Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde


gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over ZIEZEAU

Eigentijds Hoog dansgehalte Flexibel

De compacte bezetting van deze pittige band is ideaal voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten, waar echte live muziek een sfeer verhogende werking heeft. Alles wordt live gespeeld door de vier ervaren en enthousiaste muzikanten, die inmiddels hun sporen ruimschoots verdiend hebben in diverse formaties. Naast frontvrouw Judith, zingen álle bandleden op de achtergrond.

Deze band heeft een veelzijdig repertoire in de vingers, wat zorgt voor een uiterst gevarieerde avond. Ze werken niet met vaste lijstjes, maar spelen in op het moment van de avond: van jazzy melodieën en ballads tijdens de inloop tot stevige rock, nederpop, disco en soul tijden het hoogtepunt van de set. Alle klassiekers uit de jaren ’60 tot en met nu komen aan bod, maar ook een ‘fout uurtje’ of après-ski hit op het juiste moment kan het feest compleet maken! Voor nóg meer variatie boek je een extra muzikant bij, wat dacht je bijvoorbeeld van een geweldige saxofonist?

ZIEZEAU is een positieve, welwillende band met een ‘ja-instelling’, die onderling ook veel plezier met elkaar hebben op het podium. Lijkt dit je wat of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van de band? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte!gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

37 reviews

Schrijf review

4.65 / 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen:

Uitstraling

4.7 / 5

Professionaliteit

4.7 / 5

Repertoire

4.7 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.7 / 5

Interactie met publiek

4.4 / 5

"Deze band heeft voor een geweldig feest gezorgd!"

Door Steenbergen (Feestdatum: 06-09-2019, feestlocatie: De Agnietenberg, Zwolle)

5 / 5

Ziezeau heeft gezorgd voor een geweldige bruiloft! Ze kregen de dansvloer binnen no-time vol en speelden perfect in op de wensen van al onze gasten. Ze hebben onze openingsdans zelfs speciaal ingestudeerd. Daarnaast zijn de bandleden zeer vriendelijk en verloopt de communicatie met de band erg goed.

"Geweldige band, die ons feest compleet maakte!"

Door Marit & Merlijn (Feestdatum: 19-07-2019, feestlocatie: Fort bij Vechten - Bunnik)

5 / 5

Ziezeau heeft op onze bruiloft gespeeld: wat een feestje!! Er werd bijzonder strak gespeeld, en de stem van Judith is bizar goed! Op basis van reviews en de online promo's hebben wij Ziezeau geboekt. Dat voelde een klein beetje als een risico, omdat we ze niet vooraf live hadden zien spelen. Maar achteraf is dit een geweldige keuze geweest, en op de avond zelf waren wij direct overtuigd van onze beslissing toen ze begonnen te spelen! Het repertoire van Ziezeau is perfect: van klassieke schuifel-nummers, tot de beste top100 swingers en keiharde springmuziek! Onze gasten deden een flash-mob op het nummer "Can't stop the feeling" van Justin Timberlake - die de band naar verluid speciaal heeft ingestudeerd. Hoe tof?! Achteraf hebben wij veel complimenten gekregen over de band. Alle gasten waren het met ons eens: de band maakte het feestje écht compleet!

"Swingennnn!"

Door Esther (Feestdatum: 27-04-2019, feestlocatie: Café de Keyzer)

5 / 5

De enige band die er op dit moment voor zorgt dat ik niet stil kan blijven staan! Ik houd helemaal niet van dansen, maar bij deze band moet ik wel :)

"Geweldig!"

Door Michel & Manon (Feestdatum: 05-10-2018, feestlocatie: Ootmarsum)

4.6 / 5

Ze hebben een prachtig feest van onze bruiloft gemaakt! Wat een sfeer!

"supergoede band"

Door Gina Pronk (Feestdatum: 29-09-2018, feestlocatie: verjaardag)

5 / 5

De band heeft een zeer goede uitstraling. De Play list die ze speelden was perfect. Ze voelen de zaal geweldig aan met een hele mooie opbouw naar een hoogtepunt met als afsluiter het nummer Angels van Robbie Williams. ik kreeg heel veel complimenten over de band.

"Het was een fantastische band en mede daardoor een prachtig feest!"

Door Dorien Vermeij (Feestdatum: 15-09-2018, feestlocatie: Kasteel Ophemert)

5 / 5

De band was echt heel erg goed! De bandleden waren erg enthousiast en gezellig! Hele leuke muziek waardoor er veel gedanst werd! Dit maakte onze dag onvergetelijk! Dank voor jullie aanwezigheid! Cees en Dorien

"Super geweldige leuke band"

Door Remco en Natasja (Feestdatum: 07-09-2018, feestlocatie: Zizo in Meppel )

4 / 5

Deze band heeft een uitgebreid repertoire. In het begin speelden ze wat rustige muziek en kon iedereen nog ff bijpraten met elkaar. En al snel speelden ze de pannen van het dak en was onze bruiloft 1 groot feest. Zangeres heeft een geweldige stem en we kregen van vele mensen complimenten.

"Wat een geluid!"

Door Fam. van de Vrugt (Feestdatum: 24-08-2018, feestlocatie: Partyboerderij de Vossenberg, Epe)

4.4 / 5

Op basis van andere reviews en video's hebben we deze band geboekt. Een band die we iedereen kunnen aanbevelen. Superstrakke band die iedereen versteld liet staan. Wat een geluid komt er voort uit deze formatie. Geen seconde spijt gehad van deze keuze.

"Door goede muziek is onze bruiloft een onvergetelijk herinnering geworden."

Door Deniz Leistra (Feestdatum: 22-06-2018, feestlocatie: Wijnaldum)

5 / 5

Als er een goede muziek op een feest bestaat, is het feestje altijd beter, want goede muziek spelt een belangrijke rol voor een gezellig feestje. Van harte bedankt Ziezeau voor jullie hoge kwaliteit van muziek en rijke repertoire.

"Een onvergetelijke dag met een onvergetelijke band"

Door May Witjes (Feestdatum: 21-06-2018, feestlocatie: Beachclub One Hoek van Holland)

4.8 / 5

De eerste dag van de zomer gingen wij trouwen en hadden het geluk dat Ziezeau ons feest afmaakte met hun muziek. De band van 4 is energiek, vrolijk en hun muziek is super. De zangeres heeft een dijk van een stem zelfs aan het einde van de avond. Kortom een hele leuke band die elk feest kan opleuken. Kregen veel complimenten over de band en ook vroegen veel mensen zich af waar we ze gevonden hadden! Heel leuk dus.

"Geweldig feest met deze super band!"

Door Jochem (Feestdatum: 01-06-2018, feestlocatie: Huis te Eerbeek)

4.2 / 5

Ziezeau gevonden via deze site, geboekt zonder ze live te zien. Geen moment spijt van! Hebben een breed repertoire, voelen aan wat werkt bij het publiek en kregen iedereen aan het dansen.

"Een veelzijdig feestmakend team op het podium!"

Door Troisfontaine Daniel (Feestdatum: 10-03-2018, feestlocatie: Dronten)

3.6 / 5

Een leuke band die zich aanpast aan het publiek, ik heb feestgangergs gevraagd naar hun ervaring. En ze vonden het leuker dan het jaar ervoor vanwege de feestnummers. Daarnaast is de band flexibel qua speeltijden en stonden ze in passende tiroler kledij!

"Fantastisch!"

Door Remon en Madelein de Goeij (Feestdatum: 11-11-2017, feestlocatie: Joia Oudewater)

5 / 5

Goede zangeres, goede muziek, super sfeer! heel goed ingespeeld op de mensen! we hebben een fantastische avond gehad! Kregen van de gasten ook heel complimenten over de band!

"Een mooi feestje!!"

Door Huub & Karin (Feestdatum: 26-05-2017, feestlocatie: Landgoed Groot Warnsborn)

4.2 / 5

Ziezeau heeft er op onze bruiloft een mooi feestje van gemaakt! Ondanks het mooie weer (lees: warm) wisten ze veel mensen op de dansvloer te krijgen. Speciaal voor onze openingsdans hebben ze een nieuw nummer ingestudeerd en ook andere verzoeknummers werden probleemloos gespeeld! De zangeres heeft echt een prachtige stem.

"Alles was mogelijk ?"

Door Natasja & Richard (Feestdatum: 20-07-2017, feestlocatie: Hotel Gaia)

5 / 5

Wat hebben wij een te gek feest gehad! Ziezeau kwam eerder opbouwen op onze feestlocatie, zodat wij op een later tijdstip in dezelfde zaal rustig konden eten. Vantevoren konden we een aantal nummers aangeven die we graag wilden horen. Voor onze kinderen hebben ze een hele leuke medley gemaakt! Het mooiste van die avond was onze openingsdans, waarin wij begonnen en al onze vrienden later meededen (lipdub) De band heeft ons nummer geweldig gespeeld en stopte ook op het juiste moment (heel belangrijk ?) En mijn neef die basgitaar speelt, mocht ook nog een nummer meespelen! Hij kreeg hierin heel veel leuke ondersteuning en aanmoediging van de bandleden. Hij was er intens gelukkig mee! Ziezeau dankjewel voor een prachtig feest! We kregen van al onze gasten alleen maar leuke en lovende reacties! Niet alleen de muziek, maar de bandleden zelf waren ook heel vriendelijk en enthousiast! En dat voel je tijdens zo'n feest!

"Super sfeervol!"

Door Kirsten Bakker (Feestdatum: 17-03-2017, feestlocatie: Brasserie Sailor's Inn Bruinisse)

4 / 5

Een hartstikke fijne band. Van tevoren konden wij uitgebreid aangeven welke muziek onze voorkeur had. We hebben een geweldige feestavond gehad waarbij we met rustige muziek zijn gestart en een knallend einde hebben beleefd, wij (en onze gasten) vonden het te gek!

"Fantastisch!"

Door E. Drieënhuizen (Feestdatum: 24-12-2016, feestlocatie: Hotel Faber)

5 / 5

Ziezeau heeft de muzikale invulling van het avondprogramma op onze bruiloft geweldig verzorgd. Nadat we de band via internet hadden gevonden en naar wat optredens hadden geluisterd, hebben we de band live zien optreden alvorens we definitief geboekt hadden. De eerste indruk was al goed, het live optreden maakte dat compleet, dit moest dé band worden. De avond zelf verliep zoals gepland, 4 sets van 3 kwartier met een goed en afwisselend repertoire wat een ieder aansprak. De reacties van de gasten achteraf waren dan ook lovend, wat een gaaf feest was het, mede mogelijk gemaakt door Ziezeau!

"Gezellig feestje!"

Door Cynthia (Feestdatum: 15-12-2016, feestlocatie: Vork&Mes)

3.6 / 5

De band had vele oudere liedjes en iedereen kon daardoor meezingen en dansen. Het was een geslaagde avond

"Topband!"

Door Remco Frerichs (Feestdatum: 18-11-2016, feestlocatie: Brasserie NL, Leidschendam)

4.2 / 5

Ziezeau heeft opgetreden tijdens ons huwelijksfeest. Het was een zeer groot succes. De band speelde vier sets van ongeveer drie kwartier. Het plezier spatte ervan af. Ziezeau kreeg de dansvloer al snel vol, met jong en (relatief) oud. De band speelde veel "klassiekers", maar ook veel muziek van nu. Als we nog eens een feest organiseren, dan nodigen we Ziezeau zeker uit. Een garantie voor een goed feest!

"Fantastisch"

Door Nancy (Feestdatum: 12-11-2016, feestlocatie: Zwaanshoek)

4.4 / 5

Super gave dansavond gehad. Enorm veel reacties gehad van gasten waar ik deze band heb gevonden en hoe goed ze speelde! Jong en oud hebben een avond staan swingen.

"Professioneel, fris, veelzijdig en super enthousiaste bandleden!"

Door Monica Bruggenweerth-Kolker (Feestdatum: 05-11-2016, feestlocatie: 't RAShuys (dorpshuis))

5 / 5

Een feestavond voor de inwoners van Roderesch, Alteveer en Steenbergen gehouden in de gymzaal van dorpshuis 't RAShuys. Goede muziek, zuiver gespeeld en gezongen. Enthousiast publiek en ZieZeau die allen een super leuke avond heeft bezorgd!

"Geweldig!"

Door Christian van Hoeve (Feestdatum: 06-10-2016, feestlocatie: Maastricht)

4.6 / 5

Ziezeau heeft er echt een feest van gemaakt! Leuke nummers, goede kwaliteit en genoeg enthousiasme om de boel helemaal op zijn kop te zetten ! Geweldig! Bedankt en we boeken jullie zeker nog een keer.

"Plezier op het podium, sfeer in de zaal en geweldige zang!"

Door Rick en Leonie Wientjes (Feestdatum: 09-09-2016, feestlocatie: 't Oale Roadhoes (Tubbergen))

4.2 / 5

Tijdens onze avondbruiloft met ongeveer 200 gasten heeft Ziezeau de muziek verzorgd. Wij hebben een geweldige avond gehad, mede door het optreden van Ziezeau! De band heeft plezier en dat zie je terug op het podium. Zij spelen een mooi en breed repertoire aan muziek, waarbij sprake was van een goede opbouw tijdens de avond. Met name tijdens de laatste 2 sessies v/d avond stond de dansvloer lekker vol en was de sfeer top. Zij voelden de zaal goed aan, zelfs tijdens 1 v/d pauzes rende 1 v/d bandleden nog vliegensvlug over het podium om een geschikt vervolgnummer op te zetten, zodat de sfeer er goed in bleef! De aanwezigheid van een zangeres, maar in het bijzonder deze zangeres is een absolute meerwaarde! Verder vonden we het vooraf en tijdens het feest prettig overleggen, waarbij zij openstonden voor onze wensen (verzoeknummers, repertoire, openingsdans, etc). Ziezeau, bedankt voor jullie goede bijdrage aan onze geweldige dag!

"ze overtroffen mijn verwachtingen"

Door Petra en Jan de Groot (Feestdatum: 06-08-2016, feestlocatie: A.H. Verweijweg 16, Berkel)

5 / 5

Een fantastische band, die zowel rustige nummers als hollandse hits, gouwe-ouwe en fantastische moderne nummers speelden en zongen. Bij ons was de eerste sessie onder het eten en de zangeres speelde daar geweldig op in door heerlijke rustige nummers te zingen. Daarna kwamen wat rustiger de voetjes op de vloer en als laatste stond de hele vloer vol met zingende en dansende mensen. Geweldig! De band voelde ons fantastisch aan. Live vond ik ze beter dan het promo-filmpje. Een echte aanrader en als we de volgende keer weer wat te vieren hebben, zal ik zeker aan Ziezeau denken!

"fantastische band"

Door Wispels (Feestdatum: 20-05-2016, feestlocatie: Wildthout Ommen)

5 / 5

Fantastische band welke het publiek goed aanvoelt waardoor het een groot feest werd. Dansvloer was hele avond bezet. Kwaliteit van de muziek is goed en de zangeres heeft een geweldige stem. Daarnaast was het prettig overleggen over onze wensen. Een door ons zelf samengestelde medley voor de openingsdans was geen probleem en mooi uitgevoerd door de band.

"top!"

Door nathalie en willian (Feestdatum: 14-05-2016, feestlocatie: partycentrum de Keet)

3.4 / 5

Vriendelijke band, in voor een geintje! het duurde even voor ze de gasten konden peilen qua muziek smaak, maar toen ze dat eenmaal in de gaten hadden, stond de dansvloer vol en gingen de voetjes van de vloer!

"Fantastisch!"

Door Rikje (Feestdatum: 23-04-2016, feestlocatie: Gouda)

5 / 5

Fantastische band, professioneel, goede uitstraling! En ze wisten echt een feestje te maken van onze bruiloft! Top!

"Fantastische band!"

Door Dick en Marlies Boerstoel (Feestdatum: 19-12-2015, feestlocatie: Bronsbergen Zutphen)

5 / 5

ZieZeau speelde op ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Ze hebben er een geweldig feest van gemaakt. Veel complimenten gekregen over de band. Wij hebben van de muziek genoten en al onze gasten ook. Top band!

"supergoed"

Door Magda Walpot (Feestdatum: 30-10-2015, feestlocatie: BSO Schildersbuurt)

5 / 5

De band is heel goed. Het enige minpuntje is dat de pauze muziek te zacht is zodat er niet door gedanst kan worden. Ik had op een stik nog heel veel leuke dansmuziek. En nog een geweldig laatste lied 'last dance'.

"Een geweldige band!"

Door Liesbeth en Jan Roosien (Feestdatum: 16-10-2015, feestlocatie: De Kroon, Hellendoorn)

5 / 5

Een geweldige band! Ze voelen het publiek goed aan en maken er een geweldig feest van. Super gedaan jongens!

"Topband voor elk feest"

Door Pascal en Mieneke (Feestdatum: 10-10-2015)

4.6 / 5

Ziezeau heeft ons feest tot een onvergetelijk avond gemaakt. Goede kwaliteit en werken sfeer verhogend. Veel complimenten gehad over de uitstekende band! Een aanrader voor ieder feest! Wij hebben Ziezeau geboekt naar het zien van het demofilmpje op bandzoeker best een gok,maar zeker geen verkeerde, zijn live zeker zo goed en enthousiast als in de demo.

"Geweldig!"

Door Custom Connect (Feestdatum: 15-10-2009)

5 / 5

Wat een heerlijke muziek en super leuke mensen, ik vind ze zeker een aanrader voor feesten. Ze maken een geweldige sfeer, voor ons volgende feest zou ik ze zo weer boeken!

"Echt een super live band die van elke gelegenheid een topfeest kunnen maken!"

Door Michel en Marlies Blankenvoorde (Feestdatum: 02-10-2015)

5 / 5

ZieZeau heeft op onze bruiloft gespeeld, wat een topband! Wij hebben echt een fantastisch trouwfeest gehad, zeker mede ten dank aan de band. De dame en heren zijn erg muzikaal, professioneel en enthousiast. Dat alles stralen ze ook uit, wat de sfeer ten goede komt. Onze gasten hebben zich erg goed vermaakt, de voetjes gingen van begin tot eind van de avond massaal van de vloer. We hebben erg veel reacties gekregen, zonder uitzondering waren die heel enthousiast, zeer zeker ook over de band! Ben je op zoek naar een enorm goede live band voor een feestje? Ga eens kijken op een kijkavond van ZieZeau, wedden dat je net zo snel verkocht bent als wij toen waren? En terecht :) Groeten Michel en Marlies

"Super avond gehad"

Door Marco van Beijeren (Feestdatum: 04-09-2015)

5 / 5

We zijn op $september getrouwd en we hadden de band ZIEZEAU geboekt bij bandzoeker en we hebben echt een super avond gehad en we kregen niets anders dan complimenten van al onze gasten wat is de band goed en wij hebben echt genoten van hun muziek en hele vriendelijke mensen en jongens ga zo door en wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Mvg Marco en Marianne van Beijeren

"Top."

Door dick sneek (Feestdatum: 25-04-2015)

4.8 / 5

Via bandzoeker zijn wij in contact gekomen met deze band. We zochten een band die echt van alles speelde pop/ rock / ned stalig. was voor ZieZeau geen probleem.Na ze een keer bezocht te hebben tijdens een optreden waren wij het er binnen 10 minuten over eens. Deze band gaat ons feest tot een topfeest maken. De band heeft voor ons alle verwachtingen volledig waargemaakt.Professionele muziekanten en een zangeres die met haar stem echt alles kan zingen. In het begin van het feest stond het volume erg hoog. maar dit was binnen 1 nummertje weer verholpen. Wij hebben er echt van genoten en we krijgen nog steeds alleen maar postieve reacties op het optreden van ZieZeau op onze bruiloft.

"Hartstikke leuke band! Ze maken er een geweldig feest van, fantastische avond gehad, mede dankzij Ziezeau!"

Door Nelleke Swart (Feestdatum: 29-05-2015)

4.8 / 5

Wij hadden Ziezeau als band op onze bruiloft en het was in 1 woord fantastisch! Ze wisten er een geweldig feest van te maken. De dansvloer was de hele avond bezet, dus dat zegt genoeg!

"Vanaf de eerste tot de laatste minuut een feest!"

Door Theo Verzijl (Feestdatum: 03-07-2015)

4.6 / 5

Ziezeau heeft een goede opbouw van sets. Ze voelen goed aan wat aanslaat. Tijdens ons feest heeft iedereen gedanst. Mijn complimenten aan alle vier. Op het eind kwamen de afsluitnummers, die het tot een compleet feest maakte! Nu drie weken later horen we van iedereen die we weer zien dat we een fantastisch feest hadden met een goede band. En dat terwijl ze helemaal uit Groningen moesten komen. Toppers!


Repertoire

EASY LISTENING (begin van het feest)

Ain't no sunshine - Bill Withers

The A-team - Ed Sheeran

Blow me away - Alain Clark

Calm after the storm - Common Linnets

Crush - Jennifer Paige

Don't know why - Norah Jones

Easy - Lionel richie

Fire - Pointer Sister

Flying blind - Ilse de Lange

Hallelujah - Lisa / Leonard Cohen

Hit me baby one more time - Britney Spears

I would stay - Krezip

I'm not so tough - Ilse de Lange

If i ain't got you - Alicia Keys

Isn't she lovely - Stevie Wonder

Lost - Anouk

Make you feel my love - Adele

Mercy - Duffy

Michel - Anouk

Put your record on - Corinne Bailey Rae

Thinking out loud - Ed Sheeran

This ain't gonna work - Alan Clark

POP / ROCK / DANCe

Ai Se Eu Te Pego (Nosa nosa) - Michel Telo

Angels - Robbie Williams

Anyplace, anywhere anytime - Nena ft. Kim wilde

Baby get higher - Van Velzen

Blurred lines - Robin Thicke

Chasing cars - Snow Patrol

Cool kids - Echosmith

Crazy little thing called love - Queen

Crush

Get lucky - Daft Punk

Girl - Anouk

Good god - Anouk

Happy - Pharrell Williams

Hey soul sister - Train

I gotta a feeling - Black Eyed Peas

I'd be yours - Ilse de Lange

Let me entertain you - Robbie Williams

Liar Liar - Chris Cab

Living on a prayer - Bon Jovi

Locked out of heaven - Bruno Mars

Mercy - Duffy

Move like Jagger - Maroon 5

Move your feet - Junior Senior

Narcotic - Liquido

Next to me - Emeli Sandé

Next to me - Ilse de Lange

A Night like this - Caro Emerald

Nobody's wife - Anouk

Price tag - Jessie J

Radar love - Golden Earring

Rolling in The deep - Adele

Sex on fire - Kings of Leon

Sister Golden Hair - Ilse de Lange

Super duper love - Joss Stone

This is what it feels like - Armin van Buuren

Titanium - David Guetta ft. Sia

Up town funk - Mark Ronson ft. Bruno Mars

Valerie - Amy Whinehouse

What do you want from me - Pink

70s / 80s / SOUL / DISCO

Billy Jean - Michael Jackson

Blame it on the boogie - Jackson 5

Crazy little thing called love - Queen

Disco inferno - Trammps

Everybody needs somebody - Blues brothers

Fire - Ponter Sisters

Le Freak - Chic


Anderen bekeken ook

Yesz Yesz

Op zoek naar een band die het plezier van het optreden voorop heeft staan én dit op elk feest weer uitstraalt? Dan moet je zeker Yesz hebben! Dit is namelijk niet alleen een band, maar ook een hechte vriendenclub.   De band bestaat uit zes goed op elkaar ingespeelde muzikanten, waaron...

€ 1150

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Bassta Bassta

Bassta is en feestelijke band die van jouw feest een succes wil maken! Ze spelen al sinds 2002 en zijn nog net zo enthousiast. Door de jaren hebben zij veel ervaring opgedaan en hun geluid gevonden. Met een breed repertoire voor iedereen zijn zij geweldig voor verschillende locaties en feesten, n...

€ 2000

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
2PLAY4 2PLAY4

Maak kennis met alle uithoeken van de popmuziek met deze frisse en energieke vierkoppige coverband! Met een lekker gevarieerde mix van pop, rock, disco en funk uit de afgelopen 50 jaar weet 2Play4 precies hoe ze jouw feest, groot of klein, tot een succes moeten maken. Aanvoerder van deze fantasti...

€ 1250

|

4

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van ZIEZEAU.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van ZIEZEAU.

(37) |

€ 1195

|

4

Op verlanglijstje

Deze band krijgt veel aandacht

In de afgelopen week is ZIEZEAU al meer dan 60 keer bekeken.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2019
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 48 beoordelingen