Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Funhouse

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Funhouse

Gezelligheid Enthousiasme Entertainers

Boek een super dynamische live-act, Soul, Disco en Dance classics aangevuld met recente hits gespeeld door topmuzikanten. Funhouse is een en al enthousiasme en uitstraling en ze deinzen ook zeker niet terug om het publiek hierbij te betrekken. Hierdoor zetten ze een show neer waar niemand omheen kan als er geswingd moet worden. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of studentenfeest betreft. Tot op de dag van vandaag is 'Funhouse' nog steeds een van de, zo niet de 'swingendste' band van Nederland die met hun bezetting bestaande uit een sterke vier koppige ritmesectie, een zanger en een zangeres, van elk feest ook echt een feest kan maken waar nog lang over nagepraat zal worden.

Funhouse is ook te boeken met 7 of 8 bandleden, met blazers van wereldformaat!Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

15 reviews

Schrijf review

4.85 / 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen:

Uitstraling

4.9 / 5

Professionaliteit

4.9 / 5

Repertoire

4.7 / 5

Prijs / Kwaliteit

4.9 / 5

Interactie met publiek

4.9 / 5

"In een woord geweldig!!"

Door Magda donos (Feestdatum: 11-03-2023, feestlocatie: Boostenhof)

5 / 5

11 maart 2023 heb ik mijn 50 jarige verjaardag gehouden in Cafe zaal de boostenhof in blerick!! Het was een geweldig feest en heb zeer zeker genoten vooral van jullie. Het was precies naar mijn verwachtingen gegaan. Lieve mensen zijn jullie en erg professioneel!! Jullie zijn top!!! Bedankt voor deze geweldige avond!!! Groetjes magda donoso

"Fantastische en professionele muzikanten"

Door Jolly en Eduward (Feestdatum: 23-12-2022, feestlocatie: Boode in Bathmen)

5 / 5

Ons bruiloftsfeest was een daverend success, vooral door jullie fantastisch optreden en repertoire die 100% aan onze wensen en verwachting voldeed. Jullie hebben ons een onvergetelijk avond bezorgd. Onze welgemeende dank geldt voor al jullie professionele muzikanten en bovenal jullie zangeres.

"Geweldig! Top muzikanten! Mooi feestje!"

Door Tino & Monique Hijmering (Feestdatum: 17-09-2022, feestlocatie: De Deel Eemnes)

5 / 5

Wat een lieve mensen en top muzikanten! Ze hebben er een geweldig feest van gemaakt, waarbij de dansvloer de hele avond gevuld was. We hebben er zo van genoten! Ben je op zoek naar een fantastische disco/soul band? Zoek dan niet verder: dit is de aanrader! Groetjes aan allemaal, Tino & Monique

"Fantastische band!"

Door Anette (Feestdatum: 17-06-2022, feestlocatie: Landgoed Klarenbeek)

5 / 5

Funhouse speelde op ons bedrijfsfeest. Ze gaven een wervelende show, met een geweldige performance. Ze zijn heel professioneel, hebben oog voor het publiek en betrekken je erbij. Echt een aanrader!

"Grandioos"

Door Maurice (Feestdatum: 28-05-2022, feestlocatie: Winselerhof )

5 / 5

Kan goed inspelen op de gasten, ook een ieder van de professionele band let goed op elkaar en geeft en ieder zijn podium ? mooi verschillend genre en een mooi en diverse zang van verschillende artiesten.

"Meer dan geweldig!"

Door Jeanette Damkot- Haagen (Feestdatum: 09-04-2022, feestlocatie: Blend 61 Winterswijk )

5 / 5

Ook voor een kleinere zaal h��l geschikt. Ondanks de 6 personen. Super geluid, passen zich aan, aan het publiek. Echt party en soul. Weet dat ze van ver komen, maar hoop ze vaker tegen te komen

"Het was geweldig"

Door Martin Van Ommen (Feestdatum: 04-09-2021, feestlocatie: Aero Club Salland)

4.4 / 5

Ondanks dat ze 2 jaar niet samen hebben gespeeld, stonden ze er als hun laatste optreden. Dat zegt iets over de muzikaliteit van deze bandleden. Goeie opbouw van de muziek naar uiteindelijk groot feest waarbij het dak eraf ging. Top!

"Na 10 jaar nog altijd een top band!"

Door Ton en Jacqueline (Feestdatum: 05-10-2019, feestlocatie: Parkrestaurant Anafora )

4.8 / 5

Wow, na 10 jaar nog altijd een top band! 10 jaar geleden zorgde Funhouse voor een knalfeest op onze bruiloft. 10 jaar later wilden we met ons jubileum onze bruiloft evenaren. Hoe leuk om dit met dezelfde band te doen?! En evenaren? Jazeker, Funhouse heeft ook na 10 jaar weer voor een fantastisch feest gezorgd! Bedankt en tot over 10 jaar!!

"Een geweldige band met goede muziek!"

Door Michiel & Laura (Feestdatum: 25-05-2019, feestlocatie: Huis de Voorst )

5 / 5

Een band kiezen zonder dat je weet hoe ze live spelen (YouTube klinkt toch altijd anders) is best spannend. Toch kozen we meteen voor Funhouse toen we een repetitie van ze hadden bijgewoond. De klik was er meteen. Het is een leuke groep mensen met een grote passie voor muziek. Dat straalden ze dus ook uit op onze bruiloft. We hadden een belangrijk verzoek; of ze ons openingsnummer ook wilden spelen voor ons (I get to Love you - Ruella) waar wij een dans op hadden geoefend. Dat was best spannend omdat we niet wisten hoe het zou gaan klinken, maar ze hebben het geweldig uitgevoerd! Complimenten voor de zang en lichte toevoeging van percussie (bv. de chimes) bij dit stuk. De opstelling moest klein blijven i.v.m. de beperkte ruimte in de danszaal en dat is ze goed gelukt. In het begin was het lastig om iedereen de dansvloer op te krijgen , maar dat lag voor het grootste deel waarschijnlijk aan dat het er zo warm was. Het raam ging open en toen het wat afkoelde en de zangeres de mensen van buiten meelokte naar de danszaal, kregen we de dansvloer uiteindelijk vol en werd het een onvergetelijke avond. Complimenten voor de communicatie (dank je wel Koert) en bedankt voor de geweldige avond die jullie ons bezorgd hebben!

"Geweldige band met veel positieve energie"

Door Willem en Danielle d eVries (Feestdatum: 02-02-2019, feestlocatie: Parimari Bar in Haarlem)

5 / 5

Je vraag je af waarom mensen voor hun feesten en partijen een DJ nemen i.p.v. een live band. Funhouse gaf ons feest 200% meer plezier en energie. Alle gasten waren lovend over deze band. Het repertoire en de wijze waarop dit ter uitvoering werd gebracht was super. Zeker boeken als je een geweldige avond wilt....

"Gewéldig !"

Door Sandra Sierat (Feestdatum: 17-11-2018, feestlocatie: De krommedoes)

5 / 5

Gewoonweg Fantastisch! En wat een leuke mensen! Echt een aanrader voor je feest compleet te maken.

"Geweldige band."

Door Arie (Feestdatum: 25-08-2018, feestlocatie: De Merx Berghem)

4.8 / 5

Fun House s een geweldige band, ze hebben op ons feest een gezellige sfeer weten te maken disco met 'n randje soul en jazz ze trekken met hun muziek de dansvloer helemaal vol. We hebben echt genoten van Fun house

"Fantastische verjaardag met deze swingende band"

Door Louise de Wit (Feestdatum: 29-12-2017, feestlocatie: Cafe bij de Buren Wieringerwerf)

5 / 5

Op de valreep van 2017 hebben we een geweldig leuke verjaardag beleefd met Funtastic Wat een leuke en swingende band. De band speelde lekkere rustige muziek tijdens het buffet en transformeerde daarna in een super partyband...geweldig.

"Geweldige band, perfect een onverwacht kleine groep weten te entertainen"

Door Robin van Beek (Feestdatum: 23-09-2017, feestlocatie: De Lievelinge)

5 / 5

Super leuke band. Goede nummers, veel enthousiasme, veel complimenten uit het publiek (dat zegt immers het meest). Het was ons trouwfeest in een oud-Hollandse spiegeltent op kampeerterrein De Lievelinge. Door de lange dag, oppassen die afgelost moesten worden en lange autoriten bleef niet iedereen tot het eind. We bleven van een toch al kleine, intieme groep met erg weinig mensen over. Dat lag overigens zeer zeker niet aan de band, laat dat even duidelijk zijn. Maar hoe ze dit opvingen was perfect: de bassist ging tussen het publiek staan, de zangeres maakte het extra interactief. Ook hadden ze speciaal voor ons het nummertje van mijn ouders ingestudeerd (House of the Rising Sun). De voorpret was overigens ook leuk: we mochten bij een repetitie aanwezig zijn. Een bijzondere ervaring waar we erg enthousiast van werden. Ik raad deze band niet alleen maar aan, bij mijn volgende feest zullen wij ze zeker weer boeken. Ze zijn echt goed.

"Fantastisch!"

Door Karin Thelen (Feestdatum: 05-09-2015)

4 / 5

De band was echt wat ik gehoopt had, een band die stemming kan maken en die het publiek aanvoelt. Het heeft ons personeelsfeest 'gemaakt' zo te zeggen. Echt een aanrader voor ieder feest waar dansen en gezelligheid voorop staan.


Repertoire

SOUL/DANCE/DISCO

Ain’t nobody - Chaka khan

Another Day - Jamie Lidell

Back in love - L.t.d.

Bad Girls - Donna Summer

Bad Habits - Jenny Burton

Barry White - The first, the last, my everything

Blame it on the boogie - Michael Jackson.

Blow me away - Alain Clark

Blurred Lines - Robin Thicke

Boogie Wonderland - Earth wind & fire

Brick house - Commodores

California Gurls - Kate Perry Ft Snoop Dog

Call me Maybe - Carly Rey Jepson

Canned heat - Jamiroquai.

Carwash - Rose Royce/Cristina Aguilera

Celebration - Kool & the Gang

Crazy in Love - Beyoncé

Cream - Prince

Disco inferno - The Trammps

Don’t you worry…  - Stevie wonder

Evacuate the dancefloor - Cascada

Forget You - Cee Lo Green

Get Lucky - Daft Punk Ft Pharrel

Happy - Pharrel

Hot shot Karen Young

I feel good - James brown

I Gotta Feeling - Black eyed Peas

I wish - Stevie Wonder

I’m coming out - Diana Ross & Supremes.

I’m every woman - Chaka kahn

I’m outta love - Anastacia

Killersong - Seal

Kiss - Prince

Lets groove tonight - Earth wind & fire

Mercy - Duffy

Mesmerized Faith - Evans

Not that kind.. - Anastacia

Nutbush - Tina turner

Once in my life - Stevie Wonder

Pappa was a rolling stone - Seal

Pick up the pieces - Average white band

Play that funky music - Wild cheri

Pointer Sisters - Happiness

Proud Mary - Tina Turner.

Rather be - Clean Bandit feat Jesse Glyn

Relight my fire - Dan Hartman

Rely on You Paloma - Faith

September - Earth wind & fire

Sexmachine - James brown

Shout - Trammps

Signed sealed delivered - Blue feat. Stevie wonder

Somebody elses guy - Jocelyn brown

Soul with a capitol s - Tower of power

Soulmine - Tower of power

Stomp Brothers - Johnson

Superstition - Stevie wonder

Take Back the Night - Justin Timberlake

Tell me ‘bout it - Joss Stone

Think - Aretha Franklin

Think - Lyn Collins

This ain’t gonna work - Alain Clark

Treasure - Bruno Mars

Uptown Funk - Mark Ronson

You had me - Joss Stone

DANCE

Feel so close - Calvin Harris

Titanium - David Guetta

Mesmerized - Faith Evans

We Found love - Rihanna

Only Girl in the world - Rihanna

I Don't like it - Flo Ri Da

DANCE/SOUL/DISCO MEDLEYS

Michael Jackson Medley

Day&Night

Wanna be starting something

Thriller

DANCE MEDLEY

Feel what you want

Everybody dance now

Love 4 love

CHIC/NILE RODGERS MEDLEY

Chic chic

I want your love

Lost in Music

Upside down

The greatest dancer

Good Times

EARTH, WIND & FIRE MEDLEY

Sing a song

September

Boogie Wonderland

Let’s Groove tonight

MINI DISCO MEDLEY

Ain’t no stoppin’

Dance across the floor.

CRAZY MEDLEY

Crazy in Love - Beyoncé

CrazyGnarls - Barley

POP

A little less conversation - Elvis P. feat. junkie XL

Abba - Dancing Queen

All Night long - Lionell Richie

Angels - Robbie Williams

Domino - Jessie J

Faith - George michael

Feel - Robbie Williams

Girl - Anouk

Happy - Pharrel Williams

I don’t feel like dancing - Scissor sisters.

I’m so exited - Three degrees

Rock dj - Robbie Williams.

Sex on Fire - Kings of Leon

Sing it back - Moloko

Something got me started - Simply Red

This Love - Maroon 5

Valerie - Amy Winehouse

NEDERLANDSTALIG

Alles is liefde - Bløf

Dansen op de vulkaan - De Dijk

Dichterbij dan ooit - Bløf

Ik kan het niet alleen - De Dijk

Ik leef niet meer voor jouw - Marco Borsato

Jij bent zo - Jeroen van der Boom

Laat t vanavond gebeuren - De Dijk

Nee je hoeft niet naar huis vannacht - Marco Borsato

Sexy als ik dans - Nielson

EASY

Ain’t no sunshine - Bill Whithers

don’t no why - Norah Jones

Easy Faith no more

Georgi Porgy - Toto

Get Here - Oleta Adams

Human Nature - Michael Jackson

I can’t make you love me - Bonnie Rait

Lovely Day - Bill Withers

Natural Woman - Aretha Franklin

Right to be Wrong - Joss Stones


Anderen bekeken ook

RootZ RootZ

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften. Bij welke gelegenheid kan de bijzonder ervaren top-coverband RootZ het dak er eigenlijk niét afspelen? Zes bandleden met een vracht aan ervaring in het circuit, hebben hun krachten gebundeld en RootZ is daarvan het spectaculaire resultaat: een cove...

€ 2400

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Yesz Yesz

Op zoek naar een band die het plezier van het optreden voorop heeft staan én dit op elk feest weer uitstraalt? Dan moet je zeker Yesz hebben! Dit is namelijk niet alleen een band, maar ook een hechte vriendenclub.   De band bestaat uit zes goed op elkaar ingespeelde muzikanten, waaron...

€ 1445

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Funhouse.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Funhouse.

(15) |

€ 2050

|

6

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen