Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Een interactieve pianoshow op je feest

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Verzoekjespianisten zijn enorm populair in feestjesland. Kijk bijvoorbeeld naar Crazy Piano’s in Scheveningen. Het concept werkt dan ook altijd goed: iedereen die dit wil schrijft zijn favoriete nummer op een kaartje en legt hem bij de piano neer. Een getalenteerde pianist speelt ze vervolgens zonder problemen weg. Simpel toch? Wel erg doeltreffend, want je hebt gelijk interactie tussen de gasten en de band, en dat is ontzettend belangrijk voor een geweldig feest. Verzoekjespianisten zijn vaak ook met band te boeken. Lijkt dit je wat voor jouw feest? Hieronder stel ik je voor aan vijf van de beste interactieve pianoshows!
 

Living Jukebox

Deze jonge honden weten als geen ander hoe je gezelligheid creëert. We hebben ze geboekt in winkelcentra, op knotsgekke bedrijfsfeestjes, tijdens intieme bruiloften of op een eindejaarsfeestje. Onze klanten zijn altijd enorm enthousiast over de muzikaliteit, spontaniteit en natuurlijk de enorme flexibiliteit in het spel van deze band! Met als vaste bezetting een zanger/toetstenist, bassist en drummer (die beiden ook zingen) kunnen zo’n beetje al het repertoire spelen dat er op een avond voorbij komt. De meest aangevraagde nummers? Dat zijn ‘Proud Mary’ van CCR en ‘Paradise by the Dashboard Light’ van Meat Loaf.


Hier vind je alle informatie over Living Jukebox
 

PlusSupportAct

Deze band heeft weinig introductie nodig. Jarenlang waren ze de vaste begeleidingsband van cabaretier Najib Amhali en hebben ze in theaters door heel Nederland gespeeld. Ook op bruiloften zijn ze geen onbekende, wat met z’n drieën hebben ze er al heel wat gespeeld! Met een vergelijkbare bezetting als Living Jukebox, speelt deze band met een zanger/toetsenist, gitarist en drummer. Dit zijn entertainers van de bovenste plank. Verzoekjes worden gedaan in alle vormen en maten: kaartjes, op een bord, uit de hoge hoed, blèren vanuit het publiek, alles kan en niets is te gek! 


Hier vind je alle informatie over PlusSupportAct
 

Aleas

Wil je PlusSupportAct maar is er niet genoeg ruimte op de locatie, zit je wat krap in het budget, of wil je gewoon liever een solo pianist? Boek dan Aleas, de pianist en zanger van PlusSupportAct, als solo act voor je feest. Ook in z’n eentje kan hij echt een feestje bouwen. Bijvoorbeeld door achtergrond banden te gebruiken, dan klinkt het alsof er een volledige band speelt. Of door een beat onder het nummer te zetten met zijn digitale piano. Deze alleskunner is een aanwinst voor elk feest en een ras muzikant eersteklas. Het nadeel? De agenda puilt ver van te voren al uit met optredens, dus je moet er vroeg bij zijn. Boeken!


Hier vind je alle informatie over Aleas
 

Pushing Pianos

Nog een solo pianoshow. Een wervelende pianist met een wereld aan repertoire in de vingers. Wij hebben hem een keer op stijve beurs geboekt als entertainment van een stand. Daar speelde hij het dak van de tent, lokte iedereen naar de stand van het merk en kreeg de bezoekers uiteindelijk zo ver om op de bar te staan dansen. Kan je na gaan wat voor impact dat maakt voor de naam van je bedrijf! Ook op bruiloften en andere gelegenheden weet de verzoekjespianist iedereen los te krijgen. Uiteraard ook te boeken als duo met twee pianisten (echt een leuke show), of met complete band. 


Hier vind je alle informatie over Pushing Pianos
 

Piano and Sax Requestshow

Met ruim 10 jaar bandervaring weet deze pianist hoe je de sfeer aanwakkert op een feestje. Met zijn band heeft hij door heel Nederland gespeeld en eigenlijk alles wel meegemaakt. Nu als solo act te boeken met een ontzettend leuk (meezing)repertoire van klassieke rocknummers, Nederlandstalig en de huidige top 40. Uiteraard inclusief verzoekjes on the spot. Het leuke aan deze pianist en zanger: hij speelt ook saxofoon. Dat zie je niet vaak! Geregeld komt zijn goudgele scheurijzer tevoorschijn voor een intense solo of zwoele melodie. De combinatie zang, saxofoon en piano maakt het geheel tot een bijzondere act.


Hier vind je alle informatie over Piano and Sax Requestshow
 

Boek makkelijk een verzoekjespianist online

Overtuigd dat een verzoekjesband jouw feest compleet maakt? Je zou zeker niet de eerste zijn! Elke pianist heeft zijn show anders opgebouwd, dus neem gerust even contact op voor een gedegen advies. Dat hoeft niet lang te duren, met een paar simpele vragen weten wij meestal al genoeg om suggesties te kunnen geven. Wil je zelf even kijken? Hier vind je al onze interactieve pianoshows. Succes!
 

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2023
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen