Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De perfecte livemuziek op jullie Kerst- of nieuwjaarsborrel?

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Daar is 'ie al weer, de winter. Treur niet, deze donkere dagen geven namelijk ook altijd weer reden tot een feestje: de kerst- of nieuwjaarsborrels. Er zijn weinig betere redenen voor een feestje op het kantoor dan het einde van een succesvol jaar. En wat is een feestje zonder live muziek?


Het thema is al bepaald, dus dat scheelt weer. Toch blijven er nog enorm veel opties open. Ga je voor achtergrondmuziek en easy listening in een op en top kerst jasje? Of wil je jouw personeel vanaf de eerste noot met de voetjes van de vloer zien, om tot diep in de nacht te feesten met een complete coverband? Laten we je een handje helpen met een paar voorbeelden met de beste bands voor de juiste sfeer op jullie feest.
 

Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Iedereen zegt er een hekel aan te hebben, maar stiekem verwacht ook iedereen toch wel weer de klassieke kerstliedjes tijdens de winterperiode. Een borrel tijdens kerst is dan natuurlijk ook pas compleet met muziek. Ga je voor de ultieme kerstsfeer, kan Oh Girl je bijvoorbeeld al voor het grootste deel op weg helpen. Dan alleen de versiering nog! Of wat dacht je van de twee prachtige zangeressen van 2 Flowers voor tijdens de nieuwjaarsborrel? Sfeer, live muziek én de mogelijkheid tot dansen in één!

Tip: een intiem duo voor op de achtergrond werkt altijd. The Janssen Family weet met hun repertoire vaak al snel de juiste snaar te raken. En anders spelen te plekke de verzoekjes van je gasten! Die borrel kan niet meer misgaan met bovenstaande bands.
 

Stijlvolle bedrijfsborrel

Soms wil je nét even dat beetje extra tijdens je bedrijfsborrel. Geen kerstliedjes, maar wel sfeer, stijl en kwaliteit. Een solide keuze zou Sadie's Choice zijn. Haar prachtige stem, chique uitstraling en jazzy jasje geven jouw feest de uitstraling die het nodig heeft. Een optreden is altijd geheel naar wens in te vullen. Ook leuk, is het duo Lean on Me. Voor als de focus op netwerken en contact ligt en je een akoestische band wil. Een akoestisch duo is natuurlijk in prijs ook aantrekkelijker dan een band, hoor ik je denken. Maar een band hoeft helemaal niet veel te kosten. Neem de RAE band of Mr J: driekoppig, meerstemmig, alles live en geschikt voor zowel achtergrond als dansbaar!
 

Dansen tot je erbij neervalt

Mocht je het feest tot diep in de nacht door willen laten gaan, kan een echte coverband natuurlijk niet ontbreken. Neem onze band Spotted. Zeven bandleden (het oog wil ook wat), prachtige zanger én zangeres (het oog wil ook wat), standaard een saxofonist en absolute kwaliteit! Voor de mensen die toch echt klaar zijn met de kerstliedjes is Volgende X Beter een goede tip. Pure hits en afwisseling tussen Engels en Nederlandstalig. Bekijk ook Laughter's Fruit nog even, voor als je wilt feesten in stijl. Deze heren kunnen halverwege het repertoire rechtsaf richting de Latin en Spaanse muziek en doen je de winter zo even vergeten!
 

Nog meer hulp nodig?

Stuur ons gewoon even een mail! Via Bandzoeker is een leuke kerstborrel namelijk zo geregeld. Vaak beheren wij de agenda's van onze bands, dus met een kort telefoontje weet je gelijk de beschikbaarheid. Naast bovenstaande bands zijn er natuurlijk nog veel meer opties, zowel qua prijs, bezetting en genre als type feest. We helpen je graag even op weg om de perfecte band of artiest voor jullie feest te boeken! Laat maar komen die grauwe wintermaanden. 
 

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2021
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen