Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde


gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Over Turnback And The Blazing Babes

Vuur Guilty Pleasures Blazers

TURNBACK EN THE BLAZING BABES  (sinds 2003) is een tienkoppige coverband waarbij het accent ligt op de Soul. Wij spelen ook de hits uit de disco, funk en pop! Als de muziek maar een lekkere groove heeft en mee kan bouwen aan een mooi feest, dan prijkt het op ons repertoire. De muziek keuze en de stuk voor stuk goede muzikanten zorgen ervoor dat Turnback en The Blazing Babes een echt vette, gezellige maar vooral ook een goéde soulband is.

Inhet midden van het combo zit drummer Pieter Biemans, deze jonge god met zijn retestrake grooves, breaks en fills slaat het ritme waardoor je door wilt gaan met swingen. Samen met zijn vriend de Basgitaar, bespeeld door Richard Peters,zorgen ze voor de lekkere beat, die als fundament staat waar het voor nodig is:“Party”. Dit fundament krijgt zijn licks van de altijd vrolijke Hans Freij op zijn gitaar. Breng het geheel op smaak met wat Bart van de Griendt uit zijn toetsenpartij haalt en dan heb je alle ingrediënten voor een mooi combo te pakken.

Soulis geen soul zonder getoeter, dus blazers laten aanrukken! Bob le Nobel op Saxofoon, Frank Beerens op Trompet en René Corbeij op Trombone maken samen het blazerstrio. Dit Trio blaast de sterren naar de hemel, soms lief subtiel anders beukend scheurend opzwepend, van alle markten thuis. Let ook op de solo’skomende uit dit trio, kippenvel momentjes!

Dedrie “Idols” van Turnback zingen de nummers aan elkaar. Steffi Ras is ons jongtalent wat heen en weer springt terwijl ze de sterren van de hemel zingt. IngeLoog laat de soul bij je binnen dringen met haar prachtige stem, daar krijg jezeker geen genoeg van. Samen proberen ze Michel “James Brown” van den Einden onder controle te krijgen, de soul voedt het beest in hem!

Maar wacht maar als de hele band los gaat, dan is namelijk niemand meer te houden!!!Feest!

Een feestje bouwen met Soul is het leukste wat er is, een feest van herkenning,lekker meezingen, maar natuurlijk heerlijk swingen! Soul is natuurlijk James Brown, Sam en Dave, Aretha Franklin, Martha Reeves, The Trammps, Stevie Wonderen Wilson Picket. Wij vinden deze disco helden zo leuk om te doen dat ze gewoonop het lijstje horen: Beegees, KC and the Sunshine band, Chaka Khan, Chic enEarth Wind and Fire. Maar ook muziek van nu is te leuk: Maroon 5, Mark  Ronson,Bruno Mars, Joss Stone, Daft Punk en Calvin Harris.

Krijg je al zin in Turnback en The Blazing Babes? Met ons kun je alle kanten op: een feestje metwat voor reden dan ook: wij zetten de boel op stelten! Dus, ga je trouwen? Heb je een huwelijksfeest? Jubilieum? Bedrijfsfeest? Of is er iemand jarig? Boekons! Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven om te zorgen voor licht engeluid. Of regel je dit liever zelf? Dat mag natuurlijk (in overleg) ook. De hele band speelt met in-ear monitoren waardoor het geluid op het podium beheerst is, het hoeft namelijk niet hard wil het grooven!

Kortom, met TURNBACK EN THE BLAZING BABES  ‘in da house’ gaat hetdak er zeker af!!gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

1 review

Schrijf review

5 / 5

Gemiddelde uit 1 beoordeling:

Uitstraling

5.0 / 5

Professionaliteit

5.0 / 5

Repertoire

5.0 / 5

Prijs / Kwaliteit

5.0 / 5

Interactie met publiek

5.0 / 5

"Ontzettend goed!"

Door John Nicu (Feestdatum: 01-04-2018, feestlocatie: De Soos Weert)

5 / 5

Op eerste Paasdag maakten de zanger en zangeressen geweldig contact met het publiek. De avond werd daarom steeds liefdevoller en enthousiaster. Soulband Turnback heeft voor ons een onvergetelijke avond gemaakt. Het optreden is keurig afgesproken met de sympathieke top musici en ik boek ze graag volgend jaar weer.


Repertoire

Duurt Te Lang - Davina Michelle

Can't Stop the Feeling - Justin Timberlake

Beat It - Michael Jackson

Zij Weet het - Tino Martin

Think - Aretha Franklin

Lean On - Major Lazer

Crazy in Love - Beyonc?

Good God - Anouk

Get Lucky - Daft Punk

Who Do You Think You Are - Spice Girls

Unchain My Heart - Joe Cocker

Le Freak - CHIC

Treasure - Bruno Mars

Uptown Funk - Bruno Mars ft. Mark Ronson

Atemlos - Helene Fisher

Don't Worry - Madcon

Always There - Incognito

Love Runs Out - OneRepublic

Blame it On The Boogie - The Jacksons

Ain't Nobody - Chaka Khan

September - Earth Wind & Fire

Blurred Lines - Robin Thicke

En vele meer...!


Anderen bekeken ook

B-normal B-normal

Voor elk wat wils, van jong tot oud. Alles kan bij B-Normal! Samen vormen deze bandleden in het echte leven een stel, waardoor ze heel goed op elkaar ingespeeld zijn en precies weten wat ze aan elkaar hebben. Over het repertoire hoef je niet te twijfelen: van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie ...

€ 795

|

2

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
Feelings XL Feelings XL

Non-stop feest! Met maar liefst 10 bandleden en een DJ voor in de pauzes is dit de meeste complete band die je kunt boeken voor je feest. Feelings XL is de grotere broer van allround feestband Feelings en beheerst vele muziekstijlen! Grote kans dus dat zij uw favoriete nummers al kennen en kunn...

€ 2645

|

10

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid
KnockOut KnockOut

Muzikaal top-entertainment met een energieke podiumpresentatie: Dát is KnockOut! KnockOut! neemt je mee in een muzikaal avontuur vol beleving en interactie.Met een menukaart vol hits, een knetterende blazerssectie en meerstemmige zang zorgen we voor FEEST: Entertainment op het podium, inte...

€ 2000

|

9

Geverifieerde artiest

Check beschikbaarheid

gescreend door professionals Bandzekerheid Administratief op orde

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Turnback And The Blazing Babes.

Check beschikbaarheid

Een feest om nooit te vergeten

Ontvang vrijblijvend informatie over de prijs en beschikbaarheid van Turnback And The Blazing Babes.

(1) |

Prijs op aanvraag

|

10

Op verlanglijstje
BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2019
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 48 beoordelingen