Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

De beste bands uit Noord-Holland

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Met Amsterdam als bruisende stad heeft Noord-Holland als provincie veel te bieden op het gebied van live muziek en entertainment. Het spreekt dan ook voor zich dat er veel goede coverbands te vinden zijn in de omgeving van onze hoofdstad.


Maar ook op plekken als Alkmaar, Beverwijk en Haarlem leeft het coverbandcircuit. Perfect voor wie een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of feestavond in Noord-Holland viert en op zoek is naar een bandje of duo uit de omgeving. Benieuwd wat Noord-Holland te bieden heeft? In dit blog lees je over de 5 beste bands uit de omgeving.
 

Duo Midnight Blue

Meer informatie over deze band
We trappen af met een tweetal. Duo Midnight Blue is het meest gekozen duo van onze hele website. Ze doen het erg goed bij bijvoorbeeld jubilea en verjaardagen. Maar ook op een bruiloft komen ze prima uit de verf. Dit duo maakt gebruik van backing tracks en klinkt daarom als een volledige band. Ze zijn inmiddels al heel wat jaartjes actief en hebben zo’n beetje elke plek in Noord-Holland (en de rest van Nederland gezien! Tip: deze band is ook als trio te boeken!
 

Plusssupportact

Meer informatie over deze band
Zoek jij entertainment? Wil jij een band die de zaal met zich mee krijgt, in plaats van een band die een concert geeft? Wil je vakmanschap in elke muzieksoort die er is? Inclusief verzoekjes en meerstemmige zang? Volgens mij is PlusSupportAct de band waar je naar op zoek bent. Deze podiumdieren zijn bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali en hebben de sporen in de muzikale wereld inmiddels wel verdiend. Perfect voor een energieke injectie in je feest, want PlusSupportAct geeft plankgas.
 

HeatBeat

Meer informatie over deze band
Speciaal voor bruiloften met een goed podium is er HeartBeat! Deze band gaat in een razendsnel tempo langs alle nummers die je wel kent. Medleys heet dat, en HeartBeat speelt zo meer dan 100 songs in 3 uur tijd. Ben je een bruidspaar met de intentie om een dansbaar feest te geven, de hele avond lang? Neem dan eens contact met ons op over HeartBeat, want dit gaat een hele mooie avond worden.
 

Nughter

Meer informatie over deze band
Ben je iemand die zelf leiver de touwtjes in handen hebt, dan is Nughter een goede combo met je feest. Bij deze band bepaal jij namelijk wat er gespeeld wordt. In overleg met jou maakt de band de playlist van de avond op. Wil je liever dat de band het zelf invult? Kan natuurlijk ook! Met alle ervaring die ze inmiddels hebben kan je het repertoire ook rustig aan ze overlaten. Verwacht in ieder geval veel variatie: van rock naar dance, pop, top40 en Nederlandstalig.
 

Jukebox

Meer informatie over deze band
Het lijkt wel of ze in Noord-Holland van verzoekjes houden. Want Jukebox is, net als PlusSupportAct, precies wat de baan doet vermoeden. Jukebox is geen gewone feestband. “U roep, wij spelen” is, en was altijd al het motto van de band. Gezellig, divers, opzwepend en vakkundig. Met Jukebox heb jij garantie op een geweldig feest!


Boek de beste bands uit Noord-Holland via Bandzoeker

Heb je al helemaal zin in het optreden? De beste bands uit Noord-Holland vind je op Bandzoeker. Dit is is slechts een kleine greep uit het aanbod! Alle coverbands uit Noord-Holland bekijk je op deze pagina. Interesse in één van deze bands en benieuwd naar de beschikbaarheid voor jullie feest? Neem gerust contact met ons op voor vlijblijvende informatie en een offerte!

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen