Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De beste bands uit Gelderland

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Met Nijmegen, Apeldoorn en Arnhem heeft Gelderland grote feeststeden waar zich dan ook een flink aantal te gekke coverbands hebben gevestigd. De grootste provincie van Nederland heeft naast feestbands ook duo’s, trio en akoestische bands in de aanbieding. Zoek jij een leuke coverband voor jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Via Bandzoeker boek je gemakkelijk een band uit Gelderland. Wij hebben de beste bands uit de provincie hieronder voor je opgesomd!
 

Nxt Level

Meer informatie over deze band
Wil je een band waarbij het repertoire perfect is afgestemd op jouw feest? Nxt Level is dan de juiste keuze! Deze band bekijkt per feest welke genres en nummers het beste zouden passen. Zo weet je zeker dat de muziek aansluit bij jouw smaak en dat van je gasten. Tel daarbij op het enthousiasme van de vijf bandleden en je hebt een onbreekbare feestformule in handen! 
 

RootZ

Meer informatie over deze band
De band RootZ heeft inmiddels zijn sporen wel verdiend in de omgeving van Nijmegen. Er zijn weinig bruidsparen die de band niét voor hun bruiloft hebben geboekt. Deze ervaring op zak maakt RootZ een veilige keuze voor je feest, want ze zijn ondertussen experts in het geven van een knalfeest. Het repertoire is breed, de interactie is klasse, de setlist zit goed in elkaar en het licht en geluid is dik in orde. Wat wil je nog meer van een liveband?
 

Duo Inmost

Meer informatie over deze band
Duo’s zijn een erg leuke toevoeging aan elk soort feest. Dit omdat ze zo enorm veelzijdig zijn, weinig ruimte innemen en een vriendelijke prijs hebben. Duo Inmost is een echt feest duo, dus ze houden van dansen en zorgen dat alle gasten hier aan mee zullen doen. Geschikt voor verjaardagen, jubilea en bruiloften. Ze draaien de hand ook niet om voor een schlagerfeestje, dus reken qua repertoire maar op veel mogelijkheden. Haal pure gezelligheid in huis met dit duo!
 

Acoustic Express

Meer informatie over deze band
Eén van onze meest geboekte duo’s is Acoustic Express. De naam verraadt het al een beetje, maar ze komen met zangeres en akoestische gitarist (die tevens zingt). Met een minimale bezetting creëren ze een maximale sfeer, waarbij de prachtige samenzang je kippenvel bezorgt. Zowel op de voorgrond als de achtergrond inzetbaar, want het duo kan er ook nog een beat onder zetten voor het ritme. Wil je meer body toevoegen aan het geheel, dan kan je ook een toetsenist bijboeken!
 

Blind DATE

Meer informatie over deze band
Feestband Blind DATE heeft de zaakjes goed op orde! Deze knallende partyband houdt niet op met spelen totdat ze zeker weten dat de aanwezigen in de zaal morgen opstaan met spierpijn. Lees hier wat een opdrachtgever over de band schrijft:
“Super!" - Door Jos
★ ★ ★ ★ ★  5 / 5
Leuke band die goed inspelen op de sfeer van het publiek en zelf ook moeite doen om iedereen op de vloer te krijgen (wat zeker ook is gelukt). Fijn is ook dat ze zelf een uitgebreide lichtshow meenemen. Dit komt de sfeer op het feest zeker ten goede. De bandleden zijn makkelijk in de omgang en vinden alles prima.
 

Boek een band uit Gelderland via Bandzoeker

Heb je zo genoeg inspiratie voor jouw feest? Zit jouw perfecte band hier niet tussen, kijken we graag even met je mee. Dat is ons werk! Neem even contact met ons op of kijk verder op onze site. Voordat je het weet heb je de perfecte band uit Gelderland gevonden!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen