08-10-2016, feestlocatie: Koetshuis de Burcht)

4.6 / 5

Tot nu toe hadden wij enkel bruiloften meegemaakt met een DJ, maar voor onze eigen bruiloft wilden we een band. Yesz was een schot in de roos! Ieder nummer van de set was een succes. We zagen nogal op tegen de openingsdans, maar met goed advies van de band zijn we uiteindelijk tot een mooie start gekomen, daarna hebben we ontzettend genoten. Ook een aantal verzoeknummers aanvragen tussen de sets door was geen probleem. De taxichauffeur die ons kwam ophalen en even buiten had staan wachten zei nog: "Wat een top-stem had die zangeres."

"Stevige band. Vocaal en instrumentaal goed"

Door titaklimp (Feestdatum: 04-10-2016, feestlocatie: dorpsplein Slochteren)

3.2 / 5

Veel positieve geluiden uit het publiek: geschikt voor een groot publiek

"meer dan geweldig"

Door Mikkie de Jong (Feestdatum: 30-09-2016, feestlocatie: Vernissage in Bussum)

5 / 5

Een beetje zenuwachtig was ik wel, door gebrek aan ervaring met het uitzoeken van een band en überhaupt een feest voor mijn eigen 60e verjaardag te organiseren. Gelukkig was Pascalle van "bandzoeker" heel prettig behulpzaam. Mede daardoor, plus trailers beluisteren en door het gesprek met Martin van "Yesz" had ik er van te voren al alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Dat is een understatement geworden, het was hélemaal super! We hebben, bijna allemaal geloof ik, ons heerlijk uitgeleefd op de dansvloer. Iedereen was het er over eens dat de muziek fantastisch en aanstekelijk was, ook diegene die zelden dansen. Maar het was extra leuk dat de band zelf relaxed was en er duidelijk plezier in had! Mijn Peter en ik zijn beide dol op ritme en op drumsessies, ook daar hebben we bij Yesz enorm van genoten. Dank jullie!

"Super feest."

Door Patrick (Feestdatum: 01-01-1970, feestlocatie: Vaals)

4 / 5

Goede sfeer overgebracht op het feest.

"Prima band met goede muziek"

Door Coöperatie Parketmeester (Feestdatum: 17-09-2016, feestlocatie: Partyschip Smaragd 1)

4.4 / 5

Bij binnenkomst en buffet keurige achtergrondmuziek, daarna lekkere dansmuziek, voor elk wat wils.

"Geweldig"

Door Eric boot (Feestdatum: 12-03-2016, feestlocatie: Ardenne)

4.8 / 5

Was een top band voelde ons perfect aan,ze zijn echt van alle markten thuis

"Vol energie, erg dansbaar, kortom fantastisch!"

Door Jennifer (Feestdatum: 06-05-2016, feestlocatie: zaal Koster, Etten)

4.8 / 5

Vanwege alle druktes rondom de bruiloft, hadden we ons niet heel erg verdiept in de band. Op youtube klonk het goed, het contact per mail en een enkele keer per telefoon was goed, dus dan zou het ook wel goed komen. En dat deed het zeker! De band was goed op tijd op locatie, alle spullen compleet, dus het feest kon beginnen. De nummers die werden gespeeld waren erg afwisselend, muzikaal zat het goed onder elkaar, en ook onze 2 verzoeknummers werden leuk uitgevoerd. Van begin tot eind stond de dansvloer vol! Ook van onze gasten alleen maar lovende reacties gehad!

"Geweldig feest met belangrijke bijdrage van Yesz"

Door Mark en Sandra (Feestdatum: 08-01-2016, feestlocatie: 't Wapen van Kennemerland te Haarlem)

4.8 / 5

We hadden van tevoren over het repertoire gesproken. Dansbaar, feestelijk en voor elk wat wils. Van Paradise by the dashboard light tot "vette" House. De band heeft de sfeer perfect aangevoeld waardoor ik nu, drie dagen later, nog steeds zit na te genieten. Ook van veel gasten grote complimenten gekregen over de band waardoor het me niet zou verbazen als er nog andere aanvragen volgen.

"Prachtig"

Door D. Westerhoven (Feestdatum: 18-12-2015, feestlocatie: Stadhouderlijkhof te Leeuwarden)

5 / 5

Was een leuk optreden, ze voelde de sfeer van de mensen goed aan en anticipeerde met hun muziek hierop

"Geweldige band, sfeervol, relaxed en nog aardig ook"

Door Henkjan (Feestdatum: 12-12-2015, feestlocatie: jazeker)

5 / 5

Ze spelen lekker groovy, beetje uptempo, en hebben een goede interactie met het publiek waardoor een prettige sfeer ontstaat. Dit is waar een band voor moet staan. Al je dan ook nog eens het prachtige stemgeluid en de saxofoon er bij hebt dan kan de avond niet meer stuk. Yesz dus.

"Waan-Zin-Nig!!"

Door Anton & Wanda (Feestdatum: 30-10-2015, feestlocatie: Restaurant de Steenoven Helmond)

5 / 5

Door tijdgebrek om diverse bands te gaan beluisteren hebben wij Yesz geboekt op gevoel, advies van Bandzoeker en de promo-filmpjes van Yesz. Maar man o man wat hebben wij een goede keus gemaakt :-D. De interactie met het publiek en met ons was gewoon perfect. Het repertoire was werkelijk alles omvattend. Ze hebben er voor gezorgd dat het een knalfeest is geworden. Van onze gasten heb ik gehoord over hoe goed ze hen vonden; Niet één was er negatief. Zelfs onze fotograaf heeft nog even met ze mee gespeeld (Hij speelt zelf ook een beetje drums). Op en top een echte aanrader!

"Super sfeer"

Door Wouter en Marjolein (Feestdatum: 25-09-2015)

3.6 / 5

Een band die rekening houd met de wensen van ons als bruidspaar. Nummers die niet in het repertoire staan studeren ze in. Ze zorgen voor een goede sfeer.

"super"

Door MG Peters (Feestdatum: 22-08-2015)

4.2 / 5

De band speelde de gewenste genres en speelde goed in op de wens van het publiek. Beslist geen spijt dat wij de band geboekt hadden.

"Leuk bruiloft bandje"

Door Liset (Feestdatum: 11-09-2015)

3 / 5

Eerste sessie was rustig, mocht meer rock & up tempo om te dansen. Misschien iets meer aanpassen aan de top 40 van nu. Misschien een keer een mannenstem qua zang is ook leuk. Goede zang & goed op elkaar ingespeeld. Leuke communicatie met de band. Goede communicatie met bandzoeker en goed verlopen.

"Een heerlijke avond"

Door Jonas Krot (Feestdatum: 14-08-2015)

4.6 / 5

Ons bruiloftsfeest was op een warme dag aan het strand. Hierdoor was het lastig om de gasten binnen en aan het dansen te krijgen. Maar Yesz heeft hard gewerkt en dit wel voor elkaar gekregen! Mede door hun goede muziek hebben wij een heerlijke avond gehad. Zeer professioneel en zeker aan te raden!

"Prima band, goed afgestemd op ons en onze gasten."

Door Kees Bekking (Feestdatum: 20-06-2015)

4.8 / 5

Van onze gasten veel gehoord dat de band geweldig was. Goede afspraken te maken. Een zeer enthousiaste groep muzikanten, die wij zeker aan kunnen raden

"fantastisch"

Door Thomas (Feestdatum: 26-06-2015)

5 / 5

Wij hebben voor onze bruiloft deze band gevonden maar wow wat een energie en het was echt geweldig. Ze hebben onze avond gemaakt in ieder geval.


Repertoire

DISCO

Blame it on the boogie -Jackson

Disco inferno - The Trammps

Fame

Flashdance - Irene Cara

Funky town - Lipps INC

I will Survive - Gloria Gaynor

I'm so excited - The Pointer Sisters

It's Raining Men

Like a prayer - Madonna

Walking on sunshine - Katrina & The Waves

I like to move it

TOP 40

Get Lucky - Daft Punk

I Gotta Feeling - The Black Eyed Peas

I’m yours - Jason Mraz

That man - Caro Emerald

Treasure

Fireball

Uptown funk

Sugar - Robin Schulz

ROCK

Nobody's wife - Anouk

Let me entertain you - Robbie Williams

Anyplace Anywhere Anytime - Nena + Kim Wilde

Born to be wild - Steppenwolf

Brown Sugar

Brown-eyed Girl

Don`t Speak

Hard to handle - Black Crowes

Kryptonite Doors Down

Like the way i do - Melissa Etheridge

Narcotic

Radar Love - Golden Earring

Proud Mary - Ike & Tina Turner

She's not there Santana

POP

Blow me away - Alain Clark

Fire - Pointer Sisters

Sex Bomb - Tom Jones

Under The Boardwalk

SOUL

I feel good - James Brown

Signed Sealed Delivered - Stevie Wonder

Soul man - The Blues Brothers

en nog veel meer

ROCK N ROLL/ SWING

Fever Peggy Lee

I Wish - Stevie Wonder

Listen to the music - The Doobie Brothers

Perfect Fairground attraction

Valerie - Amy Winehouse

Do you wanna dance - Bobby Freeman

Everybody needs somebody - The Blues Brothers

Jailhouse rock - Elvis Presley

That's what i like about you - The Romantics

Twist and shout - The Beatles

Wooly Bully

NEDERLANDS

Ik heb de hele nacht liggen dromen

Harstslag

Het dondert en het bliksemt

Kom van dat dak af!

Proosten

Iedereen is van de wereld - The Scene / De Dijk

Nobody else

Kom van dat dak af - Peter Koelewijn

Stil in mij - Van Dik Hout

OVERIG (SKA, BLUES, REGGAE,LATIN ETC.)

Stir it up - Bob Marley & The Wailers

One Step Beyond

Black Velve

Wake up alone

All That She Wants

Blue Bossa

Oye como va - Santana

Samba pa ti - Santana

Smooth operator - Sade

Tequila - The Champs

Wave

La Bamba

Crawling up a hill - Katie Melua

JAZZ EN ACHTERGRONDMUZIEK

Never tear us apart - INXS

All Blues

Autumn Leaves

Don`t It Make My Brown Eyes Blue

Don`t No Why

Georgia On My Mind

In A Sentimental Mood

Killer Joe

Let`s Do It (Let`s Fall In Love)

Lullaby Of Birdland

Misty

My Funny Valentine

Nine Million Bicycles

Perdido

Round Midnight

So What

Summertime

To Make You Feel My Love

Well You Needn`t

Work Song

Jesse

Kiss And Say Goodbye

Mercy

Cry Me A River


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Duo Midnight Blue Duo Midnight Blue

Een zeer gewild duo die moeiteloos het geluid van een volledige band neer zet! Deze bandleden houden ervan om hun publiek te entertainen en zullen er alles aan doen om een geslaagd feest neer te zetten, perfect afgestemd op jullie wensen. Met bakken aan ervaring op uiteenlopende feesten heeft dit...

€ 895

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Yesz.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Yesz.

(44) |

€ 1445

|

6

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen