Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

The Sound of the Sixties

Geverifieerde artiest

€ 1570

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over The Sound of the Sixties

The Sound of the Sixties is een echte jaren 60 band, zoals dat vroeger met bandjes ging, twee gitaristen een basgitaar en een drummer. Geen snufjes, elektronica, computers of andere techno, nee gewoon puur natuur, "what you see is what you get". Okay, een keyboard dan omdat je ook in de jaren zestig veel bands met hammondorgel zag.

Met aanstekelijk gevoel voor humor beleeft de toeschouwer een avondje als toen, vaak met muziek die veel romantische herinneringen oproept. Dansbaar is het overigens zeker, met "Rock and roll" en diverse "up tempo's" van de Beatles en de Stones, zullen de jonkies van toen ook nu weer zweten.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit beatgroepen muziek, er zijn enkele uitstapjes naar de jaren zeventig maar zeer beperkt. Wij beseffen dat het avondje uit, het lekker swingen, op bekende muziek, voor veertigers en vijftigers niet meer op elke straathoek te vinden is.

Dat is op zich al jammer, wantThe Sound of the Sixties kan niet overal tegelijk zijn, maar we zijn er juist voor die groep mensen. Hoe vaak horen we niet "Goh, dit heb ik al in dertig jaar niet meegemaakt", ik voel me weer als op school met m'n eerste liefde.

Het repertoire bestaat uit zo'n tachtig nummers, maar veel meer dan vijftig kun je niet kwijt op een avond. Als je vraagt, wat zijnThe Sound of the Sixties's sterke punten? Luister dan eens naar de krachtige, met mate gebruikte, sologitaar, de harmonische zangpartijen en de steady bas en drum tandem.

Ja, meer zit er niet in een band denk je dan, FOUT!, want vergeet het fraaie blues mondharmonica werk van Jon zelf niet. Dit geheel maakt The Sound of the Sixties aantrekkelijk voor een echt ouderwets avondje swingen en slijpen.Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Nog geen reviews

The Sound of the Sixties Heeft nog geen reviews

Schrijf review

Repertoire

All day and all of the night - Ray Davies

All or nothing - Ronnie Lane/Steve Marriott

Anna - Alexander, A

Any time at all - John Lennon/Paul McCartney

Baby come back - Eddy Grant

 


Anderen bekeken ook

Yesz Yesz

Op zoek naar een band die het plezier van het optreden voorop heeft staan én dit op elk feest weer uitstraalt? Dan moet je zeker Yesz hebben! Dit is namelijk niet alleen een band, maar ook een hechte vriendenclub.   De band bestaat uit zes goed op elkaar ingespeelde muzikanten, waaron...

€ 1245

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Go West Go West

Heeft u een feest, evenement, receptie of party en wilt u de gouwe oude tijden doen herleven? Go West speelt de sterren van de hemel met muziek van Beatles, Stones, Doobie Brothers, Beach Boys, Eagles, Kinks, CCR, Pink Floyd, Chuck Berry etc. Elk nummer is een feest van herkenning en kan door ie...

€ 1200

|

4

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van The Sound of the Sixties.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van The Sound of the Sixties.

€ 1570

|

5

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen