Triple Music Experience

10

1 review

va. €500

Triple Music ExperienceOver Triple Music Experience

Verzorgde show Uitbreidbaar Veelzijdig

Of je nu alleen DJ nodig hebt of een complete drive-in show: Triple Music Experience levert een pasklare oplossing voor een nette prijs.

Een goede muziekkeuze is natuurlijk voor ieder feest een enorm belangrijke keuze, het maakt of breekt een feest. Triple Music Experience zorgt altijd voor de juiste muziek op het juiste moment, dankzij jarenlange ervaring op verschillende soorten feesten. Alles gaat natuurlijk aan de hand van jullie muziekwensen.

Een tweede belangrijk aspect, vaak door DJ’s over het hoofd gezien, is de uitstraling van de show. Hoe leuk de mensen op het podium zich ook gedragen, het grootste deel van de sfeer wordt bepaald door het licht en de uitvoering. Bij een verzorgde show draait alles om een perfecte combinatie van licht, geluid en aankleding. Reken dus op een unieke DJ-booth in plaats van een plastic bijzettafeltje van de locatie, een truss-constructie omgeven met LED lampen in plaats van TL buizen en een moderne en chique look zonder te overdrijven.

 Interesse in Triple Music Experience? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze site of neem contact met ons op voor een advies op maat.


Video

+ Meer video's

1 review


Repertoire


Anderen bekeken ookEen feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Triple Music Experience.

  (1)


Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy