Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De beste bands uit Utrecht

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Utrecht is een echte muziekstad. Je vindt er de leukste cafés en kroegjes, het tweeduizendjaar oude Domplein en de markante Domtoren. Omdat er elk weekend wel wat te doen is op het gebied van muziek, zijn er ook veel bandjes in de stad ontstaan. In dit blog lees je over de beste coverbands en feestband die Utrecht te bieden heeft!


Voor elk soort feest is de perfecte band te vinden. Daar geloven wij in. En al helemaal in Utrecht, want het aanbod is ontzettend groot. Ook mooi meegenomen: Utrecht is de meest centrale provincie van ons land. Voor alle bands is een stukje reizen geen enkel probleem, maar bands uit Utrecht kunnen zo bijna door het hele land spelen. Genoeg daarover, tijd voor de beste bands uit Utrecht!
 

Round About Now

Meer informatie over deze band
Om deze band kun je eigenlijk niet heen! Onder andere bekend van RTL 4 spelshow The Big Music Quiz, waar ze de vaste huisband waren tijdens de opnames. Alle bandleden leven van de muziek en hebben passie voor het vak. Voor een solide, energieke en veelzijdige show zit je goed bij Round About Now. De bandleden vormen in het echte leven ook en hechte vrienden groep, en dat merk je op het podium. Het enthousiasme en de lol spat er tijdens het spelen van af!
 

Funhouse

Meer informatie over deze band
Soms wil je gewoon alleen maar dansen op een feestavond. De hele avond lang. De beste klassiekers, de meest pompende soul en disco hits en een dynamische live-act. Funhouse brengt precies zo’n avond. Met een vierkoppige ritmesectie en enthousiaste zanger én zangeres zorgen ze er voor dat jij de hele avond blijft bewegen. Eventueel is de band uit te breiden met een paar fantastische blazers om het plaatje compleet te maken!
 

Tiny Ann

Meer informatie over deze band
Tiny Ann herken je meteen: drie top muzikanten en een kleine zangeres met een grote stem. Alle bandleden zitten diep in de muziekwereld verweven en spelen al jaren samen. Een feestavond met Tiny Ann staat garant voor lachende, dansende en meezingende mensen! Deze geweldige band speelt een breed repertoire en doet het goed op zowel bruiloften en jubilea als bedrijfsfeesten en feesttenten!
 


Top Bottom DJ and Vocals

Meer informatie over deze band
Wil jij de flexibiliteit van een DJ, maar ook de echte energie die een live act naar je feest brengt? Dan is Top Bottom DJ and Vocals perfect voor je feest. Met zijn draadloze microfoon in de hand bouwt de enthousiaste zanger echt een feestje samen met alle aanwezigen. De DJ draait tussen de live sets door afwisselende, dansbare muziek. De perfecte combinatie voor een feestje!
 

Amuze

Meer informatie over deze band
Als afsluiter van de beste bands uit Utrecht hebben wij een akoestische act: Amuze. Heerlijk voor op de achtergrond, maar ook zeker dansbaar en swingend. Naast een zangeres en gitarist komt de band namelijk standaard met percussionist. Deze brengt het ritme element in de muziek en maakt dat Amuze nét even wat meer biedt dan de standaard akoestische band.
 

Boek de beste bands uit Utrecht bij Bandzoeker

Het lijkt mij wel duidelijk, de beste bands uit Utrecht vind je bij Bandzoeker. Naast deze vijf bands zijn er op onze website nog veel meer te vinden. Allen geverifieerd door onze experts! Zoek jij een feestband, achtergrondmuziek of andere andere act voor een feestje in de omgeving van Utrecht? Neem dan een kijkje op onze site of stuur een mailtje naar info@bandzoeker.nl!
 

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen