Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Coronavirus: waarom boek je juist nu een band boekt

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087
De COVID-19 pandemie houdt de wereld voor nu in zijn greep. Alle bijeenkomsten, feestjes en horeca gelegenheden zijn afgelast of gesloten. De wereld leeft in een rare, onzekere periode. Toch is  het geen slecht idee zijn om alvast aan de lange termijn te denken, wanneer je van plan bent iets te gaan vieren. Hieronder lees je waarom.

Agenda’s stromen vol
Bruiloften, dorpsfeesten en bedrijfsfeesten worden vaak maanden van te voren al geboekt. Het is dus geen verrassing dat de bandagenda’s al goed gevuld waren voordat het Corona virus überhaupt het verre Oosten had verlaten. Ondertussen moeten al die feesten die vanwege de overheidsmaatregelen niet door kunnen gaan, wel op een nieuwe datum alsnog plaats gaan vinden. Waar je normaal al aantrekkelijke data hebt om een band te boeken, stromen de plekjes voor de populairste bands nu natuurlijk helemaal vol. En niet alleen door feesten die verplaatst worden. Wanneer bijeenkomsten weer zijn toegestaan, zullen naast de mensen die normaal gesproken iets organiseren ook de mensen die dit de afgelopen tijd misschien niet hebben gedaan op zoek gaan naar een band. Zorg dus dat je niet naast het net vist!

Help de bands een handje
Iedereen heeft het moeilijk dankzij de gevolgen van het coronavirus. Een sector die zich richt op sociaal contact, zoals een kroeg, wordt natuurlijk harder getroffen dan een online webshop met sportartikelen voor thuis. Bands zijn onderdeel van zo’n groep die op dit moment geen inkomsten ontvangt. Wil jij toch al een keer dat ene feest organiseren, maar misschien pas volgend jaar? Waarom zou je het dan nu niet alvast regelen? Dit geeft de muzikanten zekerheid, zij hebben natuurlijk niks liever dan een bomvolle agenda.

Korting
Net als reisbureaus en vakantieorganisaties geven veel bands een flinke korting in deze periode. Het grote verschil is dat dit bij bands vaak ook geldt voor data op de lange termijn! Profiteer van deze lage prijzen en leg de band nu vast die jij al een tijdje aan het volgen was. Zo houd jij weer een extraatje over voor de organisatie van jouw feest.

Heb ik wel zekerheid?
Boek je een band bij Bandzoeker, dan kies je voor zekerheid. Ook in deze onzekere periode. Op een feestje moeten jij en jouw gasten zich veilig voelen. Kan dit niet, dan kan je ook niet feesten. Daarom hebben wij voor iedereen die tijdens de periode van overheidsmaatregelen een band boekt, de Corona regeling in het leven geroepen. Wil jij wel vast de band boeken die je op het oog hebt, maar ben je nog niet zeker of het feest rond jouw datum doorgang kan vinden? Je kunt dan geheel kosteloos de datum van jullie boeking verplaatsen naar een nieuwe datum. Zo weet jij zeker dat de perfecte band voor jouw feest ook echt op jouw feest gaat spelen en sta je straks niet achteraan in de rij.

Denk om je gezondheid!
Iedereen weet het: als er leuke dingen in het verschiet liggen, geeft dat meer glans aan je dagen. Psychologisch gezien is het goed voor je om iets leuks gepland te hebben. Dit geldt natuurlijk dubbel in een tijd waar we voornamelijk in ons eigen huis zitten, de sociale contacten zich beperken tot een beeldgesprek achter de laptop op de bank of een voorzichtig tochtje naar de supermarkt. Jij wilt toch ook wel een leuk feestje in het verschiet hebben?

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 57 beoordelingen