Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een leuke en sfeervolle bluesband op jullie feest?

Blues is een van de meest pure muziek genres die er zijn. Emotie, gevoel en je instrument laten praten. Je kan er echter ook alle kanten mee op. Blues kan bijvoorbeeld enorm dansbaar zijn! Als voorganger van de rock-'n-roll en met uptempo beats bieden veel bands de mogelijkheid om los te gaan. Maar ook voor op de achtergrond is blues zeer geschikt, bijvoorbeeld met een akoestische solo gitarist met krachtige zang. Al met al past de blues bij zowel de kleine als grote evenementen, omdat het genre zo toegankelijk is. Interesse? Neem contact met ons op voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

1 Artiest

Zorgvuldig geselecteerd

2 Filters geselecteerd

Blues Avenue Revisited Blues Avenue Revisited

'The Blues had a baby and they called it Rock 'n' Roll' Blues Avenue speelt energiek, vanuit het hart en weten bijna niet van ophouden. Net zoals vroeger in de jukejoints van de Mississippi Delta gaat het dak er af en swingt de hele tent. Wie ooit heeft geroepen dat blues saai is,...

€ 650

|

4

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Hulp nodig?

We helpen je graag met het vinden van de band die het beste past bij jullie feest. Vul je gegevens in en we nemen, geheel vrijblijvend, contact met je op.

Door op versturen te klikken ga je akkoord met onze privacy policy


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde

Live band boeken: 10 handige tips en suggesties

Je zoekt een band voor jouw bedrijfsfeest, festival, bruiloft of verjaardag. Het aanbod is groot, dus waar moet je beginnen met zoeken?

Hoe gaat het boeken van een band via Bandzoeker?

Online je laptop of telefoon bestellen en je vakantie reserveren is heel normaal, maar is het boeken van een band net zo simpel? Hoe gaat dat dan in zijn werk?


Toch op zoek naar andere muziek?

Kijk vooral ook even bij de andere genres! Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina. Hulp nodig? Neem dan gerust even contact met ons op, dan geven wij je een persoonlijk en vrijblijvend advies.


Geverifieerde artiesten Zekerheid Administratie op orde
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2020
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen