Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Terug naar overzicht E-mail

Feelings XL

Geverifieerde artiest


Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Feelings XL

Compleet Non-stop feest Veelzijdig

Non-stop feest! Met maar liefst 10 bandleden en een DJ voor in de pauzes is dit de meeste complete band die je kunt boeken voor je feest.

Feelings XL is de grotere broer van allround feestband Feelings en beheerst vele muziekstijlen! Grote kans dus dat zij uw favoriete nummers al kennen en kunnen spelen. Daarnaast mixt het gezelschap zonder problemen heerlijke salsa en merengue door het repertoire, indien jullie dit leuk vinden. Kan het nog feestelijker?

 Door het grote aantal getalenteerde muzikanten in deze band is het naast een imponerend gezicht op het podium ook een geweldige luisterervaring. Met de standaard toevoeging van blazers en een percussionist komen vooral de vrolijke, zomerse en dansbare stijlen volledig tot leven.

Het repertoire wordt altijd in overleg afgestemd op jullie wensen, zodat het feest de sfeer krijgt die jullie voor ogen hebben. Deze tienkoppige formatie weet op die manier altijd het maximale uit uw feest te halen. Als extraatje kunnen jullie en jullie gasten tijdens de pauze van de band lekker blijven dansen met de allround DJ! Interesse? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan of neem contact op over de beschikbaarheid!

 Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

20 reviews

Schrijf review

5 / 5

Gemiddelde uit 20 beoordelingen:

Uitstraling

5.0 / 5

Professionaliteit

5.0 / 5

Repertoire

5.0 / 5

Prijs / Kwaliteit

5.0 / 5

Interactie met publiek

5.0 / 5

"Geweldig huwelijksfeest"

Door Anne Duindam (Feestdatum: 04-10-2019, feestlocatie: Dudok in het Park)

5 / 5

Showband Feelings (bij ons als 8-persoonsformatie) heeft er echt een feestje van gemaakt op ons huwelijk met een super leuke mix van nieuwere en oudere hits. Super goede kwaliteit zangeressen en muzikanten!

"Feelings heeft bij ons allemaal een onvergetelijke indruk gemaakt!"

Door Melanie (Feestdatum: 24-08-2019, feestlocatie: Hoeve A13)

5 / 5

Voor de boeking was ik van harte welkom bij een optreden om te kijken en te luisteren. Ik werd daar ook gastvrij en hartelijk ontvangen door de bandleider. De band speelt een uitgebreid en herkenbaar repertoire waarbij een volle dansvloer gegarandeerd is.

"Fantastische band die zorgt dat de avond meer dan geslaagd is!"

Door Marco (Feestdatum: 07-09-2019, feestlocatie: Echten (Dr))

5 / 5

De band was ruim op tijd en hadden zeer professionele geluidsapparatuur. Het repertoire en het enthousiasme en professionaliteit zorgt dat de dansvloer snel en continu gevuld is! Tussendoor nog leuke interactie-activiteit. De aanwezigheid van Feelings heeft onze feestavond helemaal geslaagd gemaakt! Absolute aanrader!!

"Een veelbelovende feestband!"

Door M. Schimmelpennink (Feestdatum: 17-08-2019, feestlocatie: Majestueuze)

5 / 5

Wij lazen zo veel positieve berichten over Feelings dus dachten wij dan is het vast een oké band! Maar nadat ze onze personeelsfeest muzikaal hebben ingevuld kan ik nog maar 1 ding zeggen wat zijn zei goed zeg van A tot Z alles klopte gewoon. Onze directie heeft hun gelijk weer gereserveerd voor onze kerstviering. Wij kijken er nu al naar uit!

"Wereld band!"

Door Anneke en Ed de Winter (Feestdatum: 08-06-2019, feestlocatie: ClubMariz)

5 / 5

25 jaar getrouwd ! Tja?en wat doe je dan , op zoek naar een band . De zoektocht begon al lekker op tijd feb 2018 en na 150 bands te zijn gepasseerd kwamen we gelukkig Feelings tegen. Vanaf dat moment redelijk intensief contact gehad met Romeo en een afspraak gemaakt voor een live optreden in den Haag. Wij waren er daarna meteen uit dit was wat we zochten , vastzetten voor ons feest bij ClubMariz Castricum in juni. En als Feelings begint met spelen , dan staat er wel even wat te bekijken 13 personen sterk . De DJ erbij was ook top , de overgangen band / DJ ging naadloos in elkaar over . Kortom een professionele band die je avond meer dan compleet maakt! Wij willen de gehele Feelings crew dan ook bedanken voor de mooie muzikale bijdrage , speciaal nog even dank aan de zangeressen Valerie Arva en Barbara ! Ps, zou zomaar kunnen dat we elkaar weer zien op ons volgende feest ! Toppers , het gaat jullie goed . Met vriendelijke groet, Anneke en Ed de Winter Castricum

"Geweldige band!"

Door Susan en Ruud (Feestdatum: 05-07-2019, feestlocatie: Strandpaviljoen Zuid)

5 / 5

We hebben een geweldig strandfeest gehad met Feelings XL. De band is één brok vitaliteit, ze hebben een breed repertoire voor alle leeftijden en gaan echt voor het plezier van de gasten. De DJ sloot prachtig aan en deed op het einde nog wat extra's voor de jongste langblijvers. Leuk! Verzorging en afspraken heel goed. Helemaal tevreden!

"Nog veel beter dan verwacht!"

Door Marco van der Noordaa (Feestdatum: 13-10-2018, feestlocatie: Arti & Amicitiae te Amsterdam)

5 / 5

We wilden een band met een leuke diverse samenstelling die iedereen de dansvloer op zou krijgen met goede muziek en optreden. Nou, dat kregen we! Een superavond, het dak ging eraf. Heel veel complimenten van de gasten tijdens en na afloop. Ook de voorbereiding (inclusief proefoptreden) en afwikkeling met bandleider Romeo was top. Nogmaals dank voor alles!!

"Fantastische avond!"

Door Marijn & Lonneke (Feestdatum: 08-09-2018, feestlocatie: Zand Katwijk)

5 / 5

Wij hebben een geweldig feest gehad, waarbij Showband Feelings de sfeer fantastisch heeft gemaakt. Heerlijke dansnummers en gezellige bandleden.

"Zeer aan te bevelen!"

Door Ramy Diender (Feestdatum: 14-09-2018, feestlocatie: Uithof Den Haag)

5 / 5

Feelings is een kwaliteitsband met een mooi en gevarieerd hits repertoire daar naast professionele geluid met geluidsman die vanuit het publiek constant de balans van de volume onder controle had. Repertoire van de band is zodanig opgebouwd dat ze bij elke gelegenheid ingezet kunnen worden. Ook de omgang met muzikanten was erg prettig. En ze waren ook netjes gekleed! En niet te vergeten de DJ heeft al onze verzoeknummers gedraaid! Zeer aan te bevelen! Bedankt Feelings

"The perfect act!"

Door Naomi (Feestdatum: 01-08-2018, feestlocatie: Zeewolde)

5 / 5

Tijdens een groot internationaal scoutingevenement wist Showband Feelings het publiek van 4500 twintigers uit 53 verschillende landen enorm op te zwepen. De show was voor het optreden van de showband lichtelijk ?ingekakt? maar vanaf het eerste nummer van de showband vloog gelijk het dak er af! We hebben Showband Feelings 2 weken voor de desbetreffende showavond geboekt, en Romeo heeft het op zo?n professionele manier aangepakt dat dit geen probleem was! Enorm bedankt hiervoor! Bedankt Showband Feelings voor het maken van een onvergetenlijke feestavond voor 4500 jongeren van over de hele wereld! You?ve made a difference!

"Fantastische profesionele band!"

Door Marlies (Feestdatum: 30-06-2018, feestlocatie: De Hoop)

5 / 5

Hi Romeo,   Bij deze willen we jullie nogmaals heel hartelijk danken voor het geweldige feestje wat jullie gisteren gebouwd hebben!   Ondanks het prachtige weer is het jullie toch gelukt om met jullie enthousiasme en super repertoire de gasten op de dansvloer te krijgen! En hoe!   Namens iedereen onze welgemeende dank voor de gehele band voor hun inzet.   Heel graag tot een volgende gelegenheid!   Hartelijke groet, Marlies  

"Van begin tot eind een geweldig optreden!"

Door Antonio (Feestdatum: 23-07-2018, feestlocatie: De boschvijver Apeldoorn )

5 / 5

Echt van begin tot eind heeft de band Feelings XL gestraald! De zangeressen hebben uitzonderlijk goede stemmen en de hele band is professioneel maar tegelijkertijd heel relaxed in omgang! Ze spelen goed in op de wensen van het publiek en ze proberen iedereen te betrekken bij het feest. Romeo is de aanvoerder van de band hij verzorgd alles tot in detail! Maar je kan het beste gewoon de band hun gang laten gaan ze maken er echt een feestje van met een top optreden! Iedereen heeft genoten en er wordt nog lang over na gepraat!

"Fantastische band met een mooi repertoire!"

Door Carola Geven (Feestdatum: 03-03-2018, feestlocatie: Postillion Hotel Dordrecht )

5 / 5

Zeer professionele band zoals wij het ook hadden verwacht. Weten hoe ze het publiek moeten vermaken. Kleding in orde goede voorbereiding vooraf. Gewoon geweldig!

"Een geweldige band!"

Door Aron, Yashica en Tygo (Feestdatum: 20-01-2018, feestlocatie: Spotlight Almere)

5 / 5

Gisteren een topavond gehad. We hebben zeer genoten van de geweldige band. Hun muziek en ook hun gezelligheid maakte dat het een swingend feest is geworden. Het is een top band. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Groetjes vanuit Almere

"Topfeest!........................"

Door Sanne en Joop (Feestdatum: 24-09-2016, feestlocatie: Lindenhoff)

5 / 5

Dat was me het feestje wel zeg! Jong en oud met elkaar het dak eraf feesten. Het repertoire (disco en hitlijst) was top maar zeker ook door de zangeressen die exact aanvoelde wat nodig was voor ons publiek! Ik heb genoten en vele met mij heb ik terug gehoord. Onwijs bedankt voor een onvergetelijke bijdrage aan ons jubileumfeest X

"Dankzij Feelings XL hebben we een onvergetelijk feest gehad."

Door Robert en Helma (Feestdatum: 23-01-2016, feestlocatie: Lachende Vis Den Bosch)

5 / 5

Feelings XL heeft een geweldige sound inclusief heerlijke Latin Muziek. De zangeressen waren geweldig en de percussie, trompet en sax maakten het helemaal af. Ook de rest van de band was heel goed. Zelfs de lichtshow was prima. Grote pre is dat er een goede DJ inbegrepen is om de band aan te vullen. De hele avond hebben we complimenten van de gasten gekregen over deze gweldige band. Een aanrader als je een heerlijk dansfeest wilt.

"GEWELDIGE TOP BAND"

Door monique and caspar jansen (Feestdatum: 12-12-2015, feestlocatie: gelderman oldenzaal)

4.6 / 5

Leuke mensen die je het ECHT naar de zin willen maken,geweldige muziek en van alle markten thuis, ze spelen goed in op de sfeer. Goede zangeressen ,blazers ,gitaristen,percussionist,drummer ,keyboarder en dj. kortom voor herhaling vatbaar!

"Van het begin tot het einde een volle dansvloer!"

Door Ronald van Veen (Feestdatum: 06-11-2015, feestlocatie: Rotterdam)

5 / 5

Wij en onze gasten hebben zeer genoten van het muzikale optreden van Feelings. Zelfs van de eigenaar van het restaurant kregen wij de vraag waar wij Feelings hadden geboekt omdat ze zo goed zijn. Het was een fantastische ervaring om Feelings op ons huwelijksfeest te hebben!

"Niet te beschrijven zo goed!?"

Door Wendy (Feestdatum: 29-08-2015)

5 / 5

Op 29 augustus zijn we getrouwd. s?Avonds hadden we een mooi feest georganiseerd met als klapper op de vuurpijl Feelings XL! Het was een avond om nooit te vergeten! Iedereen van harte bedankt! Het feest was perfect en dit was grotendeels te danken aan jullie als band. De manier waarop de avond begeleid werd was subliem. De sfeer werd goed aangevoeld, wat rustiger beginnen om uiteindelijk op te bouwen naar een swingend feest. Iedereen stond op de dansvloer en louter positieve reacties van familie en vrienden. De samenwerking met jullie DJ was erg goed en leuk. Ik wil Feelings XL dan ook ten zeerste aanbevelen. Je bent gegarandeerd van een swingend feest waarbij iedereen wordt meegetrokken door de inzet van de band en de kracht van de muziek! Allemaal nogmaals bedankt en ik weet jullie een volgende keer weer te vinden!

"Ongelofelijk goede band met een top pauze DJ!"

Door Menno en Anne (Feestdatum: 15-08-2015)

5 / 5

Beste Feelings leden en dj, Wij willen jullie laten weten dat jullie fantastisch waren op onze bruiloft! Via kennissen kwamen wij op jullie pad ze gaven aan dat we jullie moeten hebben als we een professionele allround feestband met DJ wilde hebben. Wij zijn hun dankbaar. Want zo als jullie beloofd hadden was er non stop feest met gezellige band, goed geluid, mooie belichting en een volle dansvloer. Het was een bruiloftsdroomfeest die uitkwam voor ons! Onze gasten gaven aan dat ze jullie geweldig vonden. Zelfs de locatie houder gaaf aan live nog niet zo een goede feestband gezien te hebben. ( En hij doet het al ruim 25 jaar.) Dus luitjes het gaat jullie goed! Wij wensen jullie een mooi muzikale carri?re toe!


Repertoire

September - Earth wind and fire

Wake me up before you go go – Wham

Celebrations - Kool & The Gang

Le freak - Chic

Don’t stop till you get enough - Michael Jackson

Think - Aretha Franklin

Relight my fire – Dan Hartman

Walking on sunshine - Katrina and the Waves

Lady marmalade - Patti Labelle

Soulmen - The Blues Brothers

Treasure – Bruno Mars

Valerie - Amy Winehouse

Blow me away - Alain Clark

Stand by me - Ben E. King

I wish - Celine Dion

Good times - Chic

Long train running - Doobie Brothers

Boogie wonderland - Earth wind and fire

Shake your body - Michael Jackson

Beat it - Michael Jackson

Blame it on the boogie - Michael Jackson

La bamba - Ritchie Valens

Oye como va – Santan

Smooth operator - Sade

Fire - The Pointer Sisters

Disco Inferno - The Trammps

Here I am - UB40

Village People - Ymca

Could you be loved – Bob Marley

Edge of heaven – Wham

Freedom – Wham

Holiday - Madonna

Locked out of heaven – Bruno Mars

Oh what a night - Franki Vally

Conga - Gloria Estefan

I will survive - Gloria Gaynor

Bad girls - Jamiroquai & Anastacia

Let’s get loud - Jennifer Lopez

Thats the way i like it - KC & the Sunshine Band

Pasadenas – Right on

Terence Trent D’arby - Dance little sister

Een greep uit ons Latin repertoire die mixen wij op verzoek erbij voor nog meer variatie.

Suavemente – Elvis Crespo

La bilirrubina – Juan Luis Guerra

Oye abre tus ojos – Wilfrido Vargas

Balada boa – Gusttavo Lima

Conga - Gloria Estefan

Merengue sensual – Banda Calypso

Feeling hot – Arrow

A pedir su mano - Juan Luis Guerra

Vivir mi vida – Marc Anthony

Abusadora - Wilfrido Vargas

Wet me – Krosfyah

La vida es un carnaval - Celia Cruz

La bamba – Richie Valens

El Africano – Wilfrido Vargas

La Negrit – Del Batey

Kassav – Medley

Merengue – Medley

Soca - Medley

Naast ons gevarieerde repertoire is er altijd inclusief een allround dj aanwezig.

Die uw feest over neemt in de pauze van de band.

En ook al u verzoeknummers afdraait!

 

 


Anderen bekeken ook

Round About Now Round About Now

DÉ ENERGIEKE en VEELZIJDIGE COVERBAND VAN NEDERLAND Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Round About Now! Deze hechte band speelt al ruim 10 jaar samen op het hoogste niveau. Als huisband van RTL4's 'Big Music Quiz' is het talent van Round About Now meer dan bewez...

€ 4350

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Yesz Yesz

Op zoek naar een band die het plezier van het optreden voorop heeft staan én dit op elk feest weer uitstraalt? Dan moet je zeker Yesz hebben! Dit is namelijk niet alleen een band, maar ook een hechte vriendenclub.   De band bestaat uit zes goed op elkaar ingespeelde muzikanten, waaron...

€ 1395

|

6

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Choice Choice

PUT YOUR HANDS UP! Zin in een goed feest? Met CHOICE (voorheen ‘Spotted’) ben je daarvan verzekerd! Zing, dans en spring mee met de nieuwste, de mooiste, de foutste, de lekkerste, de bekendste en de meest dansbare hits! Wat maakt CHOICE uniek in vergelijking met andere allround ba...

€ 2499

|

7

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

Gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Feelings XL.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Feelings XL.

(20) |

€ 4995

|

10

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen