Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Coronavirus: waarom boek je juist nu een band boekt

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

De COVID-19 pandemie houdt de wereld in haar greep. In de beginmaanden zijn alle bijeenkomsten, feestjes en horeca gelegenheden afgelast, verplaatst of gesloten. Wij hebben inmiddels al een flink aantal bruiloften geholpen met het inplannen van een nieuwe datum. De wereld leeft in een rare, onzekere periode. Wat moet ik nou met je feest? Wanneer krijg ik meer zekerheid? Toch is het geen slecht idee om alvast aan de lange termijn te denken, wanneer je van plan bent iets te gaan vieren. Benieuwd waarom? Hieronder lees je het.
 

Agenda’s stromen vol

Bruiloften, dorpsfeesten en bedrijfsfeesten worden vaak maanden van te voren al geboekt. Het is dus geen verrassing dat de bandagenda’s al goed gevuld waren voordat het Corona virus überhaupt het verre Oosten had verlaten. Ondertussen moeten al die feesten die vanwege de overheidsmaatregelen niet door kunnen gaan, wel op een nieuwe datum alsnog plaats gaan vinden. Waar je normaal al aantrekkelijke data hebt om een band te boeken, stromen de plekjes voor de populairste bands nu natuurlijk helemaal vol. En niet alleen door feesten die verplaatst worden. Wanneer de feestjes weer volop zijn toegestaan, zullen naast de mensen die normaal gesproken iets organiseren ook de mensen die dit de afgelopen tijd misschien niet hebben gedaan op zoek gaan naar een band. En dan is de concurrentie groot. Zorg dus dat je niet naast het net vist en boek op tijd!
 

Help de bands een handje

Iedereen heeft het moeilijk dankzij de gevolgen van het coronavirus. Een sector die zich richt op sociaal contact, zoals een kroeg, wordt natuurlijk harder getroffen dan een online webshop met sportartikelen voor thuis. Bands zijn ook onderdeel van zo’n groep die op dit moment geen inkomsten ontvangt. Professionele muzikanten zitten op de zaterdagavond voor Netflix, in plaats van voor het publiek. Wil jij toch al een keer dat ene feest organiseren, maar misschien pas volgend jaar? Waarom zou je het dan nu niet alvast regelen? Dit geeft de muzikanten zekerheid, zij hebben natuurlijk niks liever dan een bomvolle agenda.
 

Korting

Net als reisbureaus en vakantieorganisaties geven veel bands een flinke korting in deze periode. Het grote verschil is dat dit bij bands vaak ook geldt voor data op de lange termijn! Profiteer van deze lage prijzen en leg de band nu vast die jij al een tijdje aan het volgen was. Zo houd jij weer een extraatje over voor de organisatie van jouw feest.
 

Heb ik wel zekerheid?

Toch wel een van de meest voorkomende vragen, en niet voor niets. Boek je een band bij Bandzoeker, dan kies je automatisch voor zekerheid. Ook in deze onzekere periode. Op een feestje moeten jij en jouw gasten zich veilig voelen. Kan dit niet, dan kan je ook niet feesten. Daarom hebben wij voor iedereen die tijdens de periode van overheidsmaatregelen een band boekt, de Corona regeling in het leven geroepen. Wil jij wel vast de band boeken die je op het oog hebt, maar ben je nog niet zeker of het feest rond jouw datum doorgang kan vinden? Je kunt dan geheel kosteloos de datum van jullie boeking verplaatsen naar een nieuwe datum. Zo weet jij zeker dat de perfecte band voor jouw feest ook echt op jouw feest gaat spelen en sta je straks niet achteraan in de rij.
 

Denk om je gezondheid!

Iedereen weet het: als er leuke dingen in het verschiet liggen, geeft dat meer glans aan je dagen. Psychologisch gezien is het goed voor je om iets leuks gepland te hebben. Dit geldt natuurlijk dubbel in een tijd waar we voornamelijk in ons eigen huis zitten, de sociale contacten zich beperken tot een beeldgesprek achter de laptop op de bank of een voorzichtig tochtje naar de supermarkt. Jij wilt toch ook wel een leuk feestje in het verschiet hebben?
 

Overtuigd?

Zo zie je maar, genoeg reden om toch je feestje te gaan plannen. Of het nu voor je gezondheid is, de korting die het kan opleveren of je gewoon jouw favoriete band een hart onder de riem wilt steken. Mocht je nog even willen overleggen of het wel kan, zo'n band op jouw feestje, bel ons dan gerust even op. We helpen je graag met het bekijken van de mogelijkheden!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen