Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Lees hier de leukste band reviews

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Als je een band boekt voor je feest wil je natuurlijk wel van te voren weten hoe goed ze precies zijn. Hoe kom je daar achter, naast het bekijken van de video’s? Je leest de reviews op het bandprofiel! Alle reviews zijn geschreven door echte klanten, met echte ervaringen van voorgaande boekingen. Zo krijg jij een goed beeld van hoe de band live zijn mannetje staat. Dit levert natuurlijk ook leuke verhalen op. Lees de reviews hieronder! 


"GEWELDIG!" - Round About Now, bruiloft
Door Monique
★ ★ ★ ★ ★  5 / 5
Wat hebben wij een geweldige avond gehad. We hebben de band gewoon hun ding laten doen, tenslotte zingen en spelen zij wat ze het beste kunnen! Onverwachts toch 1 verzoeknummer gedaan halverwege de avond en bij de laatste set werd dit ook gewoon in hun repertoire verwerkt! Echt super. In 1 woord geweldig. Leuke interactie, zang talent een 10, leuke aankleding (elke set in een andere outfit, heel gaaf). Een aanrader als je een lekker dansfeest wilt!! TOP!
Boek en lees meer reviews van deze band: Round About Now

"Fantastische band die enorm inspeelt op het publiek en situaties" - ReMixx, bruiloft
Door Celista 
★ ★ ★ ★ ★  5 / 5
Fantastische band. 3 zeer enthousiaste bandleden die energie uitstralen. Ze spelen in op het publiek en op de momenten. Valt het op de dansvloer even stil dan gooien ze er een polonaise in. Meerder malen zijn wij als bruidspaar naar voren geroepen en hebben ze met de gasten een nummer voor ons gezongen. Echt kippenvel momentjes, zo mooi gedaan. Gelijk daarachter aan een knal nummer en de vloer stond weer vol. We hebben super goede reacties gehad van de gasten, iedereen was mega enthousiast en hebben een top avond gehad. Wij als bruidspaar kijken terug op een geweldig feest. Remixx bedankt..!!!
Boek en lees meer reviews van deze band: ReMixx

"Yesz! Wat een feest! Deze band speelt perfect in op alle gasten." - Yesz, bruiloft 
Door Maarten en Korina
★ ★ ★ ★ ★  5 / 5
Wij hebben een fantastisch feest gehad. De band voelt precies aan waar de gasten behoefte aan hebben en wat de sfeer ten goede komt. Niet alleen qua muziek, maar ondersteunen ook bij stukjes en optredens van familieleden tussendoor. Fijne interactie. Deze band heeft het helemaal begrepen. Na het feest ontvingen wij alleen maar lovende woorden van onze gasten over Yesz. Goede muziek, volume en verlichting kloppen, vriendelijke bandleden die er een feest van kunnen maken.
Boek en lees meer reviews van deze band: Yesz

"FANTASTISCH" - Duo Midnight Blue, verjaardag
Door Jilles 
★ ★ ★ ★ ★  5 / 5
Niets is teveel gezegd over dit duo. Fantastische avond gehad voor de 50e verjaardag van mijn vrouw. Mooi repertoire., geweldig showblok en wat een inlevingsvermogen hebben deze muzikanten . Zij voelen het publiek heel goed aan en alles is mogelijk. Los van het feit dat dit ras artiesten zijn, zijn het ook nog eens super aardige, zeg maar gerust LIEVE mensen. Doe maar gewoon is het motto. Wij hebben een onvergetelijke avond gehad. Dit is echt een aanrader mensen! Gegarandeerd geslaagd feest. Kwalitatief erg goed. Alleen maar positieve en geweldige reacties gehad van al onze gasten. Echt top! En hulde voor Merijn van Bandzoeker. Echt goed geinformeerd en prima geholpen. Niet onbelangrijk als je op het punt staat een feest te organiseren. Je wilt toch dat het een succes wordt en dat is zeker gelukt!!!
Boek en lees meer reviews van deze band: Duo Midnight Blue

"Wat een topartiesten!" - Living Jukebox, bruiloft
Door Arnold en Ingrid 
★ ★ ★ ★ ★  5 / 5
Na een lange zoektocht zijn wij bij de jongens van Living Jukebox uitgekomen. Dit zoeken werd beloond! Wiebe, Daan en Florian zijn zo verschrikkelijk muzikaal en stralen vooral veel plezier uit. En wat een leuke formule met de verzoeknummers die je aan kan vragen. Wij durfden de geijkte bruiloftbands met hun vaste playlisten los te laten en voor Living Jukebox te kiezen. Wat een interacties ontstonden er tussen hun en onze gasten. De mooie, leuke en vooral ook de herinneringen die kleefden aan de keus van de verzoeknummers van onze gasten en dat Living Jukebox deze nummers kan spelen, verrasten ons en menigeen voortdurend. De jongens wisten er met hun muziek een super feest van te maken. Dank je wel, dank je wel, Arnold en Ingrid.
Boek en lees meer reviews van deze band: Living Jukebox

"Het was een knalfeest!" - Spotted, bruiloft
Door Marlouk 
★ ★ ★ ★ ★  5 / 5
Ik heb altijd gezegd, als ik ooit ga trouwen, wil ik vooral een goed feestje. Nou, dat is gelukt! En voor een groot deel dankzij Spotted. Ik heb echt staan te genieten van m'n oom die helemaal uit z'n dak stond te gaan en m'n tante die zo hard heeft gedanst dat ze haar hak heeft gebroken. Tijdens het laatste nummer, Hey Jude van The Beatles, gingen mijn man en ik op de schouders van onze vrienden, en het bleef maar doorgaan! Een van de hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk ;)) van onze dag. Onze familie en vrienden hebben hebben het er nog steeds over. Een vriend ging zelf zo ver om het het beste feestje ooit te noemen. Een hele eer!
Boek en lees meer reviews van deze band: Spotted

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen