Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht Check beschikbaarheid

Synchronicity

Geverifieerde artiest

€ 1350

gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Synchronicity

Synchronicity is opgericht uit een voorliefde voor muziek van The Police door zanger/bassist Bert Boven en zijn neef op drums. Al gauw werd gitarist Marnix Wellinghoff aangetrokken waarmee Synchronicity een feit was geworden. De naam van de band werd gevonden in de titel van de 5e en tevens laatste studio LP van The Police.

In 2006 is Jaap Koning tot de band toe getreden die de rol van Stewart Copeland heeft overgenomen. Jaap is afgestudeerd aan het conservatorium in Hilversum. Tijdens en na zijn studie heeft hij in een groot aantal orkesten en met vele artiesten gewerkt waaronder René Froger en Marco Borsato. Tevens heeft Jaap een drumschool waar hij zijn leerlingen regelmatig de partijen en stijl van Stewart Copeland leert. Al van jongs af aan is Jaap geinspireerd door de originele partijen van Stewart Copeland.

Wie aan The Police denkt, denkt aan Sting en zijn stem geluid heeft dan ook een zeer grote bijdrage geleverd aan het geluid van The Police. De stem van Bert is nauwelijks te onderscheiden van die van the Police voorman Sting. Bert heeft ook niet voor niets al menig lokale soundmix show gewonnen met zijn vertolking van Message in a Bottle. Naast een uitstekende zanger is hij ook een strakke bassist. Samen met Jaap vormt hij de motor achter de band.

Het geheel wordt gecomplementeerd door Marnix die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Summers voor zijn rekening neemt. Marnix heeft altijd al een voorliefde gehad voor een drie-mans band zodat hij de volledige vrijheid krijgt om de melodiepartijen in te vullen. Een en ander resulteert daardoor vaak in verrassende improvisatiepartijen, wat een live optreden van Synchronicity altijd interessant maakt.

Synchronicity laat de gouden tijden van de jaren 80 weer herleven met een Tribute to The Police en in een spetterend optreden van deze band komen dan ook alle grote hits als So Lonely, Message in a Bottle, Every Breath You Take etc. voorbij. Deze band stond onlangs nog in de finale van de Heineken/Buzz tribute tour waarmee Synchronicity nogmaals bewezen heeft bij de top van de Nederlandse tribute bands thuis te horen. gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Repertoire

The Police

Message in a bottle

Don’t stand so close to me

Walking on the Moon

Can’t stand losing you

The bed’s too big without you

King of pain

So Lonely

Wrapped around your finger

Roxanne

Synchronicity II

Driven to tears

De do do do de da da da

Bring on the night

Every little thing she does is magic

Every breath you take

Oh My God

Next to You

Born in the 50’s

Voices inside my head

When the world is running down

Walking in your footsteps

Truth hits everybody

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Synchronicity.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Synchronicity.

€ 1350

|

3

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2019
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 48 beoordelingen