Alle bands gescreend door professionals

Zekerheid van een vervangende band

Alles administratief op orde

Op zoek naar een echte feestband voor jullie bruiloft? - De 7 beste coverbands op rij

Leestijd:

Merijn Middelweerd

merijn@bandzoeker.nl 050 7600087

Jullie bruiloft komt er aan, maar wat nog mist is een te gekke band voor het avondfeest. Die spreekwoordelijke kers op de taart kan niet achterwege blijven. Live muziek blaast leven in een feest en zorgt voor onvergetelijke momenten voor jullie en alle gasten. Zoeken jullie een band die voor non-stop feesten staat en de hele avond de voetjes van de vloer krijgt? Wij hebben de 7 beste coverbands op een rijtje gezet. 
 

Round About Now

Dit is een professionele feestmachine. Bekend van televisie, bekend van internationale tours, bekend van die vele geweldige bruiloften. Met Round About Now haal je een fantastisch front met maar liefst drie vocalisten in huis. De band is bij The Big Music Quiz de huis-coverband die de beruchte "double mixes" ten gehore brengt aan Humberto Tan en zijn BN'ers! En daar mogen ze best trots op zijn, want je staat niet zo maar op RTL4 te spelen. De bandleden zijn in het echte leven ook een hechte vriendengroep die bijvoorbeeld samen op vakantie gaan, wat zich uit in een ontzettend gezellige vertoning op het podium!


Allround coverband Round About Now
 

Yesz

Dat je geen fortuin hoeft te betalen aan een goede feestband bewijst Yesz keer op keer. Met 6 man sterk, standaard met saxofonist en een grote dosis feestenergie heeft deze band al vele zalen in Nederland plat gespeeld. Ze gaan van soul naar dansbare klassiekers, Nederlandstalige hits of de beste guilty pleasures. Van chique borrel  tot carnavalsvereniging vol bier, deze band heeft in de meer dan 20 jaar van zijn bestaan elke gelegenheid in een party getransformeerd. Maar waar ze zich echt thuis voelen zijn de bruiloftsfeesten!


Allround coverband Yesz
 

Nxt Level

Met allerlei soorten genres uit de Top 40 in combinatie met classics, moeten jullie favoriete nummers er bij deze band wel tussen zitten! Nxt Level is zo’n band die niet met vooropgestelde planning op de proppen komt. Zij kunnen voor ieder feest een geschikte setlist opmaken. Met z’n vijven zetten ze een grote sound neer, waarbij de doorgewinterde zangeres wordt ondersteund door de stemmen van de overige vier bandleden. Alleen voor mensen die van een feestje houden!


Allround coverband Nxt Level
 

Legend

Sommige bands hebben een wel héél groot repertoire. Het lijkt wel alsof de muzikanten alle genres moeiteloos kunnen spelen en de zanger en zangeres alle mogelijke teksten in het hoofd hebben zitten. Hoe is het mogelijk? Gewoon, heel veel spelen en heel veel ervaring op doen. Coverband Legend past zich aan op het publiek en gooit moeiteloos het roer om als dat nodig is. De echte feestneus boekt gelijk de XL versie, met blazerssectie en nóg een prachtige zangeres. 


Allround coverband Legend
 

Living Jukebox

Wat wil je horen? Mooi! Dan gaat de band dat spelen. Living Jukebox is dé garantie voor een interactief feest. De kaartjes liggen overal, jouw gasten schrijven hun favoriete nummers op en de band brengt ze ten gehore. Of je trekt die leuke bassist even aan zijn mouw en fluistert hem jouw verzoekje in. Deze enthousiaste jongeheren weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Dansen maar! 


Verzoekjesband Living Jukebox
 

Funhouse

Houden jullie van soul, disco en DANSEN? Dan moet je Funhouse boeken. Het enthousiasme van deze dynamische band krijgt zelfs de meest saaie gasten, die altijd aan de bar willen zitten praten, in beweging. Het is een sympathiek stel die je er eigenlijk altijd wel bij wilt hebben. Tip: voor de ultieme ervaring boek je een van de te gekke blazers bij, of natuurlijk gewoon gelijk alle twee. 


Allround coverband Funhouse
 

Ten Speed

Brabant is niet de enige provincie die houdt van een feestje. Deze coverband uit het hoge Noorden bouwt een fuif waar je u tegen zegt. Al sinds 1986 spelen ze door heel Nederland, weliswaar is de bezetting sinds die tijd wat veranderd. Hoe dan ook, dat is ervaring waar menig band een puntje aan kan zuigen. De bandleider en tevens frontman van de band is iemand met gevoel voor een feestje. Hij vindt het oprecht leuk om met jullie de avond tot in detail door te nemen om zo de best mogelijke feestavond te kunnen realiseren. Dat noem ik nog eens service! 


Allround coverband Ten Speed
 

Zijn jullie er al uit?

Vraag direct de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte op voor jullie feest! Toch nog aan het twijfelen? Wij geven graag advies welke band het beste bij jullie wensen past. Bel ons gerust even op!

Dit blog is onderdeel van de serie 'Hoe boek ik een band? Tips, suggesties en alles wat je nodig hebt voor het boeken van een band!'. Klik hier voor het volgende deel in de serie.

Jullie wensen doornemen in een vrijblijvend gesprek?

Laat je telefoonnummer achter en één van onze adviseurs neemt gratis en vrijblijvend je feestwensen met je door.

BandZoeker Music B.V. © 2004 - 2024
Beoordeling door klanten: 9.6 / 10 - 59 beoordelingen