Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Blind DATE

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Blind DATE

Interactie publiek Uitstraling Zeer ervaren

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE. Geen vaste set lijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop! Van een intiem privé feest tot een grote feesttent: Blind DATE kan het allemaal!

Deze allround coverband is een super gezellige club muzikanten met als thuisbasis het Afferden. Ze treden al jaren samen op, en dat stralen ze elke keer weer uit!

Een team waar de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel bij elke feestelijkheid. Een avond brengen met dansbare muziek van hedendaagse Top 40 tot de stevige rock klassiekers waar iedereen bij uit zijn dak gaat! En dan hebben we het nog niet eens over de enorm verzorgde en aangeklede podiumpresentatie gehad! Vraag direct een vrijblijvende offerte op, of bel ons gerust als jullie meer vragen hebben over de band.Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

40 reviews

Schrijf review

4.75 / 5

Gemiddelde uit 40 beoordelingen:

Uitstraling

4.8 / 5

Professionaliteit

4.8 / 5

Repertoire

4.8 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.5 / 5

Interactie met publiek

4.8 / 5

"De band was geweldig!"

Door Daniëlle en Sjoerd Gubbels (Feestdatum: 07-09-2018, feestlocatie: Den Driehoek in Vinkel )

5 / 5

Ze hebben er een geweldig feest van gemaakt. Alles was boven onze verwachtingen en ze speelden zo goed op alles in. Helemaal top, we hadden het niet beter kunnen hebben.

"Geweldig"

Door M De Rijk Lems (Feestdatum: 17-08-2018, feestlocatie: Alcazar)

5 / 5

Ze speelde heel goed blind date

"Geweldig genoten"

Door Hannn (Feestdatum: 28-09-2017, feestlocatie: Personeelsfeest)

5 / 5

Superleuk personeelsfeest gehad!! Blind date speelt met t publiek en maakt er een echt feest van. Voor herhaling vatbaar!!

"Het voelde meteen al goed..en het feest was geweldig!"

Door Bjorn en Noortje (Feestdatum: 23-09-2017, feestlocatie: Schuur in Afferden)

5 / 5

Van het begin tot het einde was het één groot feest..de muziek het geluid en de zang waren perfect!We hebben allemaal genoten en alleen maar positieve berichten gehad!Blind Date bedankt voor alles!!

"Geweldige avond op onze bruiloft!"

Door Patricia Meier-Vermaas (Feestdatum: 14-09-2017, feestlocatie: Landgoed Groot Warnsborn)

5 / 5

We hebben ontzettend genoten van Blind Date! Hebben ervoor gezorgd dat het een avond werd om niet te vergeten! Gasten waren allemaal erg enthousiast! We kenden deze band al van de Carnaval waar ze er altijd een mooi feest van maken en op onze bruiloft hebben ze ons nog meer verrast met hun diversiteit! Mooie en leuke interactie met publiek en denken ook fijn mee in de voorbereiding! Leuke mensen, zeker aan te bevelen!

"Super!"

Door Jos Buitelaar (Feestdatum: 16-09-2017, feestlocatie: Someren-Eind)

4.8 / 5

Leuke band die goed inspelen op de sfeer van het publiek en zelf ook moeite doen om iedereen op de vloer te krijgen (wat zeker ook is gelukt). Fijn is ook dat ze zelf een uitgebreide lichtshow meenemen. Dit komt de sfeer op het feest zeker ten goede. De bandleden zijn makkelijk in de omgang en vinden alles prima.

"superrrrr"

Door Marja JANSSEN (Feestdatum: 23-09-2017, feestlocatie: Afferden)

5 / 5

Jullie hebben voor een topfeest gezorgd bij Noortje en Bjorn. Het was geweldig. Jullie allemaal super bedankt. Hebben alleen maar leuke reacties gehad.

"Geweldig"

Door Cristo Peters (Feestdatum: 08-09-2017, feestlocatie: Active Partyworld Druten)

5 / 5

Een professionele band die weet hoe je een feestje moet bouwen.

"Geweldige avond"

Door Anne (Feestdatum: 09-09-2017, feestlocatie: Thuis)

5 / 5

Blind Date heeft een geweldig feest gemaakt van ons huwelijksfeest. Na kort overleg hebben ze onze gasten super aangevoeld en aan het dansen gekregen. Interactief, uitgebreid repertoire en super ervaren. Een aanrader!

"SUPERBAND!!!"

Door Wouter (Feestdatum: 19-08-2017, feestlocatie: Oudendijk Summerparty Vinkennestje)

5 / 5

Wat een superfeest heeft Blind Date ervan gemaakt! Het optreden moest wegens een stortbui onderbroken worden, maar Blind Date trok daarna de gordijnen gewoon weer open en feestte tot in de kleine uurtjes vrolijk verder! TOP!

"Blind date is een echte aanrader."

Door Debbie en Serge (Feestdatum: 07-07-2017, feestlocatie: De Linde Puiflijk)

5 / 5

Het was geweldig. We hebben een top avond gehad. Blind date is een echte aanrader. Weet je wat ik ook veel hoor. Dat het zo super leuk is dat jullie zelf ook mee doen op de dansvloer. daar hoor ik veel mensen over, dat ze dat ze leuk vonden. Dus ik zou zeggen blijven doen, want dat blijft bij iedereen bij. Nogmaals erg bedankt dat jullie ons een hele mooie bruiloft feestavond hebben bezorgd.

"Super"

Door Desiree (Feestdatum: 18-07-2017, feestlocatie: Elst gld)

5 / 5

Ik vond heel gezellig goede band drummer zangeres en zangers de hele band is top

"Wat een geweldige band!"

Door Anneke en Fred (Feestdatum: 01-07-2017, feestlocatie: Kloosterhotel La Sonnerie)

5 / 5

Wat een geweldige band, ons bruiloftsfeest is door jullie geweldige optreden een fantastisch feest geworden. In één woord super. De klasse van alle bandleden zonder uitzondering is van een geweldig niveau hoop nog eens van een optreden van jullie te mogen genieten, dank nogmaals hiervoor. !!!!! Blind Date DE coverband uit Maas en Waal! 100% muziek, 100% humor, 100% interactie, maar vooral 200% FEEST!

"Geweldig! Wat een feest"

Door Carola Broek (Feestdatum: 09-07-2017, feestlocatie: Veeningen Feest)

5 / 5

Het was hard werken maar wat een feest!!! Super

"SPETTEREND LIVE MUZIKALE BAND"

Door berrie croonen (Feestdatum: 07-07-2017, feestlocatie: Zaal de Linde Puiflijk)

5 / 5

Fantastisch muzikale band Vocaal zeer sterk Muzikaal topkwaliteit,interactie met publiek van begin tot het eind.Búhne uitstraling is geweldig en hebben plezier op het podium !! Trots op deze geweldige band en absolute aanrader !!!!!!! GARANT HET DAK ERAF !!! FEEST!!!!!

"super"

Door oranjevereniging Wolfheze (Feestdatum: 27-04-2017, feestlocatie: Wolfheze )

4.8 / 5

Leuk team. Voelen publiek goed aan en passen zich snel aan het publiek aan Enthousiast komen echt om een feestje te bouwen. Geluid prima geregeld. Eigenlijk gewoon heel goed!!!

"in één woord GEWELDIG"

Door John de Goeij (Feestdatum: 06-05-2017, feestlocatie: RVV DHZ - Rotterdam)

5 / 5

Wat een geweldige band is dit zeg, kreeg van meerdere mensen dit te horen. Dankzij deze band is ons feest onvergetelijk geworden. Als je een echt goede band zoekt, stop met zoeken en Blind Date boeken. Wil jullie ontzettend bedanken voor deze avond, zal bij mij en vele anderen in ons geheugen blijven zitten.

"Een fantastische band met super enthousiaste muzikanten."

Door Huisman Etech Experts (Feestdatum: 28-10-2016, feestlocatie: Active Party World)

4.4 / 5

Personeelsfeest was een succes, mede door de enthousiaste inbreng van Blind Date. Geweldige muziek en een gezellige band. Echt een aanrader.

"Eén groot feest! Precies wat we wilden!"

Door Twan en Annemieke van Soest (Feestdatum: 16-09-2016, feestlocatie: Residence Rhenen)

4.8 / 5

Tijdens het eerste bezoek aan een optreden van Blind Date waren we overtuigd! Deze band heeft alles in huis om een feestje te bouwen! En dat was precies wat we wilden voor onze bruiloft! Enn.. Dat hebben ze volledig waargemaakt! Je merkt aan alles het plezier dat de bandleden met elkaar hebben, en dat maakt het tot één groot feest! Super bedankt voor jullie bijdrage aan ons bruiloftsfeest!

"Helemaal super!"

Door Dirk & Marjan (Feestdatum: 10-09-2016, feestlocatie: Heerlijkheid Mariënwaerdt )

4.8 / 5

Super avond gehad met Blind Date! Goede en passende muziek, veel interactie met het publiek. Muziek sloeg perfect aan op onze gasten! We hebben erg veel positieve reacties gehad! Het was één groot feest! Bedankt!

"Geweldig!"

Door Am van rijn (Feestdatum: 17-09-2016, feestlocatie: T woud. Oss)

5 / 5

Super leuk feest gehad! Mooie locatie en zeker ook een super leuke band! Ze spelen vanalles waardoor t iedereen naar de zin was! Dus zoek je een band voor je feest,dan is Blind Date een prima keuze!

"Topband!!"

Door Marriette grim (Feestdatum: 17-09-2016, feestlocatie: Het woud oss)

3.8 / 5

Goede muziek. Van disco tot top 40 tot Nederlandstalig! In één woord geweldig ! En ook leuk dat een familielid nog een lied van Anouk mocht zingen!!. Kei mooi!!

"Het was een TOP FEEST!!"

Door Marlies de Klein - Van Welie (Feestdatum: 09-09-2016, feestlocatie: thuis in Winssen)

4.6 / 5

Wij vierden onze bruiloft thuis in een tent. Met daarbij Blind Date als band. Zij maakte er van het begin tot het einde een feestje van. De sfeer zat er vanaf het begin gelijk in.

"Simpelweg FANTASTISCH"

Door Jeroen en Annemarie (Feestdatum: 26-04-2016, feestlocatie: Kasteel Wijenburg)

5 / 5

Blind Date kenden we al van de feesten in de omgeving waar ze regelmatig komen optreden. Toen we besloten hadden een band te willen op onze bruiloft was Blind Date dan ook onze eerste keuze. Na een bezoek aan een repetitie was de keuze al helemaal duidelijk en hebben we direct alle andere afspraken afgezegd. Blind Date moest en zou op onze bruiloft komen spelen. Gelukkig bleken ze nog beschikbaar op onze trouwdatum en dus direct een optie genomen. Na een bezoek aan de locatie en alle details doorgesproken te hebben met de band hebben we de boeking definitief gemaakt. Over het feest zelf kunnen we een lang verhaal ophangen hier, maar het was gewoon in 1 woord FANTASTISCH! Wat een sfeer heeft Blind Date het feest gegeven, er is niet 1 moment geweest dat de dansvloer niet volledig gevuld was (behalve dan tijdens de openingsdans). Ze spelen goed in op de wensen van het publiek en voelen dit feilloos aan. Blind Date, nogmaals ontzettend bedankt voor deze geweldige avond! Jeroen en Annemarie

"het was echt super"

Door Jurgen van den brandt (Feestdatum: 10-06-2016, feestlocatie: Kakelbont Tilligte)

5 / 5

Het was echt een super mooi feest. De band had de sfeer er lekker snel in zitten en dat lieten ze ook niet meer los echt te gek.

"zeer goed"

Door C. Kamer (Feestdatum: 25-06-2016, feestlocatie: bedrijfsfeest aarlanderveen)

4.8 / 5

gezellige mensen, uitgebreid repertoire, staan open voor verzoeknummers, goede geluidssterkte, kortom: gewoon goed. Als we nog eens een feestje hebben, zullen we zeker aan Blind Date denken!

"jullie waren geweldig!!!! sprankelende energie samen"

Door yvonne eerdman (Feestdatum: 10-06-2016, feestlocatie: tilligte)

4 / 5

In verbinding met de mensen..top!!!

"Top band"

Door René de Haan (Feestdatum: 10-06-2016, feestlocatie: Kakelbont )

5 / 5

Heerlijke avond gehad met de band blind date goede muziek en goed geluid ook het repertoire was top.

"Super goede band"

Door Anja withag (Feestdatum: 10-06-2016, feestlocatie: Kakelbont tilligte)

5 / 5

Ze spelen in op t publiek precies de muziek die overal bij past

"Geweldige aanvulling op ieder feest!"

Door Brenda en Arjan (Feestdatum: 29-04-2016, feestlocatie: Kottink in geesteren)

0 / 5

Een erg leuke en goede band! Vriendelijke bandleden, krijgt de stemming er goed in. Wij hebben mede dankzij blind date een top feest gehad!

"Super professioneel en een heel uitgebreid repertoire!!! Real Party Band"

Door Helen Ward (Feestdatum: 14-11-2015, feestlocatie: Personeelsfeest van Modine B.V. in Fitland Hotel De Vrije Teugel)

5 / 5

Een super gave band die 'barst' van ervaring en energie! Tijdens ons Personeelsfeest brachten zij de sfeer er goed in, ondanks dat de mensen nu niet de grootste Party Animals waren.... Zij hielden de boel gaande en zeer zeker brachten ze een heel gevarieerd programma... Aanrader voor ieder goed feestje! Voor herhaling vatbaar!!! Geertje en mannen bedankt!!!

"Een top class band!"

Door Robèr Nikkelen (Feestdatum: 20-06-2015, feestlocatie: Druten)

5 / 5

Ondanks het slechte weer maakte ze er een goed feestje van! Goede professionele muzikanten die het enthousiasme goed overbrengen op het publiek. Lichtshow brengt leuke sfeer met zich mee, zeker een band waar we nog veel van gaan horen!

"Sfeermaker ten top en geweldige interactie met het publiek !"

Door Henry (Feestdatum: 13-09-2015, feestlocatie: Beuningen)

5 / 5

Gezien op het nazomerdag-event in Beuningen. Erg leuke band die ondanks de doorloop op zo?n dag toch nog veel mensen wisten te pakken ! Leuke groep bij elkaar. Zowel podium als de muziek was goed verzorgd, hopelijk tot volgend jaar ! Ook nog erg genoten van een mooie drum-solo !

"Een hartikke gezellige sfeermakende band"

Door Roos (Feestdatum: 15-09-2013, feestlocatie: Beuningen)

5 / 5

De vrolijke uitstraling en het plezier, in het muziek maken, straalt van de bandleden af.

"Super stemming-makers én stemming-vasthouders."

Door José (Feestdatum: 03-03-2014, feestlocatie: De Pas in Heesch)

5 / 5

Tijdens carnaval in de Pas in Heesch kennis gemaakt met deze band. Alles klopt, uitstraling, interactie met het publiek. Wij waren verbaasd over hoe de band inspeelde op de vragen van het publiek, jong en oud. En hoe ze het publiek erbij betrokken. Het wisselende repertoir, telkens komen er nieuwe nummers bij. Dan nog het enthousiasme van de bandleden, het samenspel, enorm leuk om te zien.

"Altijd feest als Blind Date is geweest"

Door Mirjam (Feestdatum: 08-06-2013, feestlocatie: diversen)

4 / 5

Superleuke, keigezellige band. Jullie zijn altijd enthousiast en weten van elke gelegenheid een groot feest te maken. Of het nu een bruiloft, tentfeest of carnavalsfeest is. Jullie voelen perfect aan wat het publiek wil en spelen daar altijd op in.

"het swingt de pan uit"

Door Patricia (Feestdatum: 13-09-2015, feestlocatie: Beuningen)

5 / 5

Wat een grote variatie in repertoire, letterlijk en figuurlijk voor jong en oud. Van hollandse meezingers tot rock. Super om te zien hoe jullie het publiek erbij betrekken en de kinderen vermaakten. Ook de humor ontbreekt niet in jullie optreden, een band vol gezelligheid. En wat een leuke look hebben jullie met elkaar, ieder wat anders maar extra leuk bij elkaar. Let vooral op de schoenen!!

"Geweldig"

Door Nicolien & Antoine (Feestdatum: 05-10-2015, feestlocatie: Besloten feest)

5 / 5

Wat een waanzinnig goeie en professionele band zijn jullie toch! Wij hebben genoten van jullie optreden en de reacties zijn louter positief. Het is bijzonder om te zien en te merken hoe goed jullie de sfeer aanvoelen. Jullie passen de playlist aan en nemen het initiatief. Een goeie band is een basisvoorwaarde voor elke geslaagde feestavond. Prettig dat dit bij jullie in goede handen is. Jullie hebben niet alleen iedereen (!) op de dansvloer gekregen, maar ook een zeer positieve bijdrage geleverd aan de sfeer en de feestvreugde. Nogmaals bedankt voor een spetterende avond.

"super"

Door gijs (Feestdatum: 03-10-2015)

5 / 5

vette band volle tent ,leuk met het publiek bezig en lange sets en korte pauzes supperrrr!!!!

"grandioos"

Door heidi (Feestdatum: 05-09-2015)

5 / 5

5 sept op de airbornewandelmars een super band die interactie heeft met het zowel het jongere als oudere pubiek. ze schakelen makkelijk na de behoefte van het publiek... zo is het dus gewoon altijd een feestje!


Repertoire

POP

Abba - Does your mother know

Adele - Make you feel my love

Baseballs - Umbrella

Beat the Pussycat

Bob Marley - Could you be loved

Beyonce - Crazy in love

Blues Brothers - Medley

Caro Emerald - That man

Chris Cab - Liar Liar (Es m)

Dolly Dots - Love me just a little bit…

Faith Evans - Mesmerized

Felix Jeahn - Ain't nobody

Girls Aloud - Jump

Gossip - Heavy Cross (F)

Grease Megamix

Gustavo Lima - Balando

Icona Pop - I love it

JLO - Let's get loud

Katrina & The Waves - Walking on Sun..

Kiki Dee - I've got the music in me

Lulu - Shout

Maroon 5 - Move like Jagger

Martin Solveig - Hello

Megan Trainor - All about that base

Olly Murs - Wrapped up

Omi - Cheerleader

Pharell Williams - Happy

Robbie Williams - Angels

Robbie Williams - Candy

Robbie Williams - Rock DJ

Snowpatrol - Just say yes

UB40 - Sing our own song

Yolanda be cool

FEEST

Alex - Festival der liefde

Alpenzusjes - Naar voren naar achter

Andre Hazes - Medley

André Hazes - Zij gelooft in mij

Anton aus Tirol

Apres Ski Medley (Jij bent de zon)

Arie Ribbens - Polonaise Hollandaise

Guus Meeuwis - Brabant

Butemars

Caro Emerald - Bad Romance

Danny en Mieke - Zaterdagavond

Dario - De Clown

Dario - Malle Babbe

De Sjonnies - Japapa

De Sjonnies - Roos in je blonde haren

De zware jongens - Jodeljump

Der Alte Dessauer

Dikdakkers - Medley

Doo wah Diddy

Frans Bauer - Heb je even voor mij

Gebroeders Ko - Schatje mag ik je foto

Gerard Joling - Dan voel je me beter

Guus Meeuwis - Het dondert en het…

Havenzangers - Countrydans

Havenzangers - 's Nachts na tweeen

Helemaal Hollands - Waar is dat feestje

Helemaal Hollands Medley

Hendjes de lucht in

Henkie - Lief klein konijntje

Hermes House Band - Country Roads

Hermes Houseband - Que Sera Sera

Het Feestteam - Ik neem je mee

Imca Marina - Viva Espagna

Jan Smit - Als de morgen is gekomen

Jan Smit - Als de nacht verdwijnt

Jan Wayne - Because the night (los)

Johnny - De vrolijke koster

WC Experience - Kloempestoemper

Gigi - d'Agostino - l'amour toujour

Lawineboys - Sex met die kale

Leo Nardell - Laat de boel maar lekker w.

Matthias Rheim - Verdammt ich lieb..

Melrose - Oohhh

Mickey Krause - Nur noch schuhe an

Move It - I save the day

Nick en Simon - De Soldaat

Nick en Simon - Rosanne

Pap en Pudding - Oan de kant

Parla & Pardoux - Liberté

René Schuurmans - Hela Ho

René Schuurmans - Laat de zon in je hart

René Schuurmans - Steeds als ik haar…

Ronnie & Ciska - Kermis

Rowwen Heze - Bestel mar

Rowwen Heze - Vergaete

Sjeng oan de Gaeng

Snollebollekes - Snollebollekes

Snollebollekes - Vrouwkes

Soundconvoy - Wir wollen die Eisbären sehen

Stef Eckel - De woonboot

Sugar Lee Hooper - De wandelclub

Sweet Caroline

The Pogues - Fiesta

Vengaboysmedley

Wolter Kroes - Ik heb de hele nacht…

Wolter Kroes - Viva Hollandia

NEDERLANDS

BZB - Echte vrienden

BZB - Koning Pintenman

De Dijk - Ik kan het niet alleen

De Kreuners - Ik wil je

Gerard - Joling - Maak me gek

Guus Meeuwis - ik ook van jou

Marco Borsato - Ik leef niet meer voor jou

Marco Borsato - Je hoeft niet naar huis

Marco Borsato - Medley

Mooi Wark - In de blote kont

The Scene - Blauw

DISCO - SOUL - DANCE

Anita Meijer - Why tell me why

Aretha Franklin - Think

Avicii - Wake me up

Armin van Buuren - This is what it feels like

Clean Bandit - Rather be

Calvin Harris - Thinking about you

Black Eyed Peas - I gotta feeling

Cee Loo Green - Fuck you

Daft Punk - Get Lucky

Discomedley

Gerri Halliwell - It's raining men

Happy Hardcore medley

Jacksons - Blame it on the Boogie

Jess Glynn - Hold my hand

LMFAO medley

Loreen - Euphoria

Marianne Rosenberg - Ich bin wie du

Mark Ronson - Uptown Funk

Michael Jacksonmedley

Rihanna - We found love

Robin Thicke - Blurred Lines

 


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
B-normal B-normal

Voor elk wat wils, van jong tot oud. Alles kan bij B-Normal! Samen vormen deze bandleden in het echte leven een stel, waardoor ze heel goed op elkaar ingespeeld zijn en precies weten wat ze aan elkaar hebben. Over het repertoire hoef je niet te twijfelen: van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie ...

€ 1050

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Blind DATE.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Blind DATE.

(40) |

€ 2295

|

5

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen